Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Apánk közpénzből finanszírozott körkörös védelme, udvari muzsika kísérettel

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

[email protected]

Tárgy: Szeletelve

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

De most aztán tényleg ne jöjjön. Csúcsra jár a bennszülött alattvalók szívatása. Erkölcsi selejtek tanítják az etikát. Ettől kendnek kiütése lesz a nagyi szerint. A nagyi tudja, államvizsgázott a protestáns etikából, amiről a Max Weber írt. Ez a mű nem a Finkelstein tápon tartott Wermer & Habony spin doktor szerzőpáros Mariskás átdolgozása. Hiteles.

Ezért aztán a nagyi tudja, miről beszél. Sőt. Szerinte e néhány, tízparancsolattal takarózó erkölcsi hulla szerzési vágya mélyebb gödröt ás a gátlástalan gőgjével és mohóságával a keresztény eszmeiségnek, mint amilyen mélyet a legmegveszekedettebb ateista se tudna. És az anyudédi szerint (aki az apu tudta nélkül engem is sutyiban megkereszteltetett, mert akkor ez még családbarát, ingyenes életbiztosítási szolgáltatás volt a hívőknek) ezek a Sátán kutyái. Mohóságukban Jézus alól képesek lennének ellopni a keresztfát, és pofátlanul megdumálni a bóka magyarokat, hogy ez nem falopás, hanem az operatív törzs – a Kárpát-medencei Géniusz helyszíni irányításával – fel- és gondosan falnak támasztotta a Megváltót.

Na, most ezt így azért lehet, mert 30 év alatt szépen felszeletelték a magyarokat. Ahogy Hitler a weimari köztársaságot. Hatalomtechnikai berendezéssel. Az utóbbi tíz évben a szeleteket újrarendezik a saját ízlésük szerint. Most éppen a Hitler-féle „hadi jog” a sláger, meg az, hogy a kormány megvédi a rendőröket. Ja. Az iskolaőrök meg a tanárokat a gyerekektől. A törvény a TB-kasszát a betegektől. A katonáskodás a munkaképes fiatalokat a munkanélküliségtől, a katonák a kórházi orvosokat a gyógyító munkától és a vele járó költekezéstől. Apánk közpénzből finanszírozott körkörös védelme, udvari muzsika kísérettel.

(Jelzem a pedofil követ szöktetésében rutint szerzett szakembereknek, hogy az itt leírtak a nemzeti konzultáció egyes kérdéseire adott spontán szóbeli szösszenetek. Én csak minta jelleggel lejegyeztem néhányat a Kelemen bácsi okulására.)  

A magyarszeletelő/újraösszeszerelő gépezet bő harminc esztendeje van csúcsra járatva. Recseg, ropog, de még mindig hathatósan pusztít. A tatának mondta is egy bácsi a szakrendelő előtti sorban, mikor a szelektálásra vártak (mert ugye ha beteg, akkor nem engedik be az orvoshoz), hogy őt Kádár idején a zöldhatáron hozták a szülei Erdélyből. Nekik az itteni érvényesüléshez elég volt embernek lenni. Slussz! Legfeljebb, ha kiderült, hogy Erdélyből futott idáig, akkor megölelték. Mióta az idegen szakértők által felturbózott Hitler-imitátorok garázdálkodnak, darabolják a magyar nemzetet és a nemzeti vagyont, ízesítik migráns focistákkal, mint Rezsi bá’ a pacalt csülökkel, na, azóta a 11 legjobb magyar focistának tartottból 10 a kegyúr örömére nagy pénzért bevásárolt migráns, ez a bácsi meg nem meri mondani, hogy erdélyi, mert leköpik. Maradjon. Ott tisztes székely-magyar lehet! 

Bütyökfalva, 2020. július 9.

Mirtill

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.