Április 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Új szavak szótára 2020

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Covid-19, Vuhan, tobzoska, esetleg denevér, összeesküvés elméletek, harmadik világháború, eddig is volt, csak más volt a neve, pandémia.

Aki beteg, maradjon otthon! Felesleges a maszk, a teszt nem állítja mega vírust!

Mindenképp lesz suli! Ha a suli bezár, az a tanév végét jelentené, a tanárok nem kapnának fizetést! Veszélyhelyzet, mégsem lesz suli, kijárási korlátozás, a védekezés első fázisa. Mindenki maradjon otthon!

Fegyveres katonák, karantén-time.

/Nem tudja, valaki milyen nap van ma?/

Erkélytaps, karantén zenék, magyar hősök  (133), 13 havi/heti nyugdíj, felvásárlási pánik (wc-papír, élesztő, liszt, fegyver) /Mind meghalunk!/ Kovászkészítés, házi kenyér.

Szociális távolságtartás. Jó, ha tudsz szerezni maszkot! Korona után minden más lesz!

65 év felettiek, 65 év alattiak, digitális oktatás, Kréta, Google Classroom. Valaki magyarázza már el a maradékos osztást! Digitális szakadék, digitális analfabetizmus, nemzeti alkoholizmus.

Online meeting, vasalt ing-pizsama, home office. Virtuális világ, semmi sem az, aminek látszik! Kanapé színház, digitális kiállítás, karantén koncert, kanapégödör. /Innen nehéz lesz felállni, ha egyszer mindez véget ér!/

Kórházak kiürítése. Vidd haza a beteg hozzátartozódat!

Megjött az olcsó kínai maszk, meg teszt! Mégiscsak tesztelünk! Két koronás lebukott.

Operatív törzs, operatív törzsfőnök, Papa, Müller Cecília, Győrfi Pál, Maradj otthon! Együtt sikerül! Vigyázzunk egymásra! Moss kezet! Kötelező a maszk, mackónaci, nyunyóka.

/Ó barátaim, három napja nem fürödtem!/

Rendkívüli jogrend, korlátlan hatalom, rémhír, rémhírterjesztés, dudálás, nagy fekete autó, éjszakai razzia, kihallgatás, számítógép lefoglalás, koholt vádak, vádemelés, internetszolgáltatások felfüggesztése, munkanélküliség, hiteltörlesztések felfüggesztése.

Nem is küldték haza a betegeket! A korona első hullámát letepertük! A betegek maguk akartak hazamenni! /A korona után semmi sem lesz más!/

Közmunkaprogram, a cél az, hogy amennyi munkahelyet a vírus tönkretett, mi annyit hozzunk létre!

Felfele kúszó árak, növekvő szegénység. Gyűlölet minden szinten, bicska a zsebben, fiatal gyilkosok. Nincs, aki segítsen. Cigány gyűlölet, náci gyűlölet, uszítás, felelősség passzolgatás. Iskolarendőség.

Az élet újraindítása, pedig meg se haltam. Újra suli, gyerekmegőrző. Fürdőnyitás, könyvtárzárás, pénzelvonás, no kultúra,  csakafoci. A védekezés második fázisa. Fickósan, hello ubi!

Baby boom 2020 december. Anyakönyvi neve: Covid-19

Tiszi

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.