Április 16,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Az a födém be fog szakadni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,290,098 forint, még hiányzik 709,902 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Miniszterelnök úr!

Valamikor 2018. decemberében írtam már Önnek egy nyílt levelet, melyben az Ön szavaival igyekeztem felhívni a figyelmét arra – muszáj idéznem, mert ez ma is aktuális -, hogy:

Nem igaz az a közfelfogás, miszerint a politikában semminek nincsen manapság következménye. Az igazság ennél sokkal kellemetlenebb, mindennek van következménye, csak nem kis darabokban méretik ki, hanem egyszerre a végén, de az hatalmas lesz, kedves barátaim. Nem tudjuk, melyik pillanatban érkezik el, nem tudjuk, mikor szakad be a födém, de be fog szakadni!

Na erről a födémről beszélek, ami isteni szerencséjére még nem szakadt magára és a sleppjére, de ahogy 2008.06.12-én a Hír TV-ben Ön mondta, meg kell hogy nyugtassam, be fog szakadni! Figyelmeztetem: legyen résen, mert most már közeleg az igazság órája, ami legnagyobb sajnálatomra a népnek sem lesz könnyű, de Önnek – reményeim szerint – maga lesz a pokol, és nemcsak magának, hanem az összes NER lovagjának, oligarcháinak, rokonainak és üzletfeleinek!

Önök – szerintem – nem a nemzet (bár ezt a szót is kisajátították már maguknak) emberei, hanem egyszerű köztörvényes bűnözők. A bűnlajstromuk akkora, hogy ha mindért enyhítést kapnának, akkor is ülhetnének életük végéig a dutyiban.

Akkor talán fel is sorolnám, a teljesség igénye nélkül a bűneit:

  1. Az Alkotmány eltörlése és egy Alaptörvénynek nevezett förmedvény egyoldalú megalkotása
  2. A magánnyugdíjak lenyúlása
  3. Az egészségügy tönkretétele
  4. A rendszerszintű korrupció
  5. A választási törvény Fidesz számára kedvező átírása
  6. A Polt Péter által vezetett ügyészség
  7. A demokrácia felszámolása
  8. A rádió és TV elfoglalása
  9. Az uniós pénzek elherdálása, haverokhoz juttatása
  10. A fiatalok tömeges nyugatra távozása, magyarul elüldözése
  11. Az Európai Ügyészséghez való csatlakozás szabotálása
  12. Civil szervezetek elleni hajsza
  13. Az AB, az ÁSZ, az NVB, a Bírói Tanács kiherélése
  14. Strómanja, Mészáros 2-3 év alatti leggazdagabbá tétele
  15. Az MTA bedarálása
  16. A CEU elüldözése
  17. Az oktatási rendszer lenullázása
  18. A Soros kampány és Brüsszel elleni hadjárat
  19. Az órásplakátokra kidobott milliárdok
  20. A szegények elleni közönyösség
  21. Az emberek út szélén hagyása
  22. A letelepedési kötvények
  23. Az Elios botrány
  24. A multikat kiszolgáló rabszolgatörvény
  25. Az antiszemitizmus felélesztése… náci vonulóknak való asszisztálás
  26. A Népszabadság és egyéb sajtóorgánumok elhallgattatása
  27. Minden ellenzéki média megfojtása (de legalább megfojtásának kísérlete)
  28. A budai vár elfoglalása
  29. A tengernyi pénzbe kerülő úszó vb megrendezése, stadionépítések
  30. A politikai ellenfelek hamis hírekkel való gyalázása, karaktergyilkolása…..

Most már nem számozom, mert még temérdek bűne van, már csak egy párat sorolnék még fel: kamu pártok létrehozása, népszavazások kopaszok általi meghiúsításának fedezése, a saját törvényeik be nem tartása, a nyugdíjasok semmibe vétele, trafik mutyik…. és még hol a vége…!!!

Azt most térjünk ki a jelenlegi helyzetre! A világjárványt is csak arra volt képes használni, hogy a strómanjainak pénzeket osztogasson, a teljes felhatalmazási törvényt sem a nép érdekében harcolta ki magának, hanem a saját önös politikai érdekeinek elérésére, és hatalmának megszilárdítására. És még ahhoz is van bőr a pofáján, hogy bejelentse a felhatalmazási törvény visszaadását, és egy önnek  még nagyobb kiskaput nyitva hagyó másik salátatörvény bejelentését.

Mindezek végigolvasása után megkérdezném Öntől, miniszterelnök úr, hogy tud-e még tükörbe nézni, és ha igen, akkor képes lenne-e bő nyállal szembe köpni magát? Nem, mert nem néz bele és nem látja, hogy egy beteges, cezaromániás alak néz magára vissza, aki semmitől sem riad vissza hatalma megerősítése érdekében.

Változatlanul csak azt tudom önnek mondani, hogy ön egy maffia-kormány feje, és mióta világ a világ ilyen hazug, tolvaj, mocskos briganti kormánya nem volt még hazánknak!

Miért mondtam el ezt Önnek? Egyszerű a válasz, Ön mindenkibe legszívesebben belé fojtaná a szót, aki nem ért egyet Önnel. Hát én NEM értek egyet önnel, de tuti, hogy amíg élek, nem fogja tudni belém fojtani a szót, Önnek csak annyi lehet ebben a pozitív, hogy több van mögöttem, mint előttem!

Jobb, ha beletörődik, hogy soha sem fog tudni elnémítani… Megyek, és ha kell,  fakanállal, villával fogok Ön ellen harcolni, ameddig vér csordogál az ereimben! Aztán küldheti a nagy, fekete autót….!!!

Ja, és a lényeg, ne felejtse : „nem tudjuk, mikor szakad be a födém, de be fog szakadni!”

Földes Katalin

66. évében lévő nyugdíjas

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.