Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

Kaleidoszkóp


Nemzeti konzultáció

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Olvasom, hogy indul (megint) a nemzeti konzultáció, de még nem teljes a kérdéssor, így gyorsan írtam egy pár kiegészítést, hátha van igény az ötletekre, mielőtt lezárják a borítékokat és szétküldik az országban, bár félő, hogy hiába töröm magam, mert gyanítható, hogy már az eredményt is tudják a pártközpontban. (Sok hasznát amúgy sem látom ennek a levelezgetésnek, mivel télen fűtéshez több hasznát lehetne venni, egyéb célokra pedig a papír vastagsága miatt nem elég praktikus a kérdőív.)

Tisztelt Honfitársam!

Alulírott Orbán Viktor, Magyarország Kormánya Miniszterelnöke a rendkívüli felhatalmazásnak köszönhetően félkézzel lenyomtam a fenyegető járványgörbét, miközben elszántan harcoltam a gazdasági mutatók ellen is. Az első csatát megnyertük, de a veszély nem múlt el, újabb ütközet közeleg. A járvány második hullámát (ennek időpontját később jelölöm ki) is meg fogjuk lovagolni, de ennek előkészítéséhez az Ön véleménye is szükséges, hogy minél felkészültebben nézhessünk szembe a ránk váró kemény küzdelemmel.

 

1. Soros György kötvénykibocsájtással ármánykodna a magyar nép ellen. Szeretne-e Ön Soros György adósrabszolgája lenni élete végéig úgy, hogy még Kövér Lászlónak szült unokái is nyögjék a visszafizetés terheit?

a) Nem, hanem inkább hosszabbítsuk meg a felcsúti kisvasutat Belgrádon át Lovasberényig kínai hitelből.

b) Nem, mert szívesebben fizetek az oroszoknak hitelt a készülő új Paksi Atomerőműre.

c) Nem leszünk Soros gyarmata!

 

2. Brüsszel 750 milliárd eurót fordítana az európai gazdaság helyreállítására. Ön mit gondol erről?

a) Vegyük föl a hitelt, aztán gyorsan hozzunk egy törvényt, hogy nem fizetjük vissza.

b) Fizessen az EU azért, hogy pénzt küldhet nekünk.

c) Még több stadiont!

 

3. Világtörténelmi gazdasági akciótervünk sikerén felbuzdulva elkészítettük jövő évi fantasztikus költségvetésünket és előre megterveztük a következő évtized kiadásait is. Ön kinek adna még több támogatást?

a) A Nemzet Vejének.

b) A Nemzet Gázszerelőjének.

c) A Nemzet Saját Lábának.

d) Teljesen mindegy, csak ne a szocik lopják el a pénzt a közösből.

 

4. Egyetért-e Ön azzal, hogy Magyarország Európa gazdaságának motorja és egyedülálló intézkedéseinket az egész világ csodálja?

a) Épül-szépül, mindenki minket irigyel.

b) Egyetértek, minden nagyon jó, 20 év múlva utolérjük Bulgáriát.

 

5. Felmérést végzünk következő plakátkampányunk témájához. Ön kitől/mitől retteg leginkább?

a) A migránsoktól.

b) A koronavírustól.

c) A keresztények üldözőitől.

d) A Brüsszelnek öltözött Soros Györgyöktől.

 

6. A kovászos uborka készítésén kívül Ön milyen tartalmakból látna többet szívesen közösségi oldalamon?

a) Kolbásztöltés.

b) Lekvárfőzés.

c) Pálinkafőzés.

d) Lapraszerelt bútorok összeállítása.

 

A megfelelő válaszokat beküldőket értékes krumpliutalvánnyal jutalmazzuk, melyek 2022 és 2026 tavaszán kerülnek majd kiosztásra 1-1 kilogrammos adagokban.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.