Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Itt már semminek nincs realitása, abszurditása annál inkább

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Igazából azt kéne megérteni, hogy ez nem a mi fejünkben van, hanem az övé(k)ben. Mert ez kell ahhoz, hogy működjön a rohadt, beteges, hazug rendszere. Elsősorban arra gondolok, hogy a fő idelógia arra van felfuttatva, hogy minket, mármint a magyar népet és az országot idegen hatalmak, országok, akarják idestova 11 éve megtámadni és kinyírni.

Játsszunk már el ezzel a gyermekded  gondolattal, ami körülbelül annyira igaz, mint amennyire demokratikus Orbán rendszere. Tehát kérdezem én: ha ez valóban így van, hogy minket több mint egy évtizede folyton el akarnak taposni, akkor mi tartja vissza az ellenséget, hogy ezt megtegye? A katonaságunk, ami nincs? Az állig felfegyverzett TEK? Esetleg az a körülbelül 2-2,5 millió fidesztálib, akik ha itt tényleg kitörne a balhé, az elsők között lennének, akik gyáván megfutamodnak? Vagy neadjisten Orbán személyesen?

Ha egy külső ellenség ezt az országot (katonailag) le szeretné rohanni, akkor szerintem 24 óra alatt meg is tehetné. Mert itt különösebb ellenállásba nem fog ütközni. Oké, legyen így. De pontosan mi lenne az indíték? Miért kell mindenkinek a mi országunk? Az rendben van, hogy jó a talaj a mezőgazdasági termeléshez, de azon kívül nem sok minden van itt, amiért érdemes lenne vállalni a kockázatot. Van egy Balatonunk (mármint most már a NER-nek), 1 darab 1000 méternél nem sokkal magasabb hegyünk, egy jó nagy Alföldünk, és rajtunk folyik át a Duna meg a Tisza. Szigorúan gazdasági szempontból szerintem semmi nem szól az ország elfoglalása mellett. Olaj nincs, tenger nincs, tőlünk jobbra a Balkán, úgyhogy szerintem ha bárki azon parázik, hogy minket meg akarnak támadni, akkor nyugodjon le, mert nem fognak. A háborúk alatt is inkább csicskának kellettünk a németeknek, mint gyarmatnak.

A másik főellenség Soros. Na ő vajon miért akarná megtámadni a civil jogvédő és segélyszervezeteken keresztül az országot? Hogy 89 évesen végre hazajöhessen, és hátralévő pár évében uralkodhasson a magyar nemzet felett? Ha Soros el akarná foglalni az országot, akkor szerintem elég lenne felhívnia Viktorkát, és ajánlatot tennie neki. Lenne az a pénz, amiért az utcai harcos szemrebbenés nélkül eladná a hazát, ne legyen illúziónk. Bárhogy próbálom reálisan nézni, nem találom a megoldást.

És akkor ott van még Brüsszel is, ellenük is szabadságharcolunk veszettül. Igen, ők is a nemzeti identitásunkat meg a kultúránkat akarják. Ha így van, akkor felőlem nyugodtan vigyék, mert szerintem még egy ilyen szervilis, széthúzó, buta nemzetet nem hordott a hátán a Föld nevű bolygó. Aztán ott van még a Fidesz pártcsaládja a Néppárt is, akiken Orbán annyira túlnőtt, hogy már nem is akar közöttük maradni, nem beszélve arról, hogy az Unió is csak a bajnak van, azok is csak támadnak állandóan. Mondjuk amikor az Unió támad, akkor az egész nemzetet támadja, és a magyarok kikérik maguknak, nem kérnek az idegen hatalomból. Továbbá a partvisszájú közjogi méltóság szerint Mária országában már az is ellenség, aki nem fideszes. Tehát itt nem mindenki magyar, csak Erdélyben az.

Rohadjak meg, ha értem én ezt az egészet. Mondjuk a szisztémát értem, a felsőbbrendűséget, a kihaénnem kivagyiságot, az arcoskodást, a kirekesztést, a mindenek felett állást, a nácoid és náci attitűdöket. De a kurva életbe, akkor legalább az én nevemben ne beszéljen, mert én baszottul nem vagyok azon az állásponton, amin ez a torz erkölcsű diktátorkezdemény. Az én nevemben ne fenyegetőzzön, az én nevemben ne nyilatkoztasson ki, ezt én kérem személy szerint. Mert lehet, hogy papíron egy nemzet vagyunk, de semmi más közös nincs bennünk.

Volt egy olyan párt Európában, aminek az volt a neve, hogy NSDAP, amelynek elveiből és tetteiből egy új politikai ideológia, a nácizmus kialakult. A fajelmélet, a német árja felsőbbrendűség volt az elsőszámú fejlövésük, emiatt nagyon sok ártatlan embernek kellett állat módjára meghalnia. Aki nem látja, vagy nem akarja észrevenni, hogy mennyire kísértetiesen hasonlóak azok a pusztító célok, amelyeket Orbánék a zászlajukra tűztek, mint annak idején Adolf bácsi, az vegyen elő egy történelemkönyvet, és csapja fel a náci párt hatalomra jutásánál, majd vonjon ügyesen párhuzamot.

Hogy miben? Vegyük sorra. Sérelem az első világháború miatt, párhuzam: sérelem Trianon miatt. A Reichstag felgyújtása ürügy a hatalomra jutáshoz, párhuzam: az MTV székház felgyújtása meg 2006-os utcai zavargások, amelyek megágyaztak a 2010-es fülkeforradalomnakA párttal szembeni kritikus hangok elhallgattatása, párhuzam: itt ugyanaz a módszer, csak „finomabban”. Amiért itt most a Rogán-féle propagandaminisztérium felel, az ott Goebbels propagandagépezete volt. Gőg , felsőbbrendűség, egy a tábor, nacionalizmus, az ellenzék kiiktatása, a nép fanatizálása, hergelése, uszítása. Ott a nagytőke (zsidók), kommunisták ellen, itt a migránsok, Brüsszel és Soros ellen. Hadd ne folytassam, tudja mindenki.

Sokan mondják: „dehogy nácik”. De. Szerintem azok. Ennél nácibbak már aligha lehetnének a 21. század Európájában, és még mindig tudják fokozni. És hiába reménykedünk abban, hogy majd az Európai Unió figyel, meg segít, meg nem engedi. Nem a szart nem. Semmit nem tesznek, hagyják ezt az ámokfutót garázdálkodni, és az égvilágon semmivel nem tudják megregulázni. Orbán még élvezi is, mert nem találnak rajta fogást, vagy nem akarnak találni. Bár mondjuk semennyire nem normális az sem, hogy azokat is büntetlenül hülyének nézheti.

Valahogy itt már semminek nincs realitása, abszurditása annál inkább, és ezt is minden egyes nappal tudják fokozni. Szerintem most értünk oda, ahova anno a Führer, amikor Hindenburg köztársasági elnök (párhuzam: bajszos köztársasági elnök köztársaság nélkül) kancellárnak nevezte ki. Teljesen törvényes volt az is, mint ahogy ez is. Ennél többet nem tudok segíteni. Mindenki gondoljon, amit akar, én valahogy ezt érzem, és amióta ezt pofázom, sajnos mindig bejöttek a jóslataim. De ne nekem legyen igazam. Ne nekem.

Vogronics András

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.