Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mint a viaszfigurák: kívül szépek, belül értéktelenek

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nagyon nagy ingert éreztem arra, hogy jól nyakon vágjam azt a mű férfit. Pontosan olyan volt, mint aki lenyelte a bejárónő partvisát; a keféje juthatott a szájüregébe, mert bizony az arca nem mozdult. Jó, ha így akar kinézni, tegye. Mindez annak idején az egri vár panoptikumában történt! Néztem-néztem Dobó Istvánt, ő meg nézett engem. Hűha! És akkor iszonyú kényszert éreztem arra, hogy megnyomjam bal szemgolyóját, de visszatartott a félelem: mi van, ha jól pofon vág? Röhögött a társaság a kínomon. Persze ott csak érzéketlen bábok voltak az egri csillagok szereplői – megörökítve őket az utókornak.

Abban biztos vagyok, hogy a mai hatalmi főszereplőknek nem lesz panoptikuma, hacsak elrettentő példaként nem állít fel egyet-kettőt egy rohadék komcsi, libsi, vagy ilyesmi állatfajta. Mondjuk, Orbán Viktor karmelita kolostorbeli szobájában állnának díszben a Fidesz-KDNP frakció szégyenletes tagjai. Most mondjam azt, hogy ott talán még én sem fognám vissza magam, és Semjénékkel kezdve mindenkinek adnék egy nyakast. (Hej, milyen verekedős lettem!) Szolidan csak, hogy ismerkedjenek az erőszakkal. Igaz, késő lenne már, de valahogyan észre kellene téríteni ezt a bandát. Nehéz dió.

Főleg azután, hogy voltak szívesek ismét megszavazni, hogy nem ratifikálják az Isztambuli Egyezményt. Véletlenül lehetett csak, hogy Magyarország, azaz Orbánék 2014-ben csatlakoztak az egyezményhez, nagyon megbánhatták, mert mostanra igyekeznek kifarolni belőle, bebizonyítva, hogy a nő csak verve és szülni agyba főbe jó.

Azért tájékoztatnám  a fideszes és kereszténydemokratának csúfolt parlamenti képviselőket, Orbán Viktort és a kormánya összes tagját, hogy az erőszakos hajlamaikat ne úgy éljék ki a magyar nőkön, hogy hagyják őket állati sorban, erőszakkal meggyalázva, tengődve élni. Ennek k*rva rossz vége lesz. Most éppen besegített a koronavírus az összezárt családokban, ahol megduplázódott a családon belüli erőszakos cselekmények száma. Eddig sem volt ez másképp, csak most a maradj otthonban sűrített dózisban dúl az ütés-verés, hajtépés és egyéb szörnyű dolgok. Ha nem tudnák ezek az öltönyös agybábok!

Egy olyasmi liberálisok alkotta rémséges panoptikumban az egyik előkelő helyet megkaphatja az a Nacsa Lőrinc, akinek már egészen fiatalon mintha szalmaszálak töltenék ki belül a fejét. Persze, éppen úgy, mint a panoptikumban lenne. Például az hétszentség, hogy azt sem tudja, mi az a gender, de nagyon jól lehet ráfogni, hogy az valami sátáni tudomány, ahogyan a migránsok is akadályai a ratifikálásnak. Istenem, pedig olyan egyszerű ez az egyezmény: a nők elleni és a családon belüli erőszak visszaszorítását célozza, semmiféle biológia hókuszpókuszról nincs szó. Nacsa bábu, olyan egyszerű ez: ne üss, ne erőszakolj, ne okozz lelki terrort a gyengébb nem, a még gyengébb gyerekek és a nem annyira gyenge férfiak ellen sem. Az meg teljesen emberi az egyezmény soraiban: nem lehet visszaküldeni az áldozatokat a származási országukba, ha ott az életük veszélyben forog. Mert például háború van, és akár akasztófán is végezhetik.

Valahogyan ismét ki kellett bújni a ratifikálásból. Ebben élen járt a semjéni aljas alakulat, fosta a szót rendületlenül. Gulyásnak is ott helye abban a bizonyos panoptikumban, az ő fejében már nem sokat lehetne alakítani, ezért bukott ki belőle:

a liberális genderszemléletet meghonosítása nem történhet meg, amíg ez a kormány van hatalmon.

A kormánypártok úgy utasították el az egyezmény szövegét, hogy valójában fogalmuk sincs az igazi tartalmáról. Nézzenek végig a képzelt panoptikumukban! Külsőre csicsamicsa alakok, belül semmi, így aztán tudomásul veszik a családon belüli erőszakot, a nők testi fenyítését. Érzéketlenül és embertelenül.

Ez is pontosan azt jelenti, hogy nehogy már azt képzeljük, hogy bármiféle európai (egyezmény) csordába beleáll a Fidesz meg a drágalátos NER. Azt hiszik, aki a demokratikus, nemzetközi összefogásból kilóg, az nagyon értékes, különleges emberfajta, már-már isteni hókuszpók, és rájuk ne húzzanak semmiféle sablont. Ezért veszélyesek. Csakhogy ez a családbarát kormány beleköp a saját levesébe is, ahogyan szokott az egy igazságot maguknak kimazsolázva. A durva, eszetlen bántalmazók űzik tovább állatias kínzásaikat, és már hogyne tennék, ha még bátorítást is kapnak a hatalom ficsúraitól.

Ezek a 133 bátrak olyanok, mint a vak komondor, amelyik néha átesik a túloldalra, miközben belerúg egyet-kettőt hol a nőkbe, hol az igazságszolgáltatásba, hol a demokráciába. Verbális erőszak dúl a parlamentben, Kövérrel az élen sértegetik, aljasul pocskondiázzák az ellenzéki képviselőnőket. Erre pedig a 2-es személyi számú Varga Judit nőiségéből kifordult miniszter bólogat. Árulóként teszi. Aki nem teszi, az hallgat, mert a 133 bátrak között egyetlen egy bátortalan nincs, aki felmutatva mutatóujját, szólna: állj, ne tovább! Mert mindannyian verik a dobot Orbán ütemére. Minden dobpergés nagyon jól jövedelmez nekik.

Arról is tájékoztatom az összes Fidesz-nyulat, hogy ne tessék velünk kísérletezni, ne tessék azt gondolni, hogy majd mi leszünk a saját országunkban a sokat rugdosott Soros. Soros György, aki lesajnálja Orbán hisztis kirohanásait. Sőt, nem leszünk a tahók új migránsai sem. Ellenséget máshol keressenek, ha már nem bírnak a gyűlöletkeltésükkel. A nők nem az ő tulajdonuk, de bajaikat nem gyűjtik olyan előszeretettel, mint a bankszámlájukra a milliókat.

A Nemzeti Együttműködés Rendszerének panoptikumában isteni jelmezt öltött keresztények szalma- és vattadarab fejjel úgy gondolják, hogy mindenki követi megmagyarázhatatlan szaros kifogásaikat. Ne hivatkozzanak a magyarok többségi akaratára, mert az csak hamis, hazug szólam. Csak úgy a humanizmus jegyében álljanak ki a bántalmazott nők mellett: és akkor talán elhisszük azt is, hogy kedves nő hozzátartozóik is méltó életet élnek a családjukban. Vagy nem? Mert olyan nincs, hogy az ajtajukon belül elismerést, egyenjogúságot, szeretetet kapnak feleségek, lányok, asszonyok, aztán amikor becsukják az ajtót ezek az ócska kisapák, alázzák, földig tiporják a kisanyákat.

Az az igazság, hogy az egri panoptikumban a hősök, tudásukban, tetteikben elismerésre méltó férfiak és asszonyok kapnak helyet. Ezt az ostoba Orbán-bandát agyatlanként agyagba lehet formázni. Ott és akkor  benyomhatnánk a szemgolyójukat is – már csak a nagy kielégülés miatt is. Egyelőre a bántalmazott nőknek más esélyük nincs az érzéketlen/értéktelen, üres fejű, üres szólamokkal szemben.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.