Február 24,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Hamarosan a libatelepek is katonai parancsnokot kapnak, mert megjelent a madárinfluenza

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 916,011 forint, még hiányzik 2,083,989 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

[email protected]

Tárgy: Egrecír

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

Demostaztán maradjon kend tényleg! Sehova a jó módból! Biztonságban van, a törzs keze nem ér el odáig, az örmény szomszédságának meg gondja van kendre. Én most itten hivatalosan öregellátó vagyok ingyen, mert pénzért tilos a gyermekmunka. Azért képviseleti úton a járadékom a saját lábú turisztikai kormánybiztos megkapja, mert a csóróknak gyalog narancstúrát biztosít az üres spájz és az üres hűtő között. Cipőt nem, mert mezítláb sokkal egészségesebb. 

Kaját és vírust viszek az öregeknek gyalog, a tanító néni meg online küldi nekem a vírust és kínjában kincstári dumával etet. Mert dölyfös kegyura, a kormány pontosan tudja, hogy mi mennyi, ki az öreg és ki a fiatal, ki és mennyire kórságos, mert az alattvalókat rutinból nyilvántartja a párt szeme és füle 4 milliárdért, csak titkolja a vírus elől. 

Azt meg pláne nem szeretném, ha eltanulná itthon a szóvivőktől a fenyegetően hangzó tartalom nélküli szöveges tartalmat, mert kend még a gender ügyben is kimondta a lényeget, pedig hát még a szót se ismeri, pláne nem a pszichológiai hadviselést.

Tájékoztatom kendet, a hadászati dolgokban én nagyon otthon vagyok, mert a dédi papa 36 hónapig volt katona. És az itt szerzett tudását a lányunokákra is kiterjesztve kamatoztatta. Mesélte, hogy folyamatos harckészültségben voltak. Akkor is idegen katonaság volt itt, csak az akkori zsidó tanácsadó szerint a zsidó Jézust kellett utálni, nem a zsidó Sorost és a Rákosi még nem hordott parókát, se golyóálló mellényt. A Tito láncos kutyája miatt beton erődítményeket építettek a déli határon. Most meg páncélos harci járművek ijesztgetik a vírust a belvárosban, meg a bajszos bácsi gránátvetős nemtelen bandériuma. Mert a határon húzott szögesdróttól nem ijedt meg. Tehát a szakmai felkészültség szokásosan hungarikum.

Azt is tudnia kell kendnek, hogy pillanatnyilag még csak lehallgatnak, de ígérik nagyon a kihallgatást is, csak szakember gondjaik vannak. A múmia Társadalmi Bíróság megalakult, ülésezik, de a Lyoni mészáros meg már elhunyt. Tudja, az a náci, aki CIA szakértőként Dél-Amerikában kokainbáróból csinált miniszterelnököt, és az emberi szabadságjogok védelmében a chilei stadionokat megtöltötte liberális demokratákkal, mielőtt az óceánba dobatta volna őket. ( A dédi tata szerint annyi kedvezményt kaptak a haláluk előtt, hogy nem kellett a mostani magyar focisták erőlködését nézniük.)

Azt meg kend nálamnál is jobban tudja, hogy mivel jár az örökös harckészültség. Mert az Erdogán cimbi kendéknél uniós pénzből lazán megcsinálta, hogy nem csak a fején, hanem még a törzse másik végén is korona legyen örök időkig. Csak kb. 20 ezer okoskodót kellett bebörtönözni és már kész is lett a rendeleti kormányzás. Itt még most para van, mert így is kevés a börtön, az alattvalóknak facebookon adagolt vírus pedig nem mindenkinek okoz mániákus depressziót, csak annak, aki ezért pénzt kap. Azt viszont jócskán, főleg ha komcsizik is egy sort. (Tényleg belegondolt már kend abba, mi lesz itt, ha majd végére érnek a bibliaolvasásnak és esetleg felfogják, hogy Jézus volt az első kommunista a földtekén?)

Nagy itt most az óvatosság mióta a muszlim migránsok által eldobált szendvicstől sertéspestisesek lettek a vaddisznók. (Az óvó néni disznait feltehetőleg titokban megvédte a honvédség a kórtól.) Hamarosan a libatelepek is katonai parancsnokot kapnak, mert megjelent a madárinfluenza. Ezért fokozni kell az éberséget, a védelmi igazgatás kiterjesztése indokolt. A vírus nem alszik, ezért biztonsági okokból éjszaka hozzák a törvényeket, salátának álcázva, hogy az éj sötétjében a vírusnak ne legyen világos a törvényhozói szándék. 

Szóval óvatosság, éberség, és ami ezekkel jár; az egrecírozás. Napiparancs a facebookon. Meg tapintat és gondoskodás. Az előző diktatúrában a prolik munkaversennyel ünnepelték május elsejét és csak utána volt az ingyen sör és virsli, most viszont az alattvalókat kímélendő még munka sincs, nemhogy sör és virsli. Sőt az ország napi vírusadagját is a maszk- és kesztyűmentes saját személyzetével szóratja a nép közé a Teremtő a kiváltságosokkal. 

Mielőtt allergiát kapna kend a hazai közélet bűzétől jelentem kendnek, hogy a nagyi működik. Köszöni a kend érdeklődését és jókívánságait. Manapság rosszallnák, ha nyilvánosan elkotyognám, de ha kendnek írom, az családon belül marad:

A tata valamikor régen kimondta: „Nálunk minden nap Nőnap, és sőt pláne Anyák Napja van!” Kész. Szerinte több évszázados elmaradást kell cselekvő módon pótolni és nem dumálni a levegőbe. Ezért aztán ha útba esik, akkor kedden is hoz egy szál vörös rózsát a nagyinak, mert neki a nagyi hétfőn is volt és ma is van. Ahogy a tata mondja, nemesacél, cementálva. Ha értené kend. Ez ilyen vasas szöveg. Én se értem, de le tudom írni kendnek: kemény, kitartó, ha kell, pedig egyébként lágy. Ha akarja, akkor majd még írok kendnek a nagyiról, de az én beosztásom normál körülmények között legtöbbször a tata mellé szól. Én vagyok a lába, meg a dereka (És egyre többször a mai emlékezete is, ezt ő mondja, nem én. Sose tudom eldönteni, hogy most viccel ilyenkor, vagy tényleg nem jut eszébe két óra múltával, hogy mi volt az ebéd.)

Bütyökfalva, 2020. május 3.                    

Mirtill

P.S: Mivel a magyar honvédség személyi állománya véges és a fiatalok inkább miniszteri biztosok lesznek, nem katonák, ezért a libatelepek katonai igazgatására a NATO segítségét kérte a törzs. A Földközi tengeren állomásozó amerikai anyahajók fedélzetén már meg is kezdődött a tengerészgyalogosok kiképzése, amelyhez az EMMI 1 milliárdért küldött nótafát és kedvező széljárás esetén kend, ha ezt hallja: „Száz liba egy sorba, Mennek a templomba. Elől megy a gúnár, Utána a lúd jár, Száz liba egy sorba” stb., akkor máris tudja, hogy hol tartanak a felkészülésben, mert kendnek még most is kiváló a fülhallása.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!