Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Parragh elképesztő cinizmussal kimondta: senki vagy

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Mi a büdös fenét keres ez a Parragh László még mindig a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara élén? Érzéketlen tuskóként, buta kivagyi szélhámosként. Mit-mit? Orbán gazdasági főtanácsadója ez az ember, ez súgja a jobbnál jobb ötleteket a vezér süket fülébe. Így aztán bármit megengedhet magának.

Rónai Egon vendége volt a minap az ATV-ben Parragh, és olyat mondott, ami tökéletesen elárulja azt a sok szélhámos bűvészmutatványt, amit a hatalom csinál a kisemberekkel. Azaz, semmit. Ez a valamikori vécékagyló-császár azt mondta a műsorban, amikor Rónai rákérdezett, hogy mi lesz azokkal, akiket kényszerszabadságra küldtek  a vírusjárvány miatt:

„Annyi ember ment tönkre az elmúlt napokban, hogy ezzel nem tudunk mit kezdeni”.

A műsorvezető felvetette, hogy az ellenzék javaslatai szerint például a munkanélküli ellátás értékét kellene feltornázni.

„Tételezzük fel, hogy ez megtörténik. Ki fogja kifizetni?”

– reagált Parragh. Rónai Egon azt felelte, hogy az állam, amely nem mellesleg 600 milliárdos felújítási alapot hoz létre szállodáknak. Parragh szerint pénzt nem lehet csak úgy nyomtatni, jelenleg pedig egy adott mozgástér van, amin belül a kormány egy politikai értékrend alapján dönti el, hogy kiket támogat.

Aha, politikai értékrend szerint. Mondjuk csináltak már hasonlót mások is a történelem során, meg is lett az eredménye.  Az Orbán-másolat Parragh elképesztő cinizmussal, embertelenül iktatná ki a társadalomból a kiszolgáltatott, bajba jutott, vagy már egy hónapja is bajban lévő magyarokat. És ez az ember kamarai elnök, éli világát, de az nem jutott eszébe, hogy a kötelezően beszedett kamarai díjakból most éppen aktuális lenne visszaadni a csődbe ment, munka nélkül maradt vállalkozóknak.

Eddig sem csináltak mást, mint kirekesztették a társadalomból a nekik csak pórnépet: nem az út szélén hagyták őket, hanem sokkal rosszabb helyen, benne a múltjukban és jelenükben, mert nem segítenek rajtuk. Ha majd egyszer elmúlik ez a dupla – Orbán-hatalom és vírus-rettenet, nem lesz munkaképes magyar ember, aki ezeknek itt marad rabszolgának, mert úgy mennek el az országból, mint a sicc. Ha megérik és megélik.

Mit gondol ez a gazember? Megmondom. Itt egyetlen cél maradt: a lehető legrövidebb úton, minden lacafaca nélkül ragadni továbbra is a hatalomhoz. Bármi áron. Életek árán is.

Amiben a legjobbak vagyunk, világelsők: az ilyesféle dilettáns, buta senkik élvezik Orbán bizalmát. Parragh nem taktikázik, nem csűri-csavarja, mert ahhoz nincs kellő műveltsége, hanem belecsap a lecsóba, és kimondja, hogy ti nem számítotok semmit; nem tudunk, nem akarunk veletek mit kezdeni. Pontosan olyan tyúkeszű most is, mint amikor kijelentette három éve: óriási hiba, hogy az önkormányzatok nem mernek gimnáziumokat bezárni, és emiatt egyre kevesebben jelentkeznek érettségit nem adó szakiskolába. Amellett, hogy hazudott is, még azzal sem volt tisztában, hogy az iskolákat nem az önkormányzatok tartják fenn, így lehetőségük sincs a bezárásra.

Echte nemzethy, keresztény idiotizmus.

Akkor a rohadt életbe, húzzon el ő is meg a hatalmi elit is a jó büdös francba: alkalmatlanok vezetni ezt az országot, lopni pedig próbáljanak másutt, mert minálunk lassan nem lesz mit. Nem lesz adózó ember, nem gyarapodik a büdzsé, pedig lehetne teli is, de tíz éve nem az emberekre költötték el a hazai és uniós milliárdokat, hanem saját magukra. Mit tettek eddig az orbáni teljhatalomban, a pusztító koronavírus okozta hátrányok enyhítésére ezek a NER-álszakik?

  • Hazudtak és hazudnak a statisztikában is.
  • Bepukkadt az online-oktatás, mert a Czunyiné felelős nagyságos asszony nem tett érte semmit, így minden negyedik gyerek nem jut hozzá az otthoni tanuláshoz.
  • Hitel és hitel szakadt az emberek, vállalkozók nyakába, azt majd vissza is kell fizetni.
  • Nincsenek védőeszközök, de mi küldünk Észak-Macedóniának, Szerbiának.
  • Nem nő változatlanul a családi pótlék; a munkanélküli segély időtartama sem.
  • Ki(pénz)herélik az önkormányzatokat.
  • A nyugdíjasok az idén nem kapnak semmit. Kérem, ez világszabadalom, a jövő évtől négy év alatt dobják meg őket plusz egyhavi nyugdíjjal. Mekkorát csettintene az abszurd dráma nagyja, Samuel Beckett Godot-ra várva!
  • Nem emelkedik egyetlen szakma fizetése sem, csak a képviselőkét tornászták fel minimum egymillió forintra.
  • Nem fizetik a túlórákat azoknak, akiknek még van munkájuk, akik elveszítették, semmit nem kapnak.
  • Hagyják, hogy százezrek maradjanak már a közeljövőben fizetés és remény nélkül.

El kéne tűnni a zavarosba ennek a Parraghnak is, Orbánostul, a NER-piszkokkal együtt. A selejtnek sehol és semmiben nincs jövője. Előre szólnék, Parragh ne legyen olyan nagyon bizakodó, nem kéne a fejét a a vécékagylóba dugnia. Emlékeznek-e, hogyan dicsekedett három éve. A hvg.hu-nak mondta 2018. májusában, amikor a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnökét a fizetéséről kérdezték, hogy

számot nem mondok, mert irritáló lenne.

Leszögezte, hogy ő a családfenntartó, amit a felesége keres, az pedig csak aprópénz a háztartásban. Vagyona euróban termeli a pénzt, ez adja a személyes erőt számára, és ezt az egzisztenciális biztonságot nem lehet elvenni tőle.

Emiatt tudtam bátran összeveszni bármelyik miniszterelnökkel. Én akkor is Jaguárral fogok járni, ha másik kormány lesz.

Silány alak! Ebben én nem lennék olyan biztos. Az úgy szokott lenni: amikor a hatalom seggnyalóinak, kiváltságosainak, haszonélvezőinek odacsap a ménkű, és ők mentve a bőrüket arcátlanul keresnének az addigi ellenfélnél menedéket, akkor beüt a gebasz: sem a hatalom nyáladzó kiszolgálóit, sem az árulókat nem szereti senki.

A népítélet nem rózsaszín lepkeszellentés, az képes elsodorni a fejekről a koronát is, mert rettenetesen utálja a diktatúra-vírust.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.