Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

Szavazás


Ki kapja a Luca ajtaja alap támogatását? (szavazás)

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Kedveseink és kedvetlenjeink!

Eljött a döntés ideje. Szavazzatok, melyik jótékonysági szervezet kapja meg a Luca alapban összegyűlt 203 121 forintot. Sokáig töprengtünk azon, hogy a jelölt szervezet mellé odaírjuk-e, melyik továbbjutó vendégszerzőnk ajánlása. Végül úgy döntöttünk, nem tesszük, így a célra tudtok koncentrálni és arra a szervezetre szavazhattok, melynek céljait magatok is örömmel támogatnátok.

A szavazás pontosan egy hét múlva, 13-án zárul le. A legtöbb szavazatot kapott szervezet számlájára átutaljuk a fenti összeget, a bizonylatot pedig nyilvánossá tesszük.

Jó szavazást mindenkinek!

Ki kapja a Luca ajtaja alap támogatását?

  • "Állat és Ember" Állatvédő Egyesület (52%, 1 742 Votes)
  • Igazgyöngy Alapítvány (32%, 1 055 Votes)
  • Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség (MET) (9%, 293 Votes)
  • Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesület (7%, 241 Votes)

Total Voters: 3 331

Betöltés ... Betöltés ...

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.