Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Háborús helyzetben a gazdagok aranyrudat, a szegények sót tartalékolnak a nehezebb időkre

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

[email protected]

Tárgy: Trükk

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

Meneküljön kend! Már ott sincs meg a biztonsága. A koronavírusból a koronát idehaza már jó harminc esztendők óta szidolozza az udvartartás, a vírus meg eleve fertőz Trianon óta, márpedig az Erdogán honi deréksmacizó cimbije könnyen kend után viszi a migránssal génkezelt egységbe forrt koronás kórt. Tudja. Egy gyékényen árulják/fosztogatják Európát. Itt most a várbéli lovardába szánt királyi ménest gyúrják a wellnessben. Tudja. A kormányzó alá való mutánsnarancslovat nemzetiszínűvé. Meg azért is, hogy ne féljen a Kegyosztóőfőméltósága nyugalma felett őrködő TEK drón zümmögésétől, mert a nép jajveszékelését már megszokta mikor jártatás gyanánt jogtiprásra használták. A többit kend tapasztalatból tudja. Mármint, hogy milyen sora van a korona uralmát nyögő alattvalóknak, így aztán remélhetőleg mégsem kívánkozik ide.

Aztán. A székelysége miatt tán még a tengerentúlon se lesz biztonsága. Mert a Kegyosztó székelynek álcázott Drakulákat importált Tündérhonból, akik 28 millás terepjáróval száguldozva, ha kell, ha nem szívják ám a bennszülött magyarság vérét a csókos szájukkal. De ez még hagyján is. Hanem önszorgalomból különb kis antantot kreáltak az ország köré, mint az eredeti. Annyi a különbség, hogy ezeket a vámpírokat meg a küldő országukat a magyar adófizetőkből kisajtolt forintocskákból pénzelik és idehaza a sváb meg a tirpák a kereszténymagyar motívumosra átfestett párttagkönyve alól tépi a nagymagyaros száját cefetül. Így aztán ne várja kend, hogy a girhes bennszülött magyarok a fogatlan szájukkal mosolyogva, virágfüzérrel, és székely kapuval köszöntsék kendet, ha haza sóvárogva a szögesdróthoz találna sompolyogni. Sőt. Az etnikailag is gyűlöletre hergelt okostojások a most elhalálozott úszóbajnoknőnkről kiderítették, hogy zsidó volt, csak a neve Székely és üldözték. És persze nem Horthy, hanem a kommunista Rákosi. De annyira hajszolta ám a kommunista éra, hogy az urának, a lányának, de még az unokájának is fizette a világ körüli útiköltséget meg a kalóriapénzt, csak menjenek öregbíteni a magyarok jó hírét. De a keresztény zsidótörvény az jobban teljesített. Az utolérte. Nem kellett neki olimpiára menni. Lébecolhatott a gettóban. 

Ki tudja, kendről milyen nyilvántartás egzisztál most. Csak óvatosan. Például a nagyságos Rákóczi fejedelem vörös zászlaján nem a „Pro Libertate” volt, állítják az udvarhoz közel térdeplő könyöklők. Hanem „Pro Illibertate”. Csak az a fránya Soros-Gyurcsány duó addig uszította a cigányokat, hogy elcsórták a romák az „ill”-t. A Flóri cimbi azóta se talál vissza a munka világába vezető útra, lop. Viszont a Magyar György ügyvéd már az igazmondó juhász járta egysávos útra lépett, csak még nincs elég sötét, meg több esze van annál, hogy keresztbe vigye a létrát egy keresztényi hevülettel Ausztria után száguldó importmagyar előtt. 

Node! Így sose jutok el a trükkig. Ami a mondandóm. És fontos, mert ilyet nem hallott még a nagyi se, pedig ami itt a piacon nem jut el a nagyi füléhez, az nincs! Márpedig a nagyinak garantáltan hitelesek a hírforrásai. Ő már akkor tudta, hogy az előző diktatúra 11 forint 60 fillérre emeli a kristálycukor kilójának az árát, amikor a nyomdába nyomni kezdték az új zacskókat. Viszont bocsika, mert a tata szerint, ha alacsonyan szállnak az egyszer használatos nejlonzacskók, akkor eső lesz, márpedig a nagyi megmondta mielőtt elment a dédit fürdetni (mert maródi a dédi), hogy ha eső találna lenni, akkor valaki szedje már be a kiteregetett ruhát és itt és most én vagyok a valaki! A bátyám suliban, én fél göthösen itthon, a tata segít tetőt javítani a komájánál, a szüleim jobbágysorban robotolnak a multinál, hogy éhbéren megvalósítsák a Kegyosztó álmát, a keresztény nemzeti burzsoáziát. Ezek majd kedvük szerint magyarosan kizsákmányolhatnak bennünket. De addig is megy a szívatás ezerrel én meg kapkodok, amint látja.

De most aztán nyomom a tutit. A trükkről. De mégse. Előbb a körülmény, mert még majd azt találja kend gondolni, hogy én fantáziálok, pedig tudhatná, hogy az én fantáziám maximum a nagyi féle mézes-mákos rétes magasságába képes emelkedni és az anyagi fedezet nélküli térben optimális esetben a kis adag csoki fagyinál landol. Naszóval. A tatával sóért voltunk a multi boltban. Mert ha nem tudná kend a háborús helyzetben (ami ugyebár nálunk momentán úgy van, hogy nincs, de van, miközben nincs) a gazdagok aranyrudat, a szegények sót tartalékolnak a nehezebb időkre. (Az Esze Tamást is a só miatt zrikálta a most sztárolt korabeli keresztény kurzus, ha még emlékszik kend.)

Tehát ott álltunk a kasszánál. Pontosabban a kasszához vezető, a nemzeti zászlós húsos pulttól kétszer kanyarodó öt párhuzamos sor egyikében. Mondta is a tata, hogy ha nem fájna a lába, meg itt lenne a könyv, akkor simán újra olvashatná a Háború és béke első kötetét, mire innen kikerülünk, de így elég macerás a topogás.

Csakhogy alighogy ezt kimondta, máris besorolt mögénk az ügyeletes nemzeti szellemi táplálékadagoló és a kasszáig együtt múlattuk az időt. Ő legalábbis jól érezte magát, hogy a hallgatósága nem tudott elmenekülni, meg hangtompító se volt rajta, pedig láttam, hogy sokan szívesen állítottak volna a potméterén. Az biztos, hogy a tata rám való tekintettel nem fejtette ki számára a KESMA nyelvén, hogy kinek az anyja kopasz, de hogy oltári pipás volt, az ziher! Mert azt mondta ez az ember, hogy itt mindenki félnótás. Simán benyaljuk ezt a sorosozást. Mert az egykori Soros ösztöndíjasok, azok valójában a Moszad ügynökei. És igazándiból egy büntető expedícióként nyírnak bennünket, mint a birkát. Ennyi zsidózó szöveg, no meg a nagyi érzékenyítő tréningjei után simán beazonosítottam, hogy ez a bácsi egy különlegesen sötét bunkó, de sok olyan szót is használt, amiket nem ismertem. Hazafelé menet a nekem kódfejtőként is működő tata elmagyarázta például, hogy mi a deszant, a Moszad, a hűbéri lánc stb. Na és persze mi a trükk, mert nem az, amiről a szájtépő harsogott. 

A tata fordítása szerint a Soros bácsinak a bögyében vannak a németek, akik a nácik. A magyarok meg szállították nekik a krematóriumba a zsidókat és ezért a Gyuri bácsi zsidóként úgy törleszt, hogy az izraeliekkel ösztöndíjasnak álcázva kiképeztetett egy magyarnak látszó deszant egységet, akik innen kellemetlenkednek a náciknak, a bennszülött alattvalókat meg úgy elszegényítik, hogy ha feldobják a csórikák a pacskert, akkor nem lesz pénzük koporsós temetésre, ráadásul még ők fizetnek a krematóriumi szolgáltatásért, vagyis krematóriumot krematóriumért! De nem ez a trükk! A bácsi szerint az a fifika, hogy a Soros kiképzett zsoldosai úgy tesznek, mintha utálnak a Sorost. Le van ez zsírozva. Ha nem lenne, akkor a Soros az ő kis aljasösztöndíjazottjairól már a plakátírozás idején 17 féle jogcímen, sima polgári peres eljárással lepereltette volna a trottyos gatyát is. Na, lényegét tekintve ezt nyekeregte volna a hapsi. De még ez se trükk, csak egy agyatlan szájmenés. Majd most jön a trükk. A dédi tata ismeri ezt a fickót a padlássöprős időkből, a dédi mama meg a nyilas időkig vissza tudja vezetni a família vérvonalát. Tata így mondta, „magyarosan művelt elmék”, gondolkodás nélkül kiszolgálják a hatalmaskodókat, ha hasznuk származhat belőle. Tipikus magyar hűbéresek. A hűbéri lánc legalja. Most is kiszagolták a száz éve már egyszer nagy gázzal beizzított keresztény kurzust. Ez a fószer most abban bízik, hogy jön megint a zsidótörvény és a zsidó patikus intarziás szekrénye már masírozik is a lánya kelengyéjébe. Régóta fáj a foga rá a gyereknek. Had örüljön. Ha egy kis szájkaratéval ingyen meg tudná szerezni, akkor az lenne az igazi trükk. 

De a tata szerint felejtsem el az egészet. Na. Azért kendnek szóljak felőle, mert amilyen jó keresztény kend még elhiszi, hogy hívő emberek és nem latrok kezében van a kormány. És ha megírtam, akkor nagy sebesen olvassam el József Attila Ars poétikáját. Ez olyan február végi, március eleji napokban született költemény, szóval időszerű. Ettől talán gyorsabban begyógyul az agytekervényeimbe kormányzati támogatással égetett fekete lyuk. 

Bütyökfalva, 2020. március 10.

Mirtill

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.