Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Támogassuk Julika nénit és mozgásképtelen unokáját, Déneskét

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Debrecenben a Dombos tanyán él egy nehéz sorsú család, akik segítségre, támogatásra szorulnak. 

Az RTL Klub számolt be először arról, hogy nyolc hónapja hiába keres albérletet egy nagymama, aki súlyosan fogyatékos unokáját gondozza, akit az édesanyja magára hagyott születésekor, két éve már nem is látta a fiát. A nagymama gondozza, ápolja unokáját, miközben most ő is kórházban van, egy súlyos műtét után lábadozik. 

A 30 éves Dénes képtelen magát ellátni, oxigénhiányosan született. A nap 24 órájában a nagymama gondoskodik magatehetetlen szerettéről. Most míg kórházba van, a nagybátyja – aki maga is öt gyermeket nevel egyedül – gondozza Dénest. 

A 63 éves nagymama egyre nehezebben tudja ellátni, fektetni, fürdetni fogyatékos unokáját. Szeretnének legalább egy saját albérletet, de hiába keresnek, túl drága nekik, hiszen igen kevés pénzből élnek.

Julika néni az RTL Klub riporterének elmondta, hogy 40 ezer forintot keservesen, de ki tudna fizetni ahhoz, hogy a gyereknek jó legyen. 

Előző albérletükből azért kellett menniük, mert a megemelt díjat már képtelenek voltak fizetni. Most a nagymama Zsolt nevű fiánál húzzák meg magukat, igen szerénynek mondható körülmények között. 

Az összetartó kis család segítségre szorul. Ezért a mi civil közösségeink országos gyűjtőakciót indítanak a nehéz helyzetben levő Horváth család megsegítésére. 

A nagymama nagy álma egy saját kis lakás Hajdúsámsonban, ehhez ma az anyagiak hiányoznak. De az önfeláldozó nagymama már annak is örülne, ha Hajdúsámsonban tisztes körülmények között, megfizethető áron albérletet találna Déneskével.

Kérünk mindenkit, aki teheti, segítsen abban, hogy Julika néni álma megvalósuljon. 

A család számlaszáma: 

Horváth Tiborné

OTP Bank Zrt.

11773384-00569840-00000000

A család az anyagiak mellett jó szívvel fogad tartós élelmiszert, tűzifát, mindent, ami az életet megkönnyítheti. A felajánlásokat az alábbi email-címeken várjuk: 

A Facebookon létrehoztunk a család segítésére egy csoportot, amely ITT érhető el, itt lehet csatlakozni és az esetleges felajánlásokról egyeztetni.

Mai világunkban a szolidaritás, az emberség, a gyengék segítése nagy kincs, egyben óriási erő is. A legkisebb segítség is számít: „Légy az oka annak, hogy egy család hinni tudjon a jóságban.” 

Hálásan köszönjük előre is a pénzbeli, és egyéb adományokat. Higgyék el, jó helyre megy minden összegyűlt forint. 

Lipcsei Andrea, Egy morzsányi szeretet Debrecenben Egyesület 

Szabó ZoltánnéKéretlen Figyelem  Debreceni Nők Közéleti Egyesülete 

Fried AliceLáthatatlan Magyarország Facebook-csoport 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.