Április 27,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Migráns-alagút, hát hogyne

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Lassan hetente fedeznek fel vélt, vagy valós alagutakat a déli határzár környékén. A rendőrségi hírt aztán a propagandamédia – ahogy kell – szépen fel is kapja, de még a függetlenebb média is beszámol róla. Migránsfrász van ugyanis Magyarországon, immár ötödik éve, megállás nélkül. Hogy az érkezők száma meg sem közelíti a menekültválság idején Európába érkezőkét? Nem érdekes, a statisztikákat át kell írni és már az sem fontos, hogy egyébként alátámasszák a hazugságaikat, válság van és kész. Ha Orbán azt mondja, hogy a menekültek könyörtelenül rászabadulhatnak a hazára bármelyik pillanatban, akkor az úgy is van. Ezért is fontos, hogy ő a miniszterelnök, mert megvéd mindannyiunkat a muszlim hordáktól.

Hogy a balkáni útvonalon valóban elég magas számban torlódtak fel menekültek, az nem újdonság. Ezt már eddig is lehetett tudni, hiszen a szíriai háború ismét egyre több áldozatot követel, nem beszélve a Leszbosz szigetén kialakult helyzetről. Valóban vannak problémák azzal, hogy Európa el tudja helyezni, de legalább segítséget tudjon nyújtani ezeknek az embereknek, de azt butaság lenne gondolni, hogy ezek közül bárki is felénk venné az irányt. Az idegengyűlölet – legalábbis egyes helyeken – már olyan szintet ért el, ami veszélyessé tenné az ideérkezők életét. Sokan valóban a lehetőségek miatt érkeznek a kontinensre, azonban sokan valóban háború, éhezés elől menekülnek, azonban a magyar kormány őket is elhajtja, pontosabban konténerekbe zárja. VIP ellátás csak elítélt bűnözőknek jár, nem olyanoknak, akik teljes családjukat veszítették el a szíriai bombázásokban.

Elég megnézni, mit vált ki egyes emberekből a folyamatos uszítás egy olyan országban, amely viszonylag toleráns a menekültekkel szemben. A nemrégiben Németországban történt szélsőjobboldali terrortámadás a jele annak, hogy nem tanulunk a múltból. Hogy a terrorista egyébként elmebeteg volt-e vagy sem, az talán egyszer kiderül, azonban az, hogy egy ilyen embert a propagandamédia lényegében élő egyenes adásban mosdat, az mindennek a legalja. Szélsőjobboldali, vagy iszlamista merénylet, teljesen mindegy. A merénylet, az emberek legyilkolása bűn, bárki is kövesse azt el. Mentség, magyarázat egyik tettre sem lehetséges. Itt nem önvédelemről van szó, amely talán az egyetlen olyan eshetőség, amikor elfogadható a másik halála.

Forrás: Police.hu

Azzal, hogy a kormány és a propagandamédia egyaránt hergeli a társadalmat, egyszerűen meg fognak szaporodni az ilyen és ehhez hasonló, embertelen cselekedetek. Azzal, hogy a rendőrség ismét migráns-alagútról számolt be – amelyen maximum egy nyúl juthatott át, ember szinte biztosan nem – csak ürügyet adott a propagandagépezetnek arra, hogy továbbra is felszínen tartsa a témát. A Fidesz egyszerűen kifogyott – 2015-óta így van ez – a témákból, nincs olyan értelmes, valóban az embereket érdeklő esemény, amivel meg tudná szólítani az egész országot. Most épp a börtönbiznisszel, meg a gyöngyöspatai romákkal vannak elfoglalva, de azok jelentősége soha nem lehet akkora, mint a hazánkba érkező migránsok.

Úgy tűnik, mintha ennek már soha nem lenne vége. Úgy tűnik, hogy a lemez felakadt és egyszerűen képtelenek túljutni azon, hogy 5 évvel ezelőtt menekültválság volt Európában, amely ezt követően mérséklődött, az érkezők száma pedig visszaállt a válság előttire. Másról sem szól a Fidesz kommunikációja évek óta, mint Soros, Gyurcsány és migránsok. Tényleg nincs semmi mondanivalójuk? Mert ugyan Orbán újonnan épp a fiatalságot próbálja megszólítani, csak hát azok a fiatalok nem kretének – ők még nem a megújult Nat alatt váltak felnőttekké – és képesek felfogni az összefüggéseket. Nekik Gyurcsány neve már nem sokat mond, mint ahogy Sorost is maximum a plakátokról ismerik. Őket nem ezek a témák érdeklik, hanem azok, amelyek őket is érintik. Az oktatás helyzete, a munkahelyek megléte, valamint a fizetések nagysága.

Mert ugyan a Fidelitaszhoz mint egy szektához csatlakozhatnak és jó pénzért eladhatják a lelküket, csak hát nem mindenki megvásárolható. Itt pedig nem pár ezer fiatalról, hanem százezerről van szó, akik már csak egy jót mosolyognak a migráns-alagutakon és a magyar nemzet megvédésen. Ezek a fiatalok egyfajta reményei lehetnek ennek az országnak, hiszen a többség sajnos már megmutatta 2010-ben és 2014-ben is, hogy Orbán még mindig képes választást nyerni – csalással ugyan – a hazugságaival. Remélem tehát, hogy az ehhez hasonló agyatlan hírek csak rontják a 2022-es esélyeiket és hamarosan végre búcsút mondhatunk a Gyurcsány-Soros-migráns tengelynek.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.