Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Gyűlölet, gyűlölet, gyűlölet

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Orbán háborúja már kétszer annyi ideje tart, mint Hitleré. Nem gázkamrákban döglünk meg, hanem a kórházakban. Nem küldik az újságírókat lágerbe, hanem kizárják a parlamentből. Nem törik össze a nyomdagépeket, hanem felvásárolják. Nem üldözik a cigányokat, hanem szembeállítják velük a társadalmat. Nem üldözik az ellenzéket, hanem gyűlöletet szítanak ellene. Nem üldöznek el senkit otthonaikból, hogy más birtokába kerüljön, hanem végrehajtanak. Nem indítanak háborút a szomszédos országok ellen, helyette pénzügyi, gazdasági, egyházi segítséget nyújtanak nekik, szembeállítva az ott élő magyarokat a saját országuk polgáraival. Visszaállítják éppen a Horthy-korszak mását, építik a feudalizmust. Kiszolgáltatottságot, függőségi viszonyokat és megélhetési bizonytalanságot teremtettek. A nemzetet mint történelmi fajt tolják maguk előtt.

Ennyi gyűlöletet szerintem még Hitler sem szított a sajátjai ellen, ahogyan ez az ember szembeállított fiatalokat idősekkel, dolgozókat nyugdíjasokkal, tanárokat szülőkkel, szabad kultúrát a „nemzeti” kultúrával, és így tovább. Itt már mindenki gyűlöl mindenkit. A vendéget, az anyósát, a saját gyermekét. Azért, mert zsidó. Azért, mert nem zsidó. Azért, mert menekült. Azért, mert visszajött. Azért, mert másképp gondolkodik. Azért, mert nem gondolkodik másképp. Azért, mert neked több van, és azért, mert a másiknak semmije nincsen. Azért, mert más politikai ideológiát követsz. Azért, mert meleg vagy. Azért, mert nő vagy. Azért, mert nem szülsz. Azért, mert ellenállsz. GYŰLÖLET, GYŰLÖLET, GYŰLÖLET.

Hitlernek erre szüksége volt, hogy megalomán világhódítását megvalósítsa. Ennek az embernek vajon mi lehet a hosszútávú célja? Már mindent elloptak, még azt a kilincset is, amivel ki tudnád nyitni az ajtót, hogy menekülőre fogd. Már kihúzták a talpunk alól az országot. Már ők működtetik magánvállalkozásban a gazdaságot. Ha elkergeted Csányiékat, nem lesz vágóhíd. Ha elkergeted Mészárost, minden építkezés megszűnik. Talán már többet költött gyűlöletre, uszításra, külföldi beruházásokra, egyházakra, fegyvervásárlásokra, mint amennyibe került Hitler fegyverkezése és a II. világháború kirobbantása.

Vajon mi célja lehet még ennek a vérben uszó szemű, magát a nemzet felett állónak képzelő embernek? Mert ez az ember már minden volt. Kiszes, kommunista(ellenes), evangélikus, református, katolikus, iszlamista, kipcsak, demokrata, fiatal, öreg, liberális, illiberális, mongol,üzbég, mikor mi. Hogy ez a briganti nem találja a helyét, az azért baj, mert mi sem találjuk a helyünket.

Ha majd (esetleg) megtaláljuk, akkor fog véget érni ez a rémálom. Egyelőre neki ez a célja: hogy senki ne találja meg a helyét. Még van egy rémálmom, hátha soha nem válik valóra: hogy kivárja azt a pillanatot, amikor a fegyvereit használni tudja az általa keltett zűrzavarban. Hogy dédelgetett nagyon nagy Magyarország álmát megvalósíthassa.

Addig is gyűlöljük egymást, gyerekek.

Csoma Gábor

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.