Április 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Szolgák országa

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Az, hogy Orbán Viktornak szüksége van szolgákra ahhoz, hogy ilyen könnyen vezesse az országot, nem titok senki előtt. A döntéseket persze ő hozza, ehhez kétség sem férhet, de a parancsokat azok a – sokszor a közösség számára névtelenül maradó – emberek teljesítik, akik nélkül ez a rendszer soha nem működhetne ilyen olajozottan. Ezeket az embereket áldozatként beállítani számomra értelmezhetetlen, hiszen senki sem szorított a fejükhöz fegyvert, amikor parancsba adták, hogy hazudjanak, áskálódjanak, jelentsenek és szolgálják ki a hatalmat, kérdés nélkül. Nem kötelező csatlakozni a rendszerhez, ezért ezeket az embereket áldozatként feltüntetni nevetséges. Aki kiszolgálja Orbán Viktort és kormányát abban, hogy olyanná tegye ezt az országot, amilyenné tette már eddig is, az ne háborodjon fel, ha vele szolgaként bánnak és azon sem, ha később esetleg az utóbbi években mutatott gerinctelensége miatt többet nem kap állást abban a szektorban, ahol eddig kiszolgálta a hatalmat.

Ezek a többségében közszolgák – ez messze nem mindenkire érvényes természetesen – boldogan szolgálják a magyar emberek helyett Orbán Viktort és kormányát. Ahogy a Kádár-, vagy a Rákosi-rendszer sem működhetett volna tettrekész, parancsra bármit teljesítő, gerinctelen emberek nélkül, ez úgyszintén igaz a mostani rendszerre is. Ha nem lennének ma annyian, akik megfelelő fizetésért cserébe gond nélkül nézik hülyének az embereket, vagy akár szegnek törvényeket is, akkor a rendszer sem működne. De van nekünk Domokos Lászlónk, Polt Péterünk és Kósa Lajosunk is, akik a szervilizmus csúcsát jelentik ugyan, de sokban nem különböznek a Hadházy Ákos által nemrégiben bemutatott Petrás Józseftől, aki a Székesfehérvári Járási Hivatal Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztályának vezetője.

Mindjárt frissíteni is szükséges Hadházy posztját:

A videón jól látszik, hogy miért fontosak ezek az – egyébként név nélküli – emberek. Az ilyen Petrás József-féle szolgák nélkül Hadházy Ákos független parlamenti képviselő már lehet, hogy választ kapott volna arra a kérdésére, hogy mégis mi épül az Orbán-család hatvanpusztai birtokán. Hogy Petrás parancsot teljesít? Nem érdekel, már régen nem. Ahogy az sem érdekel, hogy egy rendőr parancsra, vagy saját elhatározásból döntve fúj arcon 2 centiről egy békés tüntetőt a Parlamenti előtt. Az embernek van választási lehetősége, még a diktatúrák idején is. Petrás nem áldozat, hanem a rendszer kiszolgálója, aki vélhetően elégedetten viszi haza a családnak hó végén az x ezer forintot, a jól végzett munka jutalmát. Lehet, még feleségének is dicsekszik azzal, hogy jól nem mondott semmit a liberálbolsevikkommunista Hadházynak, aki Orbán miniszterelnökúr birtoka felől érdeklődött.

Ilyen szolgalelkű, gerinctelen emberekkel van teli ez az ország, csak azt tudnám miért. Miért a magyarok vannak „megáldva” ezzel a sok társtettessel, akik tevékenyen részt vesznek egy ország tönkretételében? Miért nem fordulhat elő az, hogy többségbe kerülnek a gondolkodni képes és akaró emberek? Miért nekünk kell megfizetnünk azért, mert van egy csoport túlbuzgó egyén a különböző járási hivatalokban, államtitkárságokon és különböző közintézményekben? Ez egy lehetetlen helyzet, ami csak még jobban elkeseríti az embert, hiszen ezeknek az embereknek lényegében mindegy is, hogy kitől érkezik a parancs, azt kérdezés nélkül teljesítik. Már csak az érdekelne, hogy mi lenne, ha esetleg újra bevezetnék a zsidó törvényeket Magyarországon? Mert hogy mi, 2019-ben, az Európai Unió kellős közepén is gond nélkül végrehajtanánk, az biztos.

Egyszerűen az emberek morális értékei megszűntek létezni. Azt teszik, amit parancsba kapnak, még csak át sem gondolják a dolgot, az pedig, hogy megkérdőjelezzék, teljességgel kizárt. Minden rendszernek megvoltak és megvannak a maga kiszolgálói, csak az a nem mindegy, hogy mekkora tömegről beszélhetünk. Magyarország úgy látszik tökéletes táptalaja az elnyomó rendszereknek, hiszen ezek a tömegek nálunk elég jelentősek ahhoz, hogy minden egyes rendszert kiszolgáljanak. Borzasztóan nehéz azt elképzelni, hogy ez az ország valaha is normálisan működővé váljon. Vannak persze pozitív fejlemények a közelmúltból – Budapest, Karácsony Gergely, a 10 megyeszékhely -, de ameddig az ilyen Petrás József-félék vannak többségben, addig nehéz áttörést elérni.

A rendszer – mint azt sok példa is jól mutatja – a legutolsó faluig bezárólag olajozottan működik. Noha a felsővezetésben egyre több hibát látni, ez a vidéki területekre még nem volt túl nagy hatással. Azt továbbra is a Fidesz uralja, annak minden egyes rendszerhű szolgájával és talpnyalójával. Fel nem foghatom, hogy hogyan képes valaki a tükörbe nézni azután, hogy pontosan tisztában van azzal: amit tett, nem helyes. Reményeim szerint egyszer kifogyunk az ilyen emberekből, a kérdés már csak az, hogy vajon mikor?

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.