Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Jóállamosított beszéd

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Kedves Elvtársurak!

Szeretett Főelvtárs fUrunkulusunk – aki közismerten nem foglalkozik nőügyekkel – nevében és szellemében megnyitom államszotyialista ajtótájékoztatónkat és egyben kihelyezett pártaktívánkat itt Kőbányán, a lakótelepen. A – valamelyik áruház-lánc jóárasított termékeinek mintájára – jóállamosított felszólalásom első mondatai hadd legyenek a keblemet dagasztó büszkeségé. A levert, szemkilövetős 2016-béli lázongásokat követő fényes fülkeforradalom óta eltelt időben számottevő sikereket értünk el. Nemlétezővé tettük a mélyszegénységet, jelentőségteljesen hallgat róla ugyanis a közmédiánk. Amiről nem beszélünk, az nincs is! A gazdaság szárnyal, mint a honvédségi luxusrepülők kupamérkőzések idején. Központi irányítás alá vontuk az igazságszolgáltatást – azóta a mi oldalunkon áll az igazság. Mi mondjuk meg, hogy ki a magyar, és főként hogy milyenfajta. Mi 3 féle magyart ismerünk el: a mélymagyart, az újmagyart és a jómagyart. A többi magyar nemmagyar, vagy éppenséggel álmagyar. Egyszóval: alma-magyar. Idegenszívű sorosbérenc, bolsilibernyák, EU-függő, ökoterrorista.

Öko iszik magában! Ezért is, hogy ők eléggé magukrahagyottan iddogálnak a nemzetközi kocsmában. Halkan megjegyzem: a valódi szakemberek az egészségügy felvirágoztatása révén a mortalitási adatok javítását – azaz a halandóság csökkentését –, valamint a bevándorlás szorgalmazását is javasolják annak az elkerülésére, hogy a lakosságszám ne csökkenjen 30 éven belül 6,5 – 7 millió főre.

A (választási) virrasztást megnyertük, de érzékeny veszteségeket szenvedtünk. Mert sajnos vannak még hibák! Fogyik a magyar, például. Nem kilóilag – mert abban hiba nincsen! – hanem számbelileg. Kivándorolnak legjobbjaink! Béhelyettesítésükre ezért azonnali hatállyal létrehoztuk – a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Újabb Közmagán TAO-alapítvány helyett! a Nemzeti Humán Reprodukciós Intézetet.

Harsogják megafonjaink, gurguláztassák köztévéink, hadd tudja meg a Nagyvilág apraja-nagyja: erkölcsi faertőbe jutott a magyarok országa! Novák Katalin meddőhányó – a Facebook-profilján – ezt üzente

„Újdonságok a meddőségkezelésben! Magyarországon minden ötödik pár meddőségi problémákkal küzd. Azt szeretnénk, hogy minden vágyott gyermek megszülessen, ezért segítjük a jövőben még jobban a nehézségekbe ütköző párokat. Eltöröljük a teljesítmény volumen korlátot, azaz a jövőben a lombik kezeléseknél nem alakulhatnak ki várólisták. A kapcsolódó gyógyszerek támogatását 100%-ra emeljük és növeljük az állami felelősségvállalást, hiszen az emberi élet nem üzlet!”

Hmm…”Az emberi élet nem üzlet”… másoknak! – nyilván így gondolhatta. Valamikor ezt is tanítani fogják leendő közgazdászoknak és politikusoknak, „Így kell kommunikálni a lenyúlást!” címmel. Az elkonfiskálás neve ezután: „növelt állami felelősségvállalás”! Vége a mindenféle Várandós-Ambuláns-Egészségügyi-Szolgálató-Nőgyógyászati-Intézet-Reprodukciós-Központ –Sterilitas-Ellátó Kft-ék privát korszakának. Magunkévá tettük őket, szőröstűl-bőröstűl-ingatlanostúl! Van ez is olyan jó játék, mint a magánnyugdíjak elrekvirálása! A vesztesek között kárpótlásként kisorsoljuk a KFT együttes Bábu vagy című számát, valamint küldünk nekik jónéhány eredeti sztálinvárosi anzikszet.

Nem egy állapot, hogy O1G országában bárki, akinek némi zsebpénzre volt szüksége, fajra, világnézetre és nemi orientációra való tekintet nélkül továbboszthatta a génjeit. A mélyebb szintű népességpolitikai megfontolások, „az egészséges nemzet korszakának kiépítéséhez és a nemzeti egészségvagyon növeléséhez” fűződő elképzelések elkerülhetetlenül győzedelmeskedtek a múlt maradi ármányai fölött! Véget vetünk a Szent Magyar Mag szemünk előtti megfertőztetésének, a népünktől idegen vér és az idegenvallású anyák általi meggyalázásának!

 Az újonnan életre hívott – netántán az ellenzék elléseit is ellenőrző – Nemzeti Humán Reprodukciós Intézet világritkaság, akárcsak az aranyborjút ellő kanca. Hungarikum. A sex és steksz édeskettőse, demagóg demográfiai katyvasz, emberkísérletekbe oltva. Általa visszanyúlunk az irmagirtás többezer éves hagyományaihoz. Nehogy már az orbánhű, TAJtiszta magyarok helyett – például, akárcsak véletlenül is – a zaklatóotthonok Donáthjainak az esetleges lelkészi spermadonációi szabják meg e náció jövőbéli összetételét, a karácsonyra hirtelenjében 200 %-osra cövekedett permanens migránsveszély árnyékában! Vértelen vagy félvér magyarok helyett telivérekre van szüksége a Hazának! 

Minden jöttment – migránskártyával vagy anélkül – potenciális donor, azaz biológiai közveszély ágyékilag. Egy keresztényszabad népet nem csak rakétákkal lehet legyőzni! Ezért kezdeti népszaporodási érdeklődésünk (az abortusz és a fogamzásgátlás démonizálása, CSOK, 7 személyes limuzinok, az egyedülálló elvetemültek diszkriminálása, stb.) immáron államérdekké nőtte ki magát. Ezért is minősítette kormányunk a mesterséges megtermékenyítést – vonatkozó rendeletében, közérdekre hivatkozva – nemzetstratégiai jelentőségűnek. Visszautasítjuk Veres András kaotikus püspök állítását, miszerint: „A lombikbébiprogram minden formája bűn. Egy lelkipásztor a steril házaspároknak soha nem tanácsolhatja a mesterséges megtermékenyítést, hiszen az egyház ezzel kapcsolatos véleménye nagyon világos és egyértelmű…”. Mi a vallásügyi-fogyi Semjén Zsolt álláspontjával értünk egyet! Aki mélyen hallgat.

Beismerjük: a mesterséges megtermékenyítés laboratóriumainak állami igazgatás alá vétele még csak a kezdet a tervezett születésszabályozás tökös útján. Erőst gondolkodunk a szabályozott fogamzás bevezetésén, magyarnemesítési törekvéseinket megkoronázandó. Ezt Tiborcz-érdekeltségbe tartozó wellness-hotelekben lefolytatott pásztorórák és – jutalom gyanánt – Meszaros&Tsa. márkájú okosórák ajándékozásával képzelnénk el. E gyakorlatot suttyomban anno Hitler is bevezette, az árja fajnemesítés és a szaporulatnövekedés érdekében; Lebensborn-program (Élet születése) néven titkolták sokáig. A találgatások elkerülése érdekében: ja, volt aktus is – egyszeri – a több generációra visszanyúlóan fajtiszta származású Adolf-hívő férfiak és nők között. Csak szex és más semmi – náci verzióban.

Elsőbbrendűségi elméletünk ellenségei, reszkessetek! Még csak hat magánintézményt tettünk államihatásossá a neohitlerájban, de zabráló kedvünknek csak a képzelet szabhat határt – a nép nem. Az igazi gézengúz a jégen is zúz! Állami Irányítás alá vonjuk a vonóhorgokat és szintén klinikai eset Vona Gábort. Mert megtehetjük! Végre vége lesz a magánemberek magángondolatainak is! Az állami kéz nem írókéz, hanem vasököl – oda sújt, ahova köll. A magánkéz meg maradjon magának! Az összmagyarság hatástalanítása céljából az elmúltnyócév bűnei előtt megnyitjuk az elmúltnyócvanévet. Gátat vetünk a gátlástalanoknak! A magánbűnök közkinccsé tétetnek. Közzé tesszük őket a Magyar Közönyben is. Hiszen a cél minősíti az eszközt, nem egyesek fitymálkodása! Fideszkeresztény országlásunk alatt a közerkölcsök magánerkölcsökké inverzálnak. A közvélemény ezután = a magánvéleményünk. 

Mindezt ahelyett hogy egyszerűen csak élhetővé tennénk ezt az országot és ezzel – nem minden egyéb kétes furfanggal és népmegbikázó blikkfanggal! – ténylegesen serkentenénk az aluvó nemzőkedvet, hazacsábítanánk, akit még lehet, megállítanánk a népességcsökkenést. S ha már annyira fontos az új emberi erőforrásocskák létrehozatala: a kilőni tervezett – pályázat útján kiválasztandó – második magyar űrhajós igazán lehozhatná a lakásárakat is azokból a csillagászati magasságokból!…

Az új ember kovácsa, Kásler Miklós tárcatulajdonos azon van, hogy segítse dolgozó népünk életszínvonalának, jólétének emelését minél gyorsabban végrehajtani.Dolgozzunk bátran, jó ügyünk igazába és helyességébe vetett hittel, és a siker, a győzelem, mint annyiszor, újra a mienk!”

Újhegyi beszédem végezetéül engedjék meg, nedves Barátaim, hogy Boldog Istvántalan Új Évet kívánjak nyájas Mindannyiuknak és a képviseletükre félig-meddig még szabadon választott Csalárdjuknak!

Pandula Dezső

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.