Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Oly korban élek e magyar honban

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jelentősen tovább szűkítette az ellenzék mozgásterét a Fidesz a most elfogadott házszabály módosítással.

Olyan országban élünk, ahol indok nélkül lehet 4-5 éves menekült gyerekeket másfél éven keresztül egy szögesdróttal körülvett lágerben tartani.

Olyanban, ahol a menekülteket megállították ugyan, de csak azért, hogy fotózzák és filmezzék őket a kormánypropaganda kedvéért. Aztán vonatra rakták őket, hogy menjenek a Lajtán túlra.

Olyan országban élünk, amelyikben a fóti gyerekvárosból elzavarják az árva gyerekeket az ország 4 sarkába az Isten háta mögé a faszba, mert kell a kastély a Főnöknek.

Ott élünk, ahol komplett iparágakat einstandoltak, ahol a komplett állami apparátus a Főnök tébolyát hivatott kiszolgálni, és semmi más dolga nincsen.

Ott, ahol egy mezei, nevenincs gázszerelő egyszer csak hipp-hopp, a szerencse, a Jóisten és Orbán segedelmével az ország leggazdagabb embere lesz.

Olyanban, ahol állítólag százmilliárdokkal költött többet a kormány az oktatásra, mint a Gyurcsány-kormány, mégis nagykabátban tanulnak a gyerekek a fűtetlen iskolában; szegregált oktatás van, és az egyházi iskolák négyszer annyi pénzt kapnak, mint az államiak.

Olyanban, ahol az ország legjobb egyetemét elzavarjuk Bécsbe, stadionokra látványsportokra elszórunk majd 2000 milliárdot, és a nemzeti templom program keretében száz milliárdokkal tömjük ki a keresztény egyházat, itthon és a határon kívül egyaránt.

Olyanban, ahol ezrek halnak meg az állítólagos európai szinten is kiemelkedő egészségügy jóvoltából úgy, hogy akár élhetnének is. De évente kb. 30 ezren inkább meghalni akarnak.

Olyan országban élünk mi magyarok, ahol a tanár a Pennybe megy árufeltöltőnek, mert ott többet keres és jobban megbecsülik.

Olyanban, ahol ha leesik az első 3 centis hó, lebénul a főváros, a vonatok órákat késnek.

Olyanban, ahol Soros és Gyurcsány, na meg az „elmúlt nyolc év” mindenért a hibás.

Olyanban, ahol a nép egyik fele Soros-bérenc, ballibsi hazaáruló, csak mert a keresztény nemzeti oldal ezt mondja.

Olyanban, ahol a budapesti karácsonyi vásár Európa legdrágább vására, mert az ország kurvajól teljesít.

Egy ilyen országban természetes, hogy egy Facebook-bejegyzés vagy hozzászólás miatt embereket rúgnak ki az állásukból.

Természetes, hogy beszántják a színházi, az írói, az általában vett művészi szabadságot.

Természetes, hogy a parlamenti ellenzéki képviselők jogait csorbítják, hogy az újságírókat egy 2×2 méteres karámban tartják.

Természetes, hogy a miniszterelnök csak a TEK hadsereggel körbevéve, kevlár mellényben jár a nép közé meg a budira.

Természetes, hogy egy sikeres vállalkozó egyszer csak kap egy telefont, hogy „hallom eladó a cége”.

Természetes, hogy a miniszterelnök veje ellop 13 milliárd uniós pénzt, és amikor kiderül, a magyar költségvetésből fizeti ki a nép a számlát.

A magyarok nagy része arra szavaz immár lassan 10. éve, hogy szabad európai polgárok helyett nyomorult, kiszolgáltatott gyökerek módjára akarnak élni. Statisztikák támasztják alá: a magyar egyre szegényebb, egyre kiszolgáltatottabb, egyre lecsúszottabb nép Európában. A magyarok egyre kevésbé tanult, művelt, szolidáris, magabiztos nép, cserébe egyre kevesebb embert érdekelnek az egyéni szabadságjogai, a közösségi jogai, egyre nő a közönye, viszont egyre több a gyűlölködő, rettegő, szélsőséges hülye barom.

Nem is való annak a népnek a civilizált élet, amelyik 30 éve választhatná a kiszellőztetett, friss levegőjű szobát, ehelyett a zárt szobát választja, ahol fingszag és lábszag és áporodott bűz van, de azt mondja a magyar, hogy legalább sose fázik, a büdös meg nem gond. Aztán meghal a fűtetlen szobában, mert elfogyott a szociális tűzifája.

Czotter József

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.