Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Hogy ez mekkora poén, Leila hercegnő!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Tényleg jól szórakoztam most is. Eddig is, hiszen Párkányi Eszter teljesen független elemző második otthona lehet a kakukk közpénzlopó rádió. Többet szerepel benne okosságaival, mint az időjárásjelentő. Mert ő cakértő. A Fidesz egyik kiemelten támogatott civil szervezetében.

Azt eddig nem tudtam, hogy rohadt jó humora is van. Nem derült ki a sok félrehablatyból, amivel becsapja a rádió hallgatóit. Mert teheti, ott van a közpénzlopóban az ő hazugság talaja. Párkányi humoros, ki a franc gondolta volna, hogy még a fiataloknak is tud trendi módon poénkodni.

Majd nézzék meg a videóját, cuki kis Leia hercegnőnek öltözött. És ez az ember amúgy egy komoly felnőtt. Én már itt röhögtem meg az azonnali szövegén is.

A kisasszony nagyon kreatívan elővette Star Warst, és Eszterke fenomenális humorával tetszett volt tudatni velünk, hogy az  új trilógia alaptörténete pontosan megegyezik azzal, ami a magyar politikában történik.

Nahát, nézzük:

  • A jók már régóta legyőzték az elnyomó rezsimet.
  • Az elnyomó rezsim alakot váltott, ezért megint le kell őket győzni.
  • A Star Wars gonoszai intergalaktikus birodalmat akartak, a magyar gonoszok pedig internacionalistát.
  • Darth Vader és a Császár öröksége Kylo Renék képében tér vissza, Gyurcsány Ferenc pedig Dobrev Klárának és Karácsony Gergelynek álcázza magát napjainkban.

Mindenhol vannak lázadók: a Star Warsban az egymás támogatását élvező lelkes fiatalok, Magyarországon pedig a kilenc éve kétharmaddal kormányzó párt támogatását élvező Alapjogokért Központ. Párkányi Fidesz-hercegnő és a többi lázadó az Alapjogokért Központban nem csak erkölcsi támogatást zsebelt be a magyar kormánypárttól, azaz a magyar emberektől: az Átlátszó Oktatás adatai szerint 2014-ben 49 millió forintot kaptak a Fidesz pártalapítványtól működési költségekre. Csak úgy mondom, lázadásilag meg seggnyalásilag.

Szórakozzanak jól a videón. Zsebkendő legyen önöknél, le kell majd törölni a hangos röhögésből fakadó könnyeket.

Látták? Én is szeretnék mutatni önöknek egy videót, de nem vagyok olyan kreatív, mint Eszterke, pláne nincs tüncibünci Leilás copfoskám. Ebben nem szerepel Gyurcsány fő gonoszként, hanem… Az egész monológot tessék behelyettesíteni Orbánra meg Orbánisztánra. Mi megértjük. És ők?

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.