Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mikor szűnik már meg a diktátorok, maffiavezérek és bűnözők kedvenc rejtekhelyének lenni Magyarország?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Az Orosz Fejlesztési Bank mellett – amely akár pénzmosásra és orosz kémek Magyarországra telepítésében is tökéletesen használható – hamarosan a Türk Tanács is irodát fog nyitni Budapesten, amelyet az orosz bank épületéhez hasonlóan még a hatóságok is csak kivételes esetben látogathatnak meg. Egy sor olyan törvényi rendelkezést hoztak az ott dolgozók érdekében, amely minimum megkérdőjelezi azt, hogy ott kizárólag legális események fognak történni. A minden létező engedményt megkapó Türk Tanács irodájában jóformán bármit végre lehet majd hajtani a  Türk Tanács tagállamai közötti együttműködés fejlesztése ürügyén. Hogy ez alatt mégis mit kell érteni, az sajnos nem tartozik a halandó emberekre, hiszen ha ez így lenne, úgy a Népszava megkeresésére válaszolt volna a külügyminisztérium.

De vajon mit érdekli Szijjártó Pétert az, hogy holmi idegenek mindenféle előjogokkal azt csinálnak Budapest szívében, amit csak akarnak? A mindenkit is bekérető volt futstal játékos csak Orbán Viktor parancsait hajtja végre, márpedig a miniszterek elnöke vélhetően azt adta ki utasításba, hogy a Türk Tanács új budapesti irodájával kapcsolatban egy büdös részletet sem árulhat el senkinek. Legalábbis biztosan nem azoknak, akik nem a kormány valagából lógnak ki éjt nappallá téve. A türk-magyar barátság épül, ami érthető is, hiszen mint Orbántól megtudhattuk, a keleti irányba érdemes nekünk nyitnunk, arról nem is beszélve, hogy mindenféle ázsiai vér csörgedezik a magyarokban.

Na de nézzük milyen kiváltságai lesznek pontosan a Türk Tanács budapest irodájának és az ott dolgozóknak:

a magyar hatóságok csak az iroda ügyvezető igazgatójának vagy helyettesének engedélyével léphetnek be az iroda helyiségeibe. 

az Iroda, annak vagyona, eszközei és archívumai – függetlenül attól, hogy hol találhatók és kinek a  birtokában vannak – a  feladataival kapcsolatban mentesülnek a  házkutatás, lefoglalás, elkobzás, kisajátítás és a  végrehajtó, közigazgatási, bírói vagy igazságszolgáltatási szervek bármely egyéb beavatkozása, továbbá bármilyen jogi eljárás, közigazgatási vagy bírósági eljárás alól, kivéve azokat az eseteket, amelyekben a Türk Tanács Külügyminisztereinek Tanácsa lemondott mentelmi jogáról

A Türk Tanács irodája, annak eszközei, bevételei és egyéb vagyona mentesülnek az összes közvetlen adó alól, beleértve a jövedelemadót és a társasági adót, valamint a különös fogyasztási adót, a gépjárműadót és egyéb hasonló közvetett adókat.

Az iroda személyzete és a nemzetközi személyzet hozzátartozói mentességet élveznek a  házastársaikkal és az  eltartott hozzátartozóikkal együtt a  bevándorlási korlátozások és az idegenrendészeti nyilvántartásba vétel alól

A fentiekből pontosan látszik, hogy egy az Orosz Fejlesztési Bankhoz hasonló kis szigetet hoz létre a magyar kormány Budapesten, ahol akár törvénytelenségeket is minden gond nélkül elkövethetnek, nincs olyan, aki ezért őket felelősségre vonhatja, hiszen még a hatóságokat sem kötelesek beengedni. Az Orbán által jóformán teljhatalommal felruházott dolgozók az épületen belül azt csinálnak, amit akarnak, amiért nem mellesleg – nem túl nagy megeleptésre – természetesen a magyarok fizetnek. Nem tudhatjuk meg, hogy kinek, miért cserébe és mennyit fizetünk, azt egyszerűen el kell fogadnunk és kész. Mindezt a jó kapcsolatok kiépítése érdekében.

Hogy erre mégis ki adott engedélyt azt nem tudom, hiszen ez a Magyarország területén létrehozott terület úgy mentesül a magyar törvények alól, hogy erre felhatalmazást a magyar állampolgárok nem adtak. Mégis mi a garancia arra, hogy ez az iroda nem egy pénzmosodává fog változni? Mi a garancia arra, hogy itt nem bűnözők fogják eltussolni törvénytelenségeiket? Ha a hatóságoknak még csak lehetőségük sem lesz arra, hogy esetlegesen házkutatást tartsanak az épületben, akkor mi biztosítja a törvényességet?

Értem én, hogy kell egy hely Orbán türk barátainak és az ő családtagjaiknak, de nem hozott még elég bűnözőt az országba a miniszterek elnöke? Mikor szűnik már meg a diktátorok, maffiavezérek és bűnözők kedvenc rejtekhelyének lenni Magyarország? Orbán a nép nevében tesz szívességeket olyan embereknek, akiktől pénzt és ezzel hatalmat remél. A kérdés már csak az, hogy milyen áron? Vajon milyen háttéralkuk köttetnek, amiről talán csak évek, évtizedek múlva tudhat majd a közvélemény? Vajon mekkora kárt fog még ezek után is okozni az országnak Orbán és bandája? Egyszerűen képtelen leállni, több és még több kell neki, bármi áron.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.