Április 27,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Borkai Zsolt és drága fia

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek.

Abban csak reménykedhetünk, hogy Borkai Zsolt fia miatt nem módosítanak törvényt, elvégre ő nem hajt helyettes államtitkári posztra. Bár ki tudja, a pénz megvan hozzá. Borkai Ádám egyelőre ebben éli ki magát. Olyan rohadt jó állást kapott, hogy nincs sírnivalója. Még nincs, de még lehet. Arról számol be a hvg.hu: tart a nyomozás, egyesítették a feljelentéseket a bukott győri polgármester, Borkai Zsolt és fia, Borkai Ádám ügyében.

A volt, egészen független győri polgármester körül gyűrűző botrányban derült ki, hogy a 24 éves Borkai Ádám 2015 vége óta havi egymillió forintos fizetést kap egy tetszhalott cégtől, az Akonia Ingatlanforgalmazó Kft.-től. Jó mi? Ugyan 2016-ban, 2017-ben és 2018-ban egyetlen forint bevétele sem akadt, ám az ügyvezetőnek – ő Borkai Ádám – járó bért mindig megkapta. Ez ám a karrier, csak ehhez Borka szexmester fiának kell lenni. Nagy a család, az pedig nem lehet, hogy a gyerek éhezzen, amikor a fater éjt-nappallá téve azon dolgozott, hogy a magyar emberek legalább olyan színvonalon éljenek, mint ő.  Csakhogy hiba csúszott a Fidesz-dajkált gépezetébe, kellett neki hajókázni meg orgiázni közpénzből kifizetett örömlányokkal. Ja és az Akonia Ingatlanforgalmazó Kft. székhelye megegyezik a Borkai Zsolttal együtt örömködő ügyvéd, Rákosfalvy Zoltán hivatalos irodai címével, amely ingatlan a földhivatali nyilvántartás szerint 100 százalékban Rákosfalvy Zoltáné.

Mindig kell egy jó barát, az sem baj, ha van sok suskája, mert akkor a nagy barátság eltart addig, amíg bírják finanszírozni a luxusukat. Csakhogy ez megy már kilenc éve, éppen ideje volt, hogy valaki a haverok körmére nézzen. Nehogy a sok mocsokság a körmükre égjen, jobb azt kipucolni. Sokáig tart, mert elég kevés hozzá az akarat. Mármint Poltéknál meg az igazságügynél. Úgy tesznek, mintha nyomoznának, pedig csak nyomozgatnak, mint a stréber rendőrsegéd, aztán kidumálják, hogy nincs itt semmi gubanc.

Korábban egy másik, Borkai Zsolt körüli ügyben, a Audi-gyár bővítését megelőző földügyletek miatt tett feljelentéseket is egyesítették. Piszkos ügy ez is, hiszen Rákosfalvy olcsón vásárolt fel szántókat ott, ahol már akkor
valószínűsíteni lehetett, hogy az Audi logisztikai központját
kialakítják. A győri maffia belelendült: Borkai átminősítette ipari célú telekké a földeket, és így adták el, sok milliárdot keresve. Mi ez, ha nem bűntény?

Mert a magyar fiatalok nagyon jól élnek. Például, ha Borkai Ádámnak hívják

Hadházy Ákos már korábban felhívta a figyelmet arra is, hogy Borkai Ádám sportmenedzseri karrierje szépen halad, nemzetközi kapcsolatok koordinátoraként szerepel a Győri Audi ETO Kézilabda Club honlapján. Ennek a csapatnak Borkai Zsolt polgármesterként márciusban 13 millió forint önkormányzati támogatást javasolt a szokásos évi apanázson felül. A győri női kézilabdacsapatnál, a 2019/2020-as szezonra szóló tao-támogatási kérelemben Borkai Ádám már mint technikai vezető szerepel. A Győri Audi ETO két ember fizetését oldja meg felerészben a sportcsapatoknak felajánlott társasági adóból: Bartha Csaba klubelnökét és Borkai Ádámét. Éves bérköltségük 21,9 millió forint, amely fejenként havi bruttó 900 ezer forintnak felel meg.  Mindezt egyébként Borkai Zsolt fiának hivatalos licenc nélkül sikerült abszolválnia, a képesítés megszerzése folyamatban van. Tessék számolni, a semmire kap a gyerek cirka kétmillió forintot. Ez  a fickó is a mi lábunkon áll, pedig már annyira megbütykösödött, hogy alig-alig tudunk talpra állni. Az ilyen hazánkfiai/lányai miatt.

Csak néhány szóra álljunk meg a kézilabda klubnál. Mert hiszen a győri polgármesteri kampányba beszállt Görbicz Anita is. Nincs ebben semmi meglepő, ha már ott randevúzott a karmelita kolostor teraszán Orbánnal. Hanem, majd egy külön mesét is megér a mostani világbajnokságon szerzett 14. helye a lányoknak. Másra vannak utalva, és megeshet az a szégyen, hogy jövőre sem lesznek ott az olimpián. Miközben összevásárolta a győri Audi a világ legjobb játékosait, a magyar sportolók pedig szánalmasan teljesítettek a világbajnokságon. Az a klub csak nevében magyar, tele van külföldi játékosokkal – így bírnak BL-győztesek lenni. És az hogy megint nem leszünk ott az olimpián, Kocsis Mátét egyáltalán nem zavarja, ő 2015 óta a kézilabda szövetség elnöke. Meg nem szólalna, sokkal fontosabb neki olyan dologba beleütni az orrát, amihez igazából semmi köze. Igaz, a kézilabdához sincs, de ilyen újabb égés után egy elnök le szokott mondani meg elszámolni azzal a rohadt sok pénzzel, amivel tömik Orbánék a sportot. Most ennyit. Csuda dolgok történnek ott Győrben. A közéletben és a sportban is. Én például az utóbbiban várok fejleményeket. Lesz is, higgyék el!

Nem is csoda, ha a Borkai gyereket úgy istápolják ott is, megjegyzem, képesítés nélkül, mintha muszáj volna. Tényleg, lehet még törvénymódosítás, rászabva Borkai Ádámra.

Na most ilyen keresztény családban nevelkedett a Borkai fiú, de eddig úgy látszik, hogy nem mondta senki neki, hogy egészen kirívóan él, mint Marci Győrben. Az a rohadtság ebben, hogy még példát is ad a mai fiataloknak: munka és tudás nélkül lehet nálunk boldogulni, csak ki kell nyalni Orbán bödönét. Rohadt világ ez, nem így kellene szocializálódni a fiataloknak, hanem az értéket, az értékest, a való világ lehetőségeit megismertetni velük – kirekesztés nélkül.

Ez a fiatalember vagy röhög a markában, vagy végre megtanulja, mi a magyarok istene. Azt már tudja, ki, – több is van belőle, ez magyar sajátosság: Orbántól Borkaiig vannak jó néhányan, akik a magyar emberek megváltójaként tetszelegnek sok éve, mert megéri, jól fizetjük őket. Ideje lenne a Borkai Ádámoknak tudtára adni, hogy nem ez az európai családmodell, aztán ha netán nagyon pofára esne – reméljük – lesz, aki segítségére siet egy kedvező közmunkás állással. Jó álmodni, ugye?

Az ilyen politikus-rokoni tehetségekről meg annyit: ez pontosan olyan, mintha a nagyreményű Fidesz-ember be akarná tuszkolni nagyreményű lányát a Magyar Állami Operaház magánénekesének. Abban bízva, hogy megkapja a  Pillangókisasszony főszerepét ott, ahol rogyásig támogatják Ókovács afroamerikai igazgatót. A lány ugyan szoprán hanggal Cso-cso-szánt akarná elénekelni, de jó lenne neki Pinkerton szerepe is. Hogy az tenor? Sebaj, ebben az úri flancban ez nem gond. Ha megfizetik, énekel, mint a rosseb.

Tehetséges, drága Fidesznyikek, Fidesznyikovák kipipálva.

Az önök véleménye

Talán nem véletlen, hogy Vajnánét és kovácsdesikerült zoltánt egy cikkben elemezted. Mindkettő nyavalyog, csak más miatt. Egyiket sem sajnálom, de timike csak a saját nyűgjeivel van elfoglalva, de kovács mást sem tud csak Sorosozni és migránsozni. Már többször felhívták a figyelmét, figyelmüket arra, hogy főleg a demokrácia lebontása miatt van a 7-es cikkely, de mintha süketek lennének, vagy hülyék, nem fogják fel, vagy csak nem akarják. (Transzporter)

A fityeszesek olyan vértahók, akik először jól az asztalra szarnak, aztán panaszkodnak a büdös miatt…. (Vagyim)

Soha nem voltam Roxette fan, eztán sem leszek. De tegnap rákerestem erre az emberre, és megtaláltam én is ezt a felvételt, majd egy kicsit utánaolvastam. Megrendültem. Élete delén jól megtaposta a sors ezt a nőt, és példaértékű, ahogy viselte terheit. Marie Fredrikkson, nyugodj békében! (Isabella)

Majdnem elsírtam magam. Annyira igaz, tényleg. Ki is mondta a múlt héten, hogy ennyire beteg elme nem lehet egy országnak a vezetője. Dehogynem, látjátok. (Hitler is egy beteg elme volt, csak ő elég nyíltan csinálta a gyilkolászást a koncentrációs táborokban. A mi vezetőnk pedig – Isten tartsa meg őt még 120 évig a szeretetházban – sutyiban, csak az orvosi segítséget tiltja meg a rászorulóktól. Meg a lakhatást.) (Hedvig)

A legszomorúbb,vagy legdühítőbb az,hogy a legtöbb külső adottság megvolt ahhoz,hogy az országot még a legszegényebb réteg számára is élhetővé tegye. (Judit)

Így írtunk mi

Rohadtul ideje lenne már ezeket is feljelenteni uszításért, hazugságok terjesztéséért aljas indokból

Nem lehetne azt, hogy inkább csöndben maradsz, Zoltán?

Pengeélre kényszerült a Fidesz

Nyílt (köszönő)levél Orbán Viktornak

Az MNB 10200 milliárd forintot adott a magyar gazdaság szereplőinek. Mészáros Lőrinc ezt köszöni szépen

Próbálok úgy tenni, mintha nem volna fontos

Annak a sötét diktatúrának a jeges lehelete

Néma jajszó

Miközben

Karácsony előtt megint rátámadt az országra

A nap kommentje:

Erről az egészről egy régi kiváló hasonlat jut az eszembe. A magyar kormánnyal vitázni olyan, mint galambbal sakkozni: feldönti a bábukat és a táblára sz@rik. (Madárlátta)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.