Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Egészségvédelem Lázár János módra

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Mostanában minden napra jut valami nagyszerűség a volt miniszterből a nemdohányzók védelméért felelős miniszeri biztossá felbuktatott Lázár úrelvtárstól. Nemrég még a sokak egészségére káros Horthy kormányzó sírja előtt hajtott fejet, és úgy tűnik, ettől a munkakedve is megjött. Ezért aztán letett a kormánya asztalára – mert az övé az a brancs, még ha kicsit ki is szorították a húsosfazék mellől – egy újabb kiváló agymenéses tervet, vagyis intézkedéscsomagot. Celofánba és aggodalomba csomagolva, mert annyira félti honfitársait mindenféle káros dohányzás okozta hatástól. Szerintem legelőször a kormányától kellene megvédeni az országot, utána majd egyszer jöhet a dohányfüst is.

Szóval az új ötlet az, hogy be kell tiltani a dohányzást az autókban és a társasházakban. Ez adalék ahhoz a javaslatához, hogy a 2020 után születettek ne vásárolhassanak dohányárut.

Szép, kerek, három a magyar igazság intézkedéscsomag. Tutira lesz még ráadás is, ahogy nálunk nemzethyleg az lenni szokott.

Kérem szépen, azt ki és hogyan fogja szabályozni, hogy mikor mehetek pisilni vagy kakilni? Mert az mégsem okés, hogy csak úgy engedem bele a kiválasztott nedveimet és szilárdabb formáit a testi működésemnek a hőn szeretett honfitársaim környezetébe. Sürgősen ki kell nevezni valakit, lehetőleg egy hozzáértő rokont, mondjuk, cukrászt, aki nagy vehemenciával esik neki e tűrhetetlen állapotok felülvizsgálatának és megszüntetésének. Segítek előre, csak hogy kevesebb munkája legyen majd a leendő biztosnak. Pisilni kizárólag reggel 8 és 9, valamint délután X-től Y-ig lehet. A többi időben kötelező a Tena Ladynek vagy férfi megfelelőjének használata, valamint sürgős esetekben a műanyag zacsi, amit csak a fent megszabott órákban lehet beleüríteni a közművekbe.

Közművek… Lassan a magyar Parlament is azzá válik, mert amilyen mennyiségű valami ott összegyűlt, az majdnem a tornyokon folyik már ki. Sebaj, a lebetonozott Kossuth teret majd jól felslagolják, és mehet minden tovább. Bent is, kint is. Ahogy tíz éve állandóan.

Visszatérve arra, hogy mit tehetek az autómban vagy a társasházamban: ez egy olyan kérdés, amire nagyon egyszerű válaszolni. AZ AZ ENYÉM, vagyis az én tulajdonom. Egyeseknek fél Balaton jut, másoknak a Karmelita kolostor a budai Várban, megint másoknak tehenészet, villamosművek, ménesek, jachtok, bársonyszékek – kinek-kinek érdeme szerint. Az érdem ugyan ebben az esetben nem tudás, teljesítmény vagy szakértelem kérdése, hanem kizárólag bizonyos körhöz való tartozás eredménye, de Unortodoxiában ez már csak ilyen. Igaz, a banánköztársaságokban és egyes dél-amerikai diktatúrákban is így működnek a dolgok, de ez csak azt bizonyítja, milyen f@sza nyitottak és tanulékonyak Magyarország vezetői. Mindenhonnan besöpörték maguknak a módszerek legalját, kreáltak belőle egy keresztény szabadságos párhuzamos valóságot saját maguk számára, és azokból a földi halandó számára elképzelhetetlen magaslatokból osztják a népet. Dohányilag, gondolkodásilag, gyűlöletileg, agymosásilag. Oktatásilag annyi kárt okozva a gyerekeinknek és az unokáimnak, hogy már nem is annyira az egészségüket féltem, hanem az ép eszüket (jelentem, ma még megvan nekik). Az egészségügyben végrehajtott remeklésükkel valószínűleg elérik, hogy pár éven belül tényleg 6 millió ember él majd csak Magyarországon. Ők viszont már képzett NER-katonák lesznek, bármit is jelentsen majd ez a jövőben (Kásler majd megoldja).

Lelki szemeimmel látom a jövőt. A Kásler-érát túlélt lombik zombik nem fognak semmilyen ellenállást tanúsítani semmiben, így a rendőrségnek az lesz a legfőbb feladata, hogy beszaglásszon az autómba, vajon merészeltem-e zugdohányozni. Ha igen, először körmös, másodszor 5 milla helyszíni büntetés, harmadszor a társadalom ellen elkövetett bűn miatti kivégzés. Hogy az autóm bélsara (kipufogója) mennyire veszélyezteti a nemdohányzókat, az mellékes.

A társasházakban külön kirendelt egységek – akár katonai erőkkel is megtámogatva – szaglásznak a küszöbök alatt, honnan szivárog ki nemzetáruló cigifüst. Itt már nem lesz lacafaca – azonnali életfogytiglan, tárgyalás nélkül. Mint minden nem jogállamban.

Nem, nem én vagyok az agyament ebben a történetben, ezt biztosan tudom. És bár biztos, hogy nincs hozzá jogom: a 2020 után születettek nevében is kikérem magamnak, hogy valaki előre beleszóljon abba, hogyan és miként alakítom majd az életemet.

Már tíz éve teszik tönkre a környezetünket azok, akik mondvacsinált pozíciókban, elcsalt választások győzteseiként trónolnak, fosztogatnak és betyárkodnak. Tudatosan csinálják, amit csinálnak, egyedül és kizárólag a saját maguk érdeke és „értékrendje” szerint.

El a kezekkel a lakásomtól, az autómtól és a bankszámlámtól is! Mert majd az is jön hamarosan, szerintem. Mondjuk, senkinek nem lehet x forint feletti megtakarítása – kivéve a kivételezetteket. A többiek többi pénzére majd vigyáz az állam. Mint a volt manyupomra. És már azt sem tudom mondani, hogy rendben, költsék gyógyszerre, mert még nem találták fel azt a csodaszert, ami gyógyítaná a bajukat.

Egyébként pedig szíves figyelmébe ajánlom minden kormánytagnak és leginkább a trottygatynak, hogy igenis van díjazott magyar foci. Nem láttam ugyan hivatalos halleluját, de azért a hír igaz.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.