Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Az ördög jogi képviselője bekapcsolta a ventilátort

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

[email protected]

Tárgy: Koppintósok

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

Aranyos Kelemen bácsi! Keresztényszabadságos üdvözletünket küldjük a Macaristan nevű átnevelő táborból. Mióta a szenteltvíz is – tudja kinek- a birtokába került, gyakran átkeresztel minket. Vagy valami ilyesféle. Biztosat senki se tud, mi volt, van, és hogy lesz, ha lesz.  

Amúgy, itten mostanság olyan idő járta eddig, hogy nocsak, sőt ihaj! Persze ha már részletezni kell, akkor: aligha, is + netán. Nézőpont kérdése. Az őszi árpának, de kendnek se okés. Mert kevés vizet vesznek magukhoz. Ez az időjárás keményen cincogtatja a (mindjárt írom, csak ki kell keresni az idevaló szót) a dehidratált szervezetet. Mert az élő szervezetet alkotó sejtek vízigényesek. Kend és az árpa nem tudnak róla. Sorvadnak. Viszont a dédi ízületei már rég szóltak (én is hallottam, a térdei, a dereka és különösen a bal válla ropog cefetül), de a falujukban arzénes a víz, apu szok neki vinni tőlünk ártézit inni, de a nagyi szerint ez se olyan már, mióta már a szennyvíziszapból is importra szorulunk. A palackos bubis ára meg nem a nyugdíjhoz van igazítva. Bár, ez is attól függ, honnan, kinek a nyugdíjától nézzük, de ezt a témát már tényleg nem cincálom a kend kedvéért tovább, mert sose jutok a mondandómhoz! Majd rám ír, ha baj van, és úgy véli, tudok kendnek valami okosságot küldeni. 

Most tessék szíves lecsücsülni. Kitámasztani magát oldalt is, ne csak megvetni a hátát. Mert ami most következik, attól kend garantáltan még így is beindul, mint a Nagy Imre szobor suttyomban a pesti éjszakában tavaly. Csak vele ellentétben kend maradjon, ahol van, és ne kószáljon. Főleg ne színésznő után. Mert az anyadédi szerint a Nagy Imrétől se volt szép, hogy a pitiáner kerítők noszogatására a Vértanúktól a Jászai Mari nénihez hurcolkodott. (Igazság szerint a dédi kurvapecért mondott és nem kerítőt, és ha én most az igazság hű tolmácsolásáért megint mobilelvonási tünetes leszek, akkor ez a kend sara lesz!)

Persze a kommunista Nagy Imre elspájzolása már nem hír, csak majd ha reformátusként előveszi a naftalinból az a kertbelesős szemű néni. Az meg várható volt, hogy az 56 éves, a diktátor cimbik kedvéért pillanatnyilag éppen kipcsak szólista koncertet ad a fanjainak a Zeneakadémián, az ’56-al való találkozása alkalmából. Mert neki az 56 a szerencse száma. Mióta felszállt a koporsóra és lebeg felettünk. Csak hát a szerencse forgandó. Most speciel koppant, mint a mezei poloska a budapesti városháza kapufélfáján. Ezidáig is bűzlőn koppintott, mint a haverjai, de most valahogy szagot fogtak a népek, mert az ördög jogi képviselője bekapcsolta a ventilátort. Le is fújták a szabadtéri szárnyalást mondván hátha menni kell. Esetleg szaladni?

Az elődeinek, a Szálasinak, meg a Rákosinak is volt már itt műsora a nagyközönség kizárásával, de ez nem plágium, mert a plágium nem türk eredetű szó és „mimagyarok aztat nem szeressük”, mióta a magyar nyelv Érdemkeresztes pajzsa és lándzsája, a háborús bűnös, magát nyíltan antiszemitának valló gróf adagolja a zsidómentes irodalmi élményt Finkelstein pénzes tarisznyájának és az okosba seftelő Netanjáhú macaristáni kipcsak komájának.

Az se hír már, hogy a karrierkommunisták a karriernyilas céllövőíró által gyártott tudatmódosító táptól totál karrierkeresztényekké mutálódnak, ha pénz áll a házhoz, mint az a néni, akinek még a baloldala is elsorvadt a nagy igyekezetében, hogy a karrierbolsevik múltját elfelejtse a gazdi. Viszont a sztálinbajszos bűnsegéd naponta rágyúr a keménykedésre és alig várja, hogy a frissen kistafírungozott fegyveresei az ÁVH, a Gestapó és a KGB módszereit innovatív módon alkalmazzák.  

És az is köztudott, hogy a csuhások a kolostorlakó óhajára térden csúszva alázatosan felcsipegetik az az eléjük szórt euró milliárdokat. És cserébe ordas eszmékkel etetik a népet. Csak még nem minden fogalmat használnak rendeltetésszerűen pl. a Sturmabteilung (SA) helyett a Legio Hungaria-t mondanak, mert az olyan macaristános Vadhajtás. 

Nos, ez volt az első adag rendezetlen információ löket a rendkívüli nyárikonyha konzultációról. Mert az időjárás kegyességének köszönhetően a nyárikonyha konzultáció teljes kapacitással üzemelt. Fő napirend a „kékcédulás” választás volt. A Bandagazda 9 ezres bűnbánó kék cédulái mentén indult és cikázott az eszmecsere. Plurálisan. 

A csendőr unoka, és a református pap nénje egybehangzóan kijelentették, hogy ezek tolvaj brigantik, nekik nem elvtársak! A baloldali szomszédság, élen a volt MSZMP titkár unokájával, (aki a csendőr unoka felesége maszekban) pedig úgy nyilatkozott, hogy a meztelen fenéken kívül nincs azonosság a videón szereplővel. Legfeljebb annyi, hogy a főszereplő tettestársai teremtették meg a ruhátlanság jogi- és anyagi feltételeit neki is, nekünk is. De elvazonosságról szó sincs. A konzultáció egyhangú döntése: Ezek se nekünk, se egymásnak nem elvtársak, hanem tettestársak egymásnak és keményen pedáloznak azért, hogy továbbra is közpénzből etessük őket, cellatársként Gundel helyett! 

A második napirend annak a számbavétele lett volna, hogy ezek az elvtelen tettestársak kitől, miket loptak, de fogyasztható hőmérsékletűvé vált a sült tök, amit a gyerekeknek a kerti asztalnál kellett megenni, mert a benti asztalnál nem fértünk, meg egyébként addig is a levegőn vagyunk. Csak azt nem kalkulálták be a nagyokos felnőttek, hogy egy kukkot se hallok az eszmecseréből. Ne vegye tőlem rossz néven, hogy a szellemi táplálék helyett a sült tököt választottam. Ha érdekli mi, hogy van, akkor ne sajnáljon néhány török lírát áldozni a szalonnazo.com előfizetésre. Ne görcsöljön attól, hogy kevés marad a ládafiába’. Most üzente a Ferenc pápa őszentsége, hogy „szegények őrzik, és nyitják a mennyek kapuit”. Tudja kend mennyi kapupénzt fogunk mi ezektől a szemetektől legombolni, miután törzshelyükről a Lucifer néhány percre keresztény szabadságra engedi őket?

Bütyökfalva, 2019. október 27.

Mirtill

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.