Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Aljasságok sora. Az úgy van, hogy Borkai Zsolt 10.59 órakor még fideszes, 11 órakor már független polgármester

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Micsoda aljasság ez megint! Orbán hazudott. Ismét. Bele a magyar emberek képébe. Esze ágában sem volt hétfőn a Borkai-ügyről bármit is mondani. Inkább elment Azerbajdzsánba felújítani és bővíteni a diktátori ismereteit. Meg aztán a választások után megrendült a buggyos gatya, ottan pedig vörös szőnyeggel fogadták az azeri elnök apjáról elnevezett repülőtéren. Nem tudom, hogy a Kásler ősmagyart, vitte-e magával, hogy bebizonyítsák a bebizonyíthatatlant: a magyar a türk nyelvekkel áll rokonságban. Megjegyzem:

A magyar miniszterelnököt Yagub Eyyubov első azeri miniszterelnök-helyettes fogadta a repülőtéren, ami azért is figyelemre méltó, mert ő annak az Orkhan Eyyuobovnak az apja, aki nyakig benne van Az azeri pénzmosoda néven ismert ügyben. Ez az ügy arról a 2,9 milliárd dollárról szól – írta meg 2017-ben az Átlátszó –, amelyet Ilham Aliyev azeri elnök rezsimje mozgatott, és amelyet világszerte luxuscikkek, ingatlanok vásárlására, az országimázs javítására fordították. Utóbbi a gyakorlatban nyugati újságírók és politikusok lefizetését jelentette, de a pénzből kaptak magas rangú azeri politikusok is. Egyikük Orkhan Eyyubov. Yakub Eyyubov nem sokkal az örmény tiszttársát Budapesten meggyilkoló azeri őrnagy, Ramil Safarov átadása előtt, 2012 júniusában Bakuban fogadta Orbán Viktort, és ekkoriban több mint hétmillió dollár (átszámítva hozzávetőlegesen 1,8 milliárd forint) érkezett egy offshore cég, a Brit-Virgin-szigeteken bejegyzett Velasco International Inc. MKB Bankban nyitott számlájára. Az nem világos, hogy a pénz sorsa mi lett. Orkhan Eyyubov a Velasco International Inc. tulajdonosa.

Orbán úgy látszik, nincs még eléggé kiképezve korrupcióból, ezért inkább a Borkai-ügyet lepasszolta hű szolgáinak: Kövér Lászlónak, a Fidesz választmányi elnökének és Kubatov Gábor alelnöknek. Parancs van, fiúk!

Ocsmány módon ért véget – reméljük, mégsem itt ér véget ez az egész undormány. Figyelem, készüljetek, győriek! Borkainak volt pofája kiállni az emberek elé, és bejelenteni rendkívüli sajtótájékoztatón, hogy kilép a Fideszből és marad polgármester. Ennél már tényleg nincs lejjebb, Fidesz-sarj!

A velem kapcsolatos események nem kell, hogy morális hátrányt okozzon a Fidesznek, ezért kilépve a Fideszből független polgármesterként vezetem a várost.

Emberek! Borkai önként felfüggesztette tagságát – a Fidesszel egyeztetve független polgármester lesz! Atyavilág! Morális uram-bátyám világ!

Luxus bárók. Borkai Zsolt és a Fidesz Orbánostul – egy. Az is marad

Ócska duma, mert az nem úgy működik, hogy 10 óra 59 perckor még fideszes vagyok, 11 órakor pedig már független. Nem, ezt az botrányt a büdös életben nem fogja lemosni a NER korrupt, kufircolós tagjaként. Borkai és a Fidesz egy. Egy is marad. Álságos, tróger banda: mit képzelnek, most akkor már minden oké? Nem oké, sőt kurvára nem oké. Egyre inkább nem oké.

Először is becsapták a szavazóikat, akiknek a Fidesz-ima mindennapos, becsapták azokat, akik Orbán imádatból szavaztak Borkaira: mindegy milyen áron. És akkor most még meg is alázzák őket, pedig saját magukkal már megtették. A Fidesz évek óta tudott Borkai üzérkedéseiről, mert ezt nem lehet titokban csinálni. Kell az együttműködés! Akkor mostan hogyan? Leöntött narancsos máz nélkül továbbra is Rákosfalvy kaszinókirály és ügyvéd bandája irányítja luxemburgi ügyvédek segítségével a megfüggetlenedett polgit? Magánröpcsikkel, jachtokkal, kokainnal, lotyókkal.

Kérdezem: a Borkai gyerekeket továbbra pénzeli a papa vagy a győri maffia, és Borkainé vásárol még luxusra luxust? Módosítanám Orbán évekkel ezelőtti kedvenc szlogenjét. Íme a Borkai-féle családpolitika: 1 feleség, 2 gyerek, 6 kurva.

Miért hiszi ez a ribancos ember, hogy magát függetlennek kikiáltott polgármesterként minden ocsmánysága sztornózva, és tiszta erkölccsel vezethet tovább egy nagyvárost? Na látják, pontosan ettől van már hányingere az embereknek. Még hogy függetlenként! Ezt mondta:

Nem teheti meg, hogy ilyen felhatalmazás és legitimáció mellett bármikor visszalépjen, és ne vegye figyelembe a győriek bizalmát, ezért a következő öt évben Győr polgármestere marad.

Velejéig romlott, korrupt ez a Fidesz-rendszer. Mit akartok még? A szarotokat, ocsmányságaitokat hagyni a gyermekeinkre? Az a legnagyobb baj, hogy még nincs vége. Erősíti Orbánt a független Borkai család meg a Rogán család Cilikéstül, a Kósa család anyukástul, a Matolcsy család rokonostul, a Semjén család Istenestül… Lopják a magyar emberek pénzét. Számukra a józan észnek és a morálnak nincs értéke, csak a ellopott közpénz millióknak, milliárdoknak. Miközben a Vezér diktátorokkal enyeleg.

Győrtől és Borkaitól függetlenül.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.