Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Köszönöm!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Mindenkinek, aki vasárnap úgy szavazott, hogy a NER-alagút sötétségében felderült egy kis fény. Mindenkinek, aki úgy érezte, tényleg elég abból a mocsok lavinából, posványból és fertőből, amiben Magyarország tizedik éve kénytelen létezni.

Köszönöm, hogy ma reggel arra ébredhettem, hogy hány nagyvárosban nyert az ellenzéki összefogás. Hogy végre felfogtuk, EGYEDÜL NEM MEGY.

És ki is tartott az együttműködés, egészen eddig a csodálatos eredményig. Remélem, továbbra is kitart, nem lesz egymás közötti marakodás – és ennek eredményeként 2022-re lesz egy olyan ellenzéki ellenjelöltje a kiskirálynak, hogy majd az akkori választások után is ünnepelhetünk. Nem Karácsonyt – őt ma köszöntjük -, de egy olyan győztest, aki össze fogja tudni szervezni, és maga mellé állítani mindazokat, akiknek tökig elegük van a tizedik éve tartó agymosással egybekötött országlopásból.

Köszönöm, hogy ma reggel – sok éve először – büszkén válaszolhattam a munkatársaim kérdésére, akik arról érdeklődtek, tudok-e már biztos eredményeket.

Köszönöm, hogy elértük azt, hogy Spanyolország egyik legbefolyásosabb lapja, az El País egy rövid, de rendkívül korrekt cikke címének ezt választotta: A magyar ellenzék vereséget mért Orbán pártjára.

Köszönöm, hogy Budapesten igazi, nem elcsalt választáson nagy többséggel nyert a józan ész, a felelősségtudat, a város (és ezzel együtt az ország) jövőjéért dolgozni akaró csapat. Azért nyertek, mert azt szeretnék a rájuk szavazók, hogy valaki tényleg vegye komolyan több, mint másfél millió ember jelenét, jövőjét, életét.

Köszönöm az összes Isteneknek, akikben nem hiszek, hogy tegnap nagyon nem lett igazam. A borúlátásomat elfújta mára a Földközi-tenger simogató szele. Hol esik, hol verőfényesen kisüt a Nap. A lelkemben ma semmi nem tudja elhomályosítani azt a boldogságot, amit érzek.

Mégsem annyira elveszett ország a hazám.

Horn Anna

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.