Április 18,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A nemzet borotvaéles esze fáradni látszik

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,314,946 forint, még hiányzik 685,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Olyan alkalmas polgármesterekre és képviselőkre van szükség, akik megvédik településüket és a polgáraik biztonsága érdekében, akarnak és képesek is együttműködni a Magyar Honvédséggel. Az ország legnagyobb honvédségi helyőrségének főpolgármestere, Tarlós István ilyen ember – mondta Németh Szilárd Facebook-oldalán.

Ez a Fidesz alelnöki buggyant színvonal. Németh Sziládnál nem tudni, mikor ostobább: amikor hadseregtábornok, amikor rezsi-rezsó, amikor pacalt zabál, amikor viszi az orbáni zászlót – vagy csak úgy magában.

Mindegy. Buggyant így is, úgy is. Mert az úgy van szerinte, hogy egy nem fideszes polgármester elmegy a déli határra, ahol már vagy 30 ezren várnak bebocsátásra, de lehet, hogy van az 50 ezer is, mert így szokta mondani  Bakondi György télügyi kormánybiztos, átülős szaki, jelenleg Orbán Viktor nyugalmazott belbiztonsági főtanácsadója. (Szegény Magyarország). Aztán megöleli a katona, a határvédő és a rendőr az ellenzéki polgármestert – jobb a békesség – és beeresztenek harminc- vagy ötvenezer menekültek arra a Tiszatáj felé.

Gyerekkoromban a falumban volt egy nagyon aranyos fiú, az Isti. Az volt szegénynek a terhe, hogy egy kicsit kevesebb ésszel áldotta meg a természet, mint az lenni szokott. Isti mindenre kapható volt, mert azt gondolta, amit az emberek mondanak neki, az jó. Amikor néha kigúnyolták Istit az emberek, nevetve mindig csak annyit mondott: hagyjatok már, nem vagyok én hülye.

A nemzet Istije ez a Németh. Csak ő olyan bolond, akit nem szán senki, és ha így halad a valós ismeretek közlésében, akár lehet belőle Orbán2. Aki megvédi a falut meg az egész országot attól, ami nincs. Ami van trutymó az meg nem számít. Ezzel a sokszorosan tehetséges Németh-el nem érdemes ujjat húzni, mert ő majdnem birkózó is volt, aztán még majd begyűri az emberek fülét. Értem már miért lehet a Fidesz nevű alakulatban az egyik alész a főész mellett: ő a nagy túrósok csúsztatója; Novák Katalin a női szülészeti szeszély; Kubatov Gábor a titkos recept- és listavezető; Kósa Lajos a kupakos ital- és közpénzmérő.

Haladjunk a tehetséges ember munkásságában: Szilárd úr úgy csökkentette a rezsit, hogy még a számlák is belepirultak, mert minálunk a magyar piacot démonizálta a világpiaci árak helyett. Lett és van is gáz.

Nagy honvédőként gerjeszti a cirkuszt menekült ügyben. Ebbéli tudományát könyvtár-tanító szakosként szerezte. Hazudik. A Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal adatai szerint:

Magyarországon 2017-ben még 106 embert ismertek el menekültként, 2018-ban viszont már csak 68-an kaptak menekültstátuszt – például a korrupció miatt elítélt volt macedón kormányfő, Nicola Gruevszki. Oltalmat, azaz nemzetközi védelmet a 2017-es 1110-hez képest 2018-ban 281-en kaptak a magyar hatóságoktól, befogadott státuszra tavaly 18-an váltak jogosulttá Magyarországon, szemben a megelőző évi 75-tel. Az Eurostat idei adata szerint: 2019 januárjában 45 menedékkérelmet nyújtottak be a magyar hatóságoknak.

Ennyi. Na most, Németh fáradni látszik, gondolkodni elég kimerítő lehet számára. Az a 40-70 menekült szlalomozik Soprontól Nyíregyházáig, frászt hozva a magyar emberekre. Németh majd még bekerülhet a történelem könyvekbe (lektor Schmidt Mária és Takaró Mihály), mert Orbánnal óvja Európát, de főleg a kereszténységet védi. Németh harci díszben küzd a Magyar Honvédség megújulásáért is: Véreim, proletárok, ne féljetek, megvédjük a magyar hazát! Az életetek árán is!

Jöjjön az alcsavar. Németh jóban a muszlimokkal a Magyar Birkózó Szövetség elnökeként. A nagy nemzethy politikus tehetség jól pofán is vágta a Viktort, de a Viktor sunnyog, mert sportról van szó. A dagesztáni  Muszukajevet gyorsan honosították, legyen magyar – a kazahsztáni Nur-Szultanban megrendezett birkózó-világbajnokság előtt egy-két nappal. Ott bronzérmet szerzett. Majd a diadalt megköszönte Allahnak. A magyar keresztény Allahnak. Istenem! Kuramagomedov Murad személyében még egy kiváló ex-orosz sportolót is honosítottak. Megmondom, miért, azért, mert a Nemzeti Sport is megmondta, hogy a két birkózó nem elveszi a lehetőséget a hazai atléták elől, hanem tudása és tapasztalata megosztásával megteremti a sikeresebb szereplés lehetőségét.

Azt elfelejtették közölni, hogy Muszukajev, a bronzérmes birkózó, muszlim. Ebből is látszik mekkora aljas banda ez: évek óta harsogják, hogy ezek az emberek üldözik a keresztényeket, és Magyarországon elveszik az emberek munkáját. Barmok, annak a 45-nek jut is.

„Naivitás lenne persze a hősi mítosz irányából, és nem az érdekek játéka mentén értelmezni a történéseket. A birkózónak kellett egy új nemzet, amelynek színeiben kvalifikálhatja magát az olimpiára, Magyarországnak meg kellett egy jó sportoló, aki kihúzza a szakágat a gödörből. Végtelen dicséret Allahnak, aki egyenes úton vezet bennünket. Ha muszlimok vagyunk, akkor a fülünktől a lábujjunk hegyéig annak kell lennünk – írta Instagramján a birkózó. – Ria, ria, Hungária – tette hozzá a bronzmeccs utáni nyilatkozatában a köztévé kamerája előtt. Ezzel tudtán kívül ütött rést azon a falon, amit a kormány az elmúlt évek fáradságos munkájával felépített” – írta a Magyar Hang.

Németh is az ócska keresztényi, hazafias propaganda szószólója, de most már hallhatóan, láthatóan fárad. Az idegkimerültséget mégis csak a pacalkondér mellett lenne jobb kipihenni. Ott ártana a legkevesebbet, legfeljebb leég. Mármint a pacal.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.