Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

Ordítok Blog


Kitartják őket a hülye magyarok

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Képmutatás. Normális esetben ez lenne a megfelelő kifejezés arra, ami a magyar politikában történik. De mégsem ez a jó szó, mert túlságosan enyhe, távolról sem fedi le a lényeget. Sőt, még a csücskére sem elég. Elég edzett vagyok, de még én is csak a számat tátom az elmúlt néhány nap eseményei láttán. Pedig rohadtul nem történt semmi új. Semmi. Mindössze az van, hogy amit eddig is tudtunk, azt most videón, fotón, hangfelvételen, leírva, bizonyítva látjuk. Egyszerűen láthatóvá vált az, ami eddig árnyékban volt.

Borkai pornófilm-részleteiben nem az a valami, hogy végre láthatjuk a csupasz seggét. Az senkit a világon nem érdekel, legfeljebb a feleségét. Az a valami, hogy éppen olyan képmutató genny, mint a komplett keresztény szabadságot hirdető bűnbanda. Nem csak az egykori sportolónak pusztán hatalmi szólam a vallás, ilyen az egész NER. Álszent, hazug, telhetetlen, beteg. Ebből az egy rohadt esetből le lehet modellezni a magyar politikát.

Azt hazudja, hogy szerető apa, férj, becsületes politikus. Aztán láthatjuk a saját szemünkkel, ahogy felakadt szemmel dugja a kurvát, magából kivetkőzve, öntelt biztonságban. És van pofája a kamerába mondani, hogy bocsika, az nem is úgy volt. Közben már tudni lehet, hogy de, pontosan úgy volt. Azt is tudni lehet, hogy a vidóban szereplő egyik nő 3 millió forint támogatást kapott közpénzből, az ikertestvére szintén. És ebből azt is vidáman ki lehet találni, hogy a politikai élősködők a kurváikat is közpénzből fizetik. Simán, pofátlanul.

Borkai feltolja a családi fotót a Facebookra, kitartanak egymás mellett. Egy futó pillanatig majdnem megsajnálom őket, mire kiderül, hogy úgy tűnik, apuci kicsi fia és kicsi lánya is benne van a buliban, nagyot markolnak ők is a jóból. A fiúgyerek 24 éves, de már évek óta annyira profi üzletember, hogy ügyvezetőként havi egymilliós fizetést húz egy olyan cégből, amelyiknek nincsen bevétele. A cég tulajdonosa annyi pénzt rak be mindig a vállalkozásba, hogy a döbbenetesen tehetséges ifjú igazgató meg tudja kapni a fizetését. A cég székhelye a Borkai videón szintén megcsodálható totyakos ügyvéd, Rákosfalvy Zoltán lakcíme, a cég tulajdonosa egy luxemburgi cég, melynek magyarországi meghatalmazottja Rákosfalvy Zoltán. De a Borkai csemetének van egy másik vállalkozása is, egy bizonyos E-ground Productions Kft. Ezt a céget tavaly hozta létre Borkai Ádám, idén tavasszal három új taggal bővült a tulajdonosi kör. Wörösbaranyi József (a Stars & Frinends ügynökség – itt van például Dzsuzsák Balázs is) két gyerekével, és egy – szintén 24 esztendős – ifjú titánnal. A cég egyszemélyi vezetője Borkai Ádám. Ha csak nem ingyen ügyvezet a fiatalember, akkor zsenge kora ellenére már többet keres, mint egy miniszter. Ügyes. Ahogy a testvére is, hiszen 22 éves kora óta saját cége van, amit a linken szereplő cikk szerint a harmadik, jachton mulató illetőtől vásárolt. Körbe is értünk.

Most látom, hogy Magyar György ügyvéd azt javasolja az Ördög ügyvédje blog szerzőjének, hogy ne szivárogtasson, hanem tegyen feljelentést, csatolja a bizonyítékokat. Kedvelem Magyar Györgyöt, de most nagyon meglepett a naivitása. Azt gondolom, az egyetlen lehetőség, egyben az egyetlen valódi erő a nyilvánosságban van. Ha esetleg az ügyészségen elkallódnak a bizonyítékok, akkor lehet nézni okosan, de változtatni azon nem lehet. Ami nyilvánosságra kerül, az már biztosan nem ázik el egy csőtörés következtében, még csak kávét sem lehet ráönteni. És főleg nem lehet éveken át elsumákolni úgy, hogy a nyomozás érdekeire való hivatkozással egy hang sem szivárog ki sem a disznóságokról, sem a nyomozás állásáról. Úgyhogy minden tiszteletem ellenére butaságnak tartom Magyar György tanácsát. Ki kell önteni mindent a nyilvánosság elé, aztán majd lehet feljelentgetni.

Vagy ide kötődik, vagy sem, de a győri Jobbik most látta elérkezettnek az időt, hogy kilépjen a koalícióból, és visszahívta a képviselőjelöltjeit is. Mégpedig nem is akármilyen módon, olyan mondatok kíséretében, hogy elsőre azt hittem, a mocsármédia írta a szöveget. Másodikra is azt hittem. Hirtelen nem tudom eldönteni, hogy a győri Jobbik most világosodott meg, mert eddig nem tudták, hogy kivel léptek koalícióba, esetleg megzsarolták őket, vagy valahonnan hirtelen beesett egy szemmel látható összeg az ablakon. Bármelyik, meglehetősen szánalmas.

Közben az Egri Ügyek újabb hangfelvételt hozott nyilvánosságra.

Majd jön ismét a tiszafüredi polgármester, aki elmeséli, hogy a Fidesz hogyan környékezi meg azt, akit ellenfélnek tekint, és milyen lehetőségek merülhetnek fel azért, hogy átállítsák a kormánypártnak eddig még nem behódoló embereket:

Három éve erről beszélünk vele. Négyszemközt is leültem akkor vele. De ő azt mondta, ő azért akarja megtartani a képviselőséget, mert ő nem lát arra garanciát, hogy amikor, hogy akkor mi nem bántjuk a családját.

A fenti link alatt elolvasható a teljes anyag. Én azért ezt a részt ragadtam ki, mert ebből egyértelműen látszik, hogy kormánypárti és ellenzéki politikusok is olyan természetességgel beszélnek arról, hogy a kormánypárt akár A CSALÁDON IS BOSSZÚT ÁLL, ami egészen döbbenetes.

Mindez most borult a nagy, össznépi, nemzeti asztalra. Már nem csak gyanú és nem pletyka, hanem konkrét tények. Aki most sem látja, hogyan épül fel a NER, hogyan rombolja és pusztítja az országot, aki ebből sem érti meg, hogy a NER-lovagok a közpénzből élősködnek, abból kurváznak, abból gazdagszanak, abból betonozzák be a hatalmukat, az olyan mértékig idióta, hogy a legjobb lenne elvenni tőle a szavazati jogát, aztán örök időkre bezárni Lölö valamelyik disznóóljába.

A kormánypropaganda által előtúrt eseteket nem azért nem említem, mert azt kevésbé tartom fontosnak. Egyszerűen még nem látszik tisztán, mi az, ami lejáratási céllal hamisított anyag, és mi a valódi történet. Amennyiben az ellenzéki politikusok között is vannak görények – és biztos, hogy vannak -, azok a disznóságok is derüljenek ki. Félig nem lehet kimosni egy lepedőt. Vagy teljesen, vagy sehogy.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.