Április 16,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Nemzeti bajusz- és péniszkonferencia

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,290,098 forint, még hiányzik 709,902 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Megfeküdte a gyomromat ez a bajusz- és péniszkonferencia, pardon, a III. Demográfiai Csúcs. (Itt jegyzem meg zárójelben, hogy a gyomromat megfeküdni nem könnyű, elalvás előtti tábla csokoládénak sem sikerült még soha, szerintem fél kiló töpörtyűnek sem sikerülne tejszínhabbal, bár azt még nem próbáltam.) Szóval a népszaporulati összeröffenésnek hála, pocsékul aludtam, és baromságokat álmodtam.

Ott volt álmomban Kövér László házmester úr, akinek megint beszédet mondott a bajusza. Amikor odaért, hogy „A halál kultúráját szolgálják, akik azt hirdetik, hogy a homoszexuális irányultság megváltoztathatatlan, és akik a természetes nemi különbségeket természetellenes módon manipulálják”, a közönség soraiban felállt egy hatalmas termetű, szivárványos tütüt viselő, délceg vitéz, aki némileg Németh Szilárdra emlékeztetett (oké, lehet, hogy a tábla csoki mégsem volt jó ötlet lefekvés előtt), és könnyekben tört ki, majd szót kért, és kapott is. Finom alt hangon vallott szerelmet a házmester úrnak, elárulva, hogy ő sokáig, 2 db X kromoszómája ellenére is férfinak érezte magát, ekként is élt, ám most megvilágosodott. Nevét Jánosról visszaváltoztatni szándékozik Jankára, ami a születési anyakönyvi kivonatán eredetileg állt, és ami még fontosabb, a keresztlevelén is szerepelt…  Janka ezek után hosszan méltatta a kormányt (álmomban diszkréten befogtam a fülemet), majd az egybegyűltek meghatott szipogása közepette felajánlotta petefészkét a haza szolgálatára. Kásler Miklósnak és Kövér Lászlónak egyszerre csillant fel a szeme, majd az ezt követő párbaj alatt, mely valószínűleg a megtért honleány kegyeiért zajlott, Jankát diszkréten kivezette a teremből Erdő Péter bíboros úr, feltételezhetően azért, hogy meggyóntassa, és ellenőrizze a fentebb említett keresztlevelet.

A párbaj kimenetelére álmomban nem derült fény, viszont Novák Katalin kapta az idei Ovarium Maxima díjat, amit egy babakocsiban tolt a színpadra két turuljelmezbe öltözött óvodás. A díjátadást követően vacsorát szolgáltak fel az egybegyűlt örökítőanyag-termelőknek, a menü tejszínhabos tepertő volt ősi dakota recept szerint, flambírozott rezsiutalvánnyal és kaviárral.  Ezen a ponton majdnem felébredtem, de lecsaptam a vekkert további öt perc cirkusz reményében, úgyhogy még volt szerencsém látni, ahogy Erdő Péter bíboros úr elégedett mosollyal kíséri az asztalfőre az iruló-piruló, karjában apró gyermeket ringató Jankát.

A franc sem fog megint csokoládét falni elalvás előtt, ha ilyen látomások sorozata a következmény! Kialvatlanul meg még a pesti házak homlokzatára is… hogyismondjam… Siva-lingamot vizionál az ember lánya…

Goitein Vera

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.