Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Vajon mikor lesz bűn nem gyermeket vállalni? Már ha még nem az…

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Minden bizonnyal sokat fogunk még mi is foglalkozni a Várkert Bazárban tegnap megtartott III. Budapesti Demográfiai Csúccsal, ahol annyi elképzelhetetlen baromság hangzott el egyetlen délután alatt, mint talán egy teljes Bálványosi Szabadegyetem során sem. Mindenki ott volt, aki csak kedves a NER szívének. Az ott elhangzottak helyett – arról majd más cikkekben emlékezünk meg – mégis azzal a fotóval foglalkoznék, amelyet Orbán Viktor a Facebook oldalán közölt az esemény apropójából. Az a kép ugyanis tökéletes arra, hogy bemutassa ezt a teljes nemzeti elmebajt, amely belengi ezt az országot 2010 óta.

Forrás: Facebook

Szavak nélkül is átütő lenne a kép sikere, azonban emlékezzünk meg az itt felsorakozó férfiak nagyságáról. Kezdjük ott, hogy egy Demográfiai csúcsról van szó, ahol mégis csak az anyáké – de legalábbis a nőké – kellene, hogy legyen a főszerep. Már csak azért is, mert bármekkora államférfi is Orbán Viktor, a csodás Ráhel és Gáspár Anikó asszony nélkül nem igazán születhetett volna meg. Ez azonban nem akadályozta meg ezeket a nagyszerű férfiakat abban, hogy a közönség első sorait elfoglalják, és egyetlen egy nőnek se adjanak helyet. Mert ugyan a gyermek születéséhez szükség van anyákra is, azonban ahhoz, hogy kibeszéljék ezen nők méhét, nincs szükség az ő jelenlétükre.

Kövér vagy Kásler ugyanis gond nélkül elmondja, mire van szüksége ennek a nemzetnek, ami nem más, mint hogy a nők beteljesítsék azt, amire Isten teremtette őket, vagyis, hogy magyarokat szüljenek. Lehetőleg minél többet. A kép baloldalán, Kásler Miklós emberminiszter mellett feltűnik Erdő Péter bíboros, akinek nem tudom, mégis mi keresnivalója van egy olyan konferencián, ahol a demográfiáról van szó. Persze nyilván azért sem maradhatott ki Erdő, mert Orbán továbbra is büszke arra, hogy állam ás egyház kéz a kézben jár Magyarországon. Még azt sem kétlem, hogy nem kértek tanácsot Erdő Pétertől azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehetne növelni a születésszámot. Nyilván ezért lehetett ott a régió két olyan miniszterelnöke is, akik még egyetértenek Orbán Viktorral mindabban, amit művel Magyarországgal és Európával.

Ezen a képen pontosan látszik az, hogy a nőkről, a magyar asszonyokról és anyákról előszeretettel beszélnek akár több napos konferenciák alkalmával is, azonban az ő véleményük körülbelül annyira számít a demográfia kérdésében, mint Áder János véleménye egy alkotmánymódosítás esetében. Orbán nem kíváncsi a nők véleményére, hiszen már régen kitalálta azt, hogy mivel menthető meg a magyar nemzet. Hogy az abortusz teljes betiltása – mert közel sem kizárható – mikor kerül terítékre, azt egyelőre még nem lehet tudni, de hogy Orbán tervének részét képezi, az szinte biztos.

A Fidesz azt is eldönti, hogy ki magyar és ki nem, nehogy már ne dönthessenek arról is, hogy ki vetetheti el a gyermekét és ki nem. Kell a gyerek, hát lesz gyerek. Hogy az első napot követően mi következhet még a folytatásban, abba belegondolni sem merek. Mindenesetre mindenki készüljön fel a legrosszabbra, hiszen a java még csak most következik.