Április 16,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Védjétek meg az országot, Sanyi

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,290,098 forint, még hiányzik 709,902 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Bevándorlás okozta válsághelyzet, egy állapot, amelynek törvényi feltételei Magyarországon immár negyedik éve nem állnak fenn. Ennek ellenére persze a válsághelyzetet évről-évre meghosszabbítják, ami már bőven több mint nevetséges. Az pedig, hogy ezért – hogy a törvényi feltételek hiánya ellenére is gond nélkül elrendelik azt – nem vonhatja őket felelősségre senki, egyszerűen gusztustalan. A Belügyminisztérium kérvényezi, a kormány, pontosabban Orbán Viktor pedig engedélyezi annak évenkénti meghosszabbítását. A tényleges ok persze a választások közelsége, valamint a folyamatos rémiszgetés okának fenntartása. Alig téved már bárki is a déli határ környékére – amit a számok is jól bizonyítanak – mégis a kormány szerint rettegnünk kell.

A Belügyminisztérium kezdeményezi a kormánynál a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet meghosszabbítását – írta kérdésünkre a tárca. (Index)

A kormány azt tesz ebben az országban, amit csak akar. A törvényeket teljes mértékben figyelmenkívül hagyhatja, hiszen nem létezik már semmiféle fék vagy ellensúly a rendszerben. Noha a törvényeket gond nélkül megszeghetik, mégis a legtöbb esetben biztos, ami biztos alapon a kétharmados többség adta hatalmuknál fogva egyszerűen a törvénytelenségeikhez igazítják az ország törvényeit. Így tehetik azt meg, hogy szétlopják az országot, halálra ítélik az időseket és betegeket, valamint közellenségnek állítják be a hajléktalanokat, mégsem szegik meg a törvény betűjét. Ezzel is tökéletesen bizonyítják azt, hogy nem minden törvényes, még akkor sem, ha a törvény betűjét követi.

Elég csak a hitleri Németországra gondolni, ott sem volt törvénytelen az, amit tettek, ma mégsem kérdőjelezi azt meg senki, hogy népirtás folyt az országban. Lehet, hogy a módszerek változtak a második világháború óta, azonban az, ami ma Magyarországon folyik, végső soron emberek tízezreinek halálát jelenti. Nem golyó által, még csak nem is valamelyik szibériai munkatáborban, hanem egy kórházi szobában, vagy egy fűtetlen lakás hálószobájában. A tudatosság sem kérdőjelezhető meg, hiszen szisztematikusan építik le – a finanszírozás megvonásával – az egészségügyet és a szociális ellátórendszert. Csak a módszerek változtak, a halottak azonban maradtak.

Lehet, hogy a válsághelyzet indokolatlan fenntartása nem okozza úgy emberek ezreinek halálát, mint a korábban felsoroltak, azonban szükséges ahhoz, hogy hatalmon maradhassanak. Válsághelyzet nélkül nehéz migránsokkal riogatni és nehéz a határkerítés meglétét is megmagyarázni. Ha nincsen kitől rettegni – hiszen a CEU elköltözött, ezzel pedig Soros György háttérbe szorult, a Gyurcsányozásba pedig már sokan beleuntak –, akkor nincs is kitől megvédeni minket. Hogy maradhat akkor hős Orbán Viktor? Brüsszel sem akar az istennek sem ránk támadni, ott a választások már rég véget értek. Persze a finnek még tervezik a mindent elsöprő támadásukat a magyar nép ellen, de ez egyelőre még várat magára, addig is kell valami, hiszen az októberi választások egyre csak közelednek.

Nem más ez, mint egyszerű kampányfogás, amivel szinte mindenki tisztában van azok közül, akik soha nem hittek a nevetséges Soros-terv létezésében. A másik fél, a Fidesz szavazóbázisának egy része számára pedig teljesen mindegy, hogy ki mit beszél a válsághelyzet meghosszabbításáról, nekik annyi is elég, hogy jönnek a migránsok. Nem kell semmit sem magyarázni. Jönnek, de Orbán Viktor megvédi őket, ezért – meg egy pár kiló krumpliért – tudják hova ikszeljenek majd, amikor eljön az idő. Őket hitükben megingatni nem lehet. A propagandagépezet dolgozik tovább, nincs megállás.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.