Április 18,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Vétkeztem, atyám

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

– Atyám, vétkeztem.

– Fiam, mindannyian bűnösök vagyunk.

– De én bűnben élek atyám…

– Az bizony komoly dolog. Mi a bűnöd?

– Hazudtam a feleségemnek.

– Rosszabbra gondoltam, ez nézőpont kérdése, attól is függ, miben és mekkorát.

– Hogy jót akarok az országnak.

– És ez hazugság?

– Nos, nem az egész országnak akarok jót, csak egy részének.

– Fiam, senki sem tökéletes, az apostolok is követtek el hibákat…

– Voltaképpen csak néhány embernek kedvezek évek óta.

– Fiam, te látod ez mekkora bűn. Adakoztál az egyháznak?

– Igen atyám, 300-at.

– Az nem valami sok, de egyszerre megteszi.

– Úgy értem, 300 milliót.

– Nos, khm, végül is minden bűn megbocsátható.

– Atyám, nézzen a lelkembe: lopok, hazudok, csalok… átverem az embereket!

– De az egyházzal szemben betartod a kötelességeidet?! Tehát nem lehetsz rossz ember.

– Uszítom az embereket egymás ellen, a migránsok ellen, meg mindenkit mindenki ellen. Belerúgok öreg mentoromba, nem ismerem a hűség és szeretet fogalmát. Örömömet lelem benne, amikor a munkatársaim arról beszélnek, hogy barátságok, családi kapcsolatok mennek tönkre miattam. Játszom az emberekkel, kijátszom őket egymás ellen. Megalázom őket. Rosszra fordítom a pénzt, amit az Unió az országnak ad – jó sokáig nem lesz még egy ilyen lehetőség, és én elherdálom. Közvetve embereket ölök meg azáltal, hogy tönkreteszem az egészségügyi ellátást, olyan szegénységet okozok, amit csak a háborúk szoktak előidézni, és hülyeségekre, propagandára, repülőkre, stadionokra költöm a pénzt. Értse meg, a családomnak, ismerőseimnek adom a haza pénzét, bűnhődni akarok, atyám.

– Viktor, a 300 millió, az 300 millió, minden meg van bocsátva. Most menj haza a családodhoz, és gondolkozz el azon, mivel segíthetnéd még a keresztény eszmék terjedését!

Ákos

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.