Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

Ordítok Blog


A világegyetem és az emberi hülyeség

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Már egyáltalán nem lep meg, hogy a pártsajtó kubikosai bármikor és bármiből képesek barkácsolni egy kis gyűlölködő, uszító irományt. Tök mindegy, hogy miről van szó, az sem számít, ha az ország számára hasznos valami, ha nem fideszes csinálja, akkor ráugranak, mint pulyka a friss takonyra.

A Magyaridők Nemzet szerzője fontosnak érezte, hogy egy egész cikket kreáljon két hektárnyi föld megvásárlásából és néhány fa elültetéséből. A tettesek bűne az, hogy nem fideszesekről van szó. Ha Mészáros Lőrinc felvásárolgatja a fél országot, vagy éppen a Csákvári Állami Gazdaság kezelésében álló földeket, ellehetetlenítve Váradi András juhász munkáját és megélhetését, az nem annyira érdekes. Az sem hozta lázba a propagandistákat, amikor Mészáros elhordatta és saját földjébe beszántatta Váradi trágyját. Az már kissé felizgatta a szektát, amikor Váradi Mészárossal szemben indult az önkormányzati választáson, de aztán szerencsétlen módon halálos baleset érte a választás előtti éjszakán.

Kissé elkalandoztam. Tehát a jelen izgalom oka a következő:

Nógrád megyében csapnának le egy több mint kéthektáros területre azok az aktivisták, akik — a nemzetközi mozgalom létrejöttével egy időben — itthon is közösségi faültetési megmozdulást hirdettek a klímaváltozás megállításának érdekében. A Facebookon fellelhető, jól szervezett mozgalmak mögött a baloldalhoz köthető személyek állnak, akik — úgy tűnik — most földvásárlásba fogtak. (Magyar Nemzet)

Úúúúristen! Több mint két hektár! És LECSAPNÁNAK! Jól szervezett mozgalom. BALOLDALI!

Na, ehhez mennyire kell hülyének lenni vajon? A klímavédelem daloldali? Fát ültetni valami liberális ármány? A nem annyira tisztelt cikkgyártó nem azt a levegőt szívja be, amit a liberálisok? Ő nem azon a Földön él, az ő gyerekei, unokái nem azon a bolygón fognak szenvedni, amelyiken a baloldaliak? Komolyan meg kell próbálni egy mindenki számára hasznos és fontos kezdeményezés ellen hergelni a szektát csupán azért, mert a Fidesz érdeke a hergelés és az uszítás? Inkább itt rohadjunk meg mindannyian, de akkor se legyen semmi pozitív, ha abban benne van a baloldal?

Mi lesz a következő? Az aljas Soros György pénzt ad a gyűlölt libsiknek környezetvédelemre, hogy ezzel is ártson a magyar kormánynak? Vagy elég az is, ha elindul egy mozgalom, amelyik szeretne valami hasznosat tenni, és máris rátámad a pártpropaganda? Ez a szerencsétlen firkász komolyan úgy próbál beállítani egy pozitív kezdeményezést, mintha az legalábbis hazaárulás lenne? Mintha nyerészkedni akarnának a libsik két nyomorult hektárnyi – mezőgazdasági művelésre valószínűleg alkalmatlan – jómagyar anyaföldön? Azzal, hogy elültetnek néhány fát? Két hektárra sokat biztosan nem lehet, de legalább egy kicsi részben pótolható vele az az esztelen fairtás, amit a fideszes országvezetés véghezvitt az elmúlt években.

Nem lehet erre sem azt mondani, hogy ez helyes törekvés? Értem én, hogy kiheverhetetlen trauma érte Orbán Viktort, hiszen hatalomátvételre készült Európában, erre kiderült, hogy az emberek nem annyira vevők a szélsőjobbos eszmékre, ellenben aggódnak a Föld, a gyerekeik, unokáik jövőjéért. A pofáraesés óta mocskolja a teljes propagandagépezet mindazokat, akik fontosnak érzik a klímavédelmet.

Ennyire legalja még a fideszes szekta sem lehet, hogy olyasmivel menjen szembe, ami mindenkinek, még nekik is létkérdés. Márpedig pontosan ezt csinálják. Amennyi mocskot összehordtak már erről a témáról, az valami egészen elképesztő. A vénülő szektavezér már nem egy kilencven esztendős emberrel harcol, hanem egy gyereklánnyal. Ott tartunk, hogy Greta Thunberg a legfőbb ellenség, a klímakatasztrófa mérséklése baloldali ármány, a faültetés aljas indokból elkövetett támadás hős vezérünk ellen.

Én nem tudom, meddig lehet még lealjasodni. Azt gondoltam, van valahol egy alsó küszöb, van valahol alja a gödörnek. Ma már tudom, hogy nincs. Mindenesetre eldöntöttem, hogy én is ültetek néhány fát, ha ez közelebb hozza a végelszámolást. Meg ha nem, akkor is ültetek.