Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


És 2019-ben megszületik a magyaros szentháromság, a tusványosi igehirdetés; tovább a Sztójay úton a Naplemente irányába!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

[email protected]

Tárgy: kotta

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

Haza ne fáradjon már kend átállítani a naptárt a telefonomon. Az a szám tabu! Direkt előre dátumoztam az előző levelem egy nappal 14-re. Mert az a bizonyos kétjegyű szám bűnös és a keresztény szabadság nevében kirekesztettem. Ha azon a sorszámon szerepeltem az osztálynaplóban, akkor mindig megbuktam. Háromszor. Mint a vöcsök.

Tudom. Három a magyar igazság, de álljon meg a menet! Most írja az újság, hogy „Csak Izraelben több a zsidó leszármazott, mint Magyarországon.” Mondta is rögtön a nyárikonyhai konzultáción a fajelméletben is jártas Peti bácsi, hogy neki egy pillanatig se volt kétséges, hogy Jézus ugyan úgy magyar származású zsidó, mint a Soros Gyuri bá’. Csak ugye nehéz ám minden időben szárazon, kormányszinten összehangolni a DNS-t, hogy mindig mindenki szájíze szerint klappoljon. Ezért az ellenzéki Soros után most a kormányzati Jézus a soros, aki osztja nekik a lóvét, mint háttérhatalom. Csak most a miénkből.

Már mindenféle eredetek voltunk. Most még ez is? Tud követni? Ezért van a kotta! Biztos volt már a kend idejében is. Kotta is, zsidó is itt! Sőt. Az askenázi zsidók már a mi honfoglalásunk előtt több száz évvel előbb itt voltak. Meg Hispániában. Az arab muszlimokkal, mi meg a sztyeppén, Ázsiában. Ha nem tudná, kabar zsidókkal együtt, zrt-ben csináltuk a honfoglalást. Hamarabb volt itt zsinagóga, mint katolikus templom, ezért nem árt hangtompítós vattába csomagolni melldöngetés közben a nagymagyar féltéglát, mert nem kizárt, hogy az etelközi magról kelt családfa sábesz dekliben sarjadt a tarpán lovacska iszákjában a vizes tömlő mellett, és csak rokonlátogatóba hozták az unokatesóhoz a Kárpát-medencébe a Finkelstein bácsit, aki tovább is ment Londonba céget alapítani. 

(FONTOS! Óvatosan. Tudvalevőleg az ősöket szabadon engedtem nyárára. Csak végveszély esetén igénylem a bölcsességüket, ezért ha valamelyik hírforrásom tódít, akkor bizony én se mondok igazat. Tehát tessék a neten leellenőrizni, amit írok! De a latin nyelvűn, mert az MTA és a 60 ezer forintos udvari trollok már nyomják a narancskeresztény múltváltozatot a népnek közszolgálatilag, mocskosmagyarul.)

Hír továbbá! A pártállam a bevásárolt egyházainak templomait klimatizálja 600 milliárdért, mert a tíz éve tartó erőteljes hittérítés ellenére még csak a lakosság 17%-a fűti rendszeresen a leheletével ezeket a pártházként felújított ingatlanokat. Az udvari egyházfik szóvá tették, hogy bezzeg az úri passzióból rabszolgapiacon vásárolt migráns néger focistáknak jut az adófizetők pénzéből fűtött műfüves pályára, de az Isten szolgálatából átszegődött pártpropagandistáknak egy ósdi, hordozható cserépkályhára se ad pénzt a szivárványos DNS-ű gazdatest! Most kapnak. Nekünk meg befűtenek a klímaváltozással.

Na. Majd most újra jön a kotta! Nincs az elfelejtve. Először jön a nemzetközi kitekintés. Tessék az időben visszafelé haladni. A Ludassy Mária néni majd gombolyítja kendnek, ha ráfigyel. A püspököket és földesurakat felkoncoló anabaptisták, a humanista Erasmus, vagy a reformata Luther, hogy csak a menőbbeket soroljam, mindahányan a Pál apostol kottájából (Róm. 6 – 8) nyomatják. Átiratban. Mert az apostol csak lazán kibökte: „szabadon választja Istent”.Tiszta? Nem kötelező! Szabadon választott! Na, most erre az átiratra a politika még rárajzolta a maga kettős keresztjét és lett belőle spanyol fasizmus, majd Sztójay Döme miniszterelnök parlamenti székfoglaló beszéde 1944-ben. És 2019-ben megszületik a magyaros szentháromság, a tusványosi igehirdetés; tovább a Sztójay úton a Naplemente irányába!

Nyugi. Ahogy Horthynak szüksége volt Weisz Manfréd ágyúira és pénzére, hogy a lebutított magyar baka elcipelje a keresztet a Donig, úgy a kolostorlakó (a coca cola doppingolása nélkül is fiúkat puszilgató Finkelstein, és koronaszidolozó szippantós mitfárere logisztikai közreműködésével) viteti a csicskásaival a keresztet Brüsszelt ijesztgetni.

Bizony nincsen új a Nap alatt, csak szelektív memória van. Mindezeket én a Peti bácsitól tudom, aki nagyon otthon van a múltismeretben. És nem csak függőlegesen, hanem vízszintesen is tudja az emberiség (és persze a magyar nép) történetét, mint a nagyi, csak a fazonra igazított, sőt az ideológiapirszinges változatait, sőt még azt is, hogy a történelemtorzító személyek dédszülei mikor, milyen pártnak fizették a tagdíjat.

És kend is lehidalna (mint egykori protestáns), hogy a Luther által szült keresztény szabadság eszméje mivé satnyult a nagyravágyó, de örökké pitiáner embernek maradt politikusok markában. A Peti bácsi még látta a majd száz évet megélt parasztpolgár Gábor bácsi csaknem kétszáz esztendős bibliáját. Már az ükapja is presbiter volt. Az első bejegyzést nyilván lúdtollal és lila tintával írták. És minden évben, nemzedékeken át könyvelték, hogy az évre kit fogadott fel az egyházközség lelkésznek és milyen javadalmazást kapott a szolgálatért. És a Gábor bácsi azért hagyott fel a presbiterséggel, mert a református egyház illiberálisan áttért a katolikus kottából való kézi vezérlésre és a pap presbiternek nevezett talpnyalókkal veszi körül magát. És csoda történt: Az Állami Számvevőszék nem vizsgálja, hogy hová teszik az adófizetők által perkált, az egyházközség pénztárkönyvében kihyppózott pénzt!

A hétköznapi ember, a sok Gábor bácsi, közvetítők nélkül is el van szabadon választott Istenével, de a hatalom megragadásához és megtartásához állandóan schmittelni kell, lehetőleg olyan kottából, amit a Gábor bácsik csak akkor ismernek fel, amikor ezek a kocazenészek falsul próbálják elcincogni a fusiban készült legújabb átiratot. 

Kendnek kiváló a hallása. Ha haza szédül, akkor garantálom, hogy csak volt, mert a magyarok pénzén németül élő udvari muzsikus Leslie Dzsingisz kán Y kromoszómás köztársasági érdemrendes klastromerkély szólójától egy életre megsüketül, ráadásul az udvari krónikások a fogyatékossága miatt még agyon is cikizik.

Bütyökfalva,2019. augusztus 16.                                 

Mirtill

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.