Április 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A gyűlölet kezd egyre inkább elharapódzni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ismét megütöttek – jelen esetben lefejeltek – egy embert csak azért, mert azt feltételezték róla, hogy migráns. Ehhez annyi is elég volt, hogy az illető cigány származása miatt sötétebb a bőre. Noha várandós felesége is mellette volt, ez sem jelentett gondot a támadóinak, egy sor mocskos megjegyzést követően az egyik agresszor egyszerűen lefejelte a gyermeke anyját védő férfit. A történtek után nyomozás indult annak rendje és módja szerint, a tetteseket talán még pénzbüntetésre is ítélik, aztán az élet megy tovább. Ez az eset azonban messze nem egyedi vagy különleges, ezért érdemes elgondolkodni azon, hogy mégis mi változott az elmúlt években. Cigányok, arabok vagy épp kínaiak az orbáni kétharmad előtt is éltek Magyarországon, valahogy mégis ritkábbak voltak az efféle támadások. Noha persze előfordultak, de nem szinte napi rendszerességgel mint mostanság.

Ma azonban már nem csak a bőrszín alapján, de akár a szexuális beállítottság okán is gond nélkül leütnek, lefejelnek, vagy lerúgnak bárkit az utcán a magukat nemzetinek nevező bűnözők. Itt már régen nem arról van szó, hogy valaki szóváltásba keveredett és elcsattant egy pofon, hanem arról, hogy ma már attól is tartani lehet, hogy valaki leüt a nyílt utcán csak azért, mert sötétebb a bőrünk, nem magyarul beszélünk, szivárványos táskát hordunk, vagy Coca-Colát iszunk. Ide jutottunk a közel egy évtizedes folyamatos uszítás és gyűlöletkeltés következtében, amelynek nem csak a költségeit fizettük ki, de mi vagyunk azok is, akik a következményekért megfizetünk. El lehetne vonatkoztatni a kormány ténykedéseitől, de igen nehéz lenne nem párhuzamot vonni a gyűlöletpropaganda és az egyre növekvő gyűlölet bűncselekmények közé.

Nem állítom, hogy a kormány az egyetlen oka ennek, azt viszont állítom, hogy az ő politikájuk következménye az, hogy soha nem látott méreteket öltött ezen bűncselekmények száma. Ez egy tudatosan felépített kampány része, amelynek eredménye az utcai erőszak. Ma még „csak” pofonok csattannak el, de vajon mikor jutunk el oda, hogy egy nemzeti érzelmű hazafi (jó magyar?) egy kicsit nagyobb pofont ad egy fejkendős vagy egy szivárványos táskát hordó lánynak, mint amekkorát eligazításilag tervezett? Mi történik, ha az ütés következtében valaki meghal? Eddig még nem történt ilyen, azonban ez nem jelenti azt, hogy nincs benne a levegőben az, hogy a gyűlöletkeltésnek meglesz az első halálos áldozata is előbb-utóbb. Amennyiben ez megtörténik, annak a gyilkoson kívül lesz egy másik felelőse is: a magyar kormány és csatlósai.

Az ugyanis, amit Orbánék művelnek végső soron felbujtás. Mint ahogy az is, amit a propagandamédia tesz immár évek óta. Elég csak megnézni a Coca-Cola reklámkapányának ügyét, amelynek során megszámlálhatatlan cikk született a témában, mind azt bizonygatva, hogy a melegeknek be kellene kussolniuk és csöndben örülniük kellene annak, hogy az utcán nem verik őket össze, azért mert nem heteroszexuálisak. Itt már bőven egy társadalmi csoport kirekesztéséről van szó és arról, hogy emellett még ki is áll a Fidesz propagandamédiája. Mivel ezek az oldalak a kormányhoz köthetők, ezért azt is nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy az ott leírtak tükrözik a kormány véleményét Kövérestül, Orbánostul.

Ennek a gyűlöletkeltésnek eddig az lett az eredménye, hogy a fél ország vált – bár ehhez az is kellett, hogy az emberek fogékonyak legyenek rá – idegengyűlölővé és rasszistává. Már lassan ott tartunk, hogy a magyar faj védelmében bármi megengedett, hiszen a magyar nemzetnek gyarapodnia kell. Ma az, aki igaz magyar, annak legalább 4 gyermeke van – mint azt nemrégiben Kövér Lászlótól is megtudhattuk -, gyűlöli a bevándorlókat, arabokat és melegeket, valamint hódolója Orbán Viktornak. A nemzeti identitást ma már a Fidesz határozza meg, nem pedig az, hogy az ember milyen nemzetiségűnek vallja, vagy minek érzi magát. Az igaz magyar hazája érdekében akár terhes anyákat is gond nélkül lefejel, ez ma a követendő Magyarországon. Hogy a nagy magyar hazaszeretet első halálos áldozatára meddig kell várnunk? Nagyon remélem, hogy még sokáig.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.