Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ez is szerelem, átkozott gyötrelem

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A politikus is ember. Orbán Viktor férfiember, aki nem foglalkozik nőügyekkel. Szokott kezet csókolni meg szokott ölelkezni is – férfiakkal. Nahát, szereti őket, különösen a diktátorok között érzi jól magát, velük dúl a szerelem. Meg iszik kólát is. Nem úgy, mint a Boldog nevű fideszes agyament. Sebaj! A szerelemre, az átkozott szerelemre igyunk!

„Tudd meg: ha nem vagy is itt, én mégis veled alszom. Mert szeretlek, cáfolhatatlanul és visszafordíthatatlanul.”*

Micsoda koreográfia! Meg kémia Orbán és Erdogan találkozásakor. Orbán magyaros zavarában közelít törökösen a udvarló felé, aki csodálattal teli meleg pillantásokat vet rá. Elolvadó randi ez is: drága – gyere – hadd nézzem azt a gyönyörű szemed!

„Talán mondanom se kell, még nem történt velem hozzád fogható.”*

Jair Messias Bolsonaro, a szélsőjobboldali, nőgyűlölő, rasszista, homofób, klímaváltozás-tagadó és esőerdőirtó, Messias-sal, a brazil elnökkel is készíttetett közös képet Orbán Viktor, melyen láthatólag nagy egyetértésben ölelkezik a két vezető. A jövő nagy lamurja így alakul.

„Az igazság az, hogy szeretem. Csillapíthatatlanul szeretem… Az első pillanattól fogva. Akkor is szerettem, amikor megesküdtem, hogy nem. Nem tehetek róla, csak érzem.”*

Az örök szerelem, Silvio Berlusconi. Háromszoros olasz miniszterelnök (nocsak). Csúfos véget ért karrierje. Adócsalás miatt négyéves börtönbüntetésre ítélték, és két évre eltiltották a közügyektől. Előtte első fokon hét év börtönre ítélte Silvio Berlusconit a milánói bíróság, illetve örökre eltiltotta közhivatal viselésétől kiskorú prostitúcióra való kényszerítése és hivatali hatalommal való visszaélése miatt. A jogerős elmarasztaló ítéleteket Berlusconi trükkökkel, különböző rafináltan megalkotott törvényekkel tudta elkerülni. Nemrégiben telefonon is megerősítette Orbán Viktornak, hogy az általa vezetett jobbközép Hajrá Olaszország párt nem szavazza meg a Fidesz kizárását az Európai Néppártból. Az egykori olasz kormányfő mondta Orbánnak: „Mindig védtelek és mindig melletted fogok állni.” Puszi neked, Silvio, ilyen emberekre van szüksége a magyar kormányfőnek. Még van mit tanulnia. Csóközön.

„Ha nincs ellene kifogásod, jobb szeretném, ha nem takarnád el az arcod. Már eddig is túl sokáig nélkülöztem… tovább már nem bírnék meglenni nélküle.”*

Szabadkán egy gyáravatáson borult Alekszandar Vucsics köztársasági elnök, akkor, 2016-ban, még miniszterelnök nyakába a magyar Vezér. A nagy darab szerb ember szinte beszippantja magához a kisembert. A lényeg az az érzelmi kötelék, amiben összefonódtak – mindenki mosolyára.

„Ilyen az, amikor szeretünk valakit: odaadjuk neki, amit lehet, és eltitkoljuk, amit muszáj.”*

Október 30-án megint jön a magyar fővárosba az orosz elnök, hogy megtartsák éves légyottjukat Orbán Viktorral. Putyin türelmetlen, már jött volna előbb is. Szarik ő a paksi bővítésre, a gázbeszerzésre. A klímaügy, az igen. Súgja-búgja Orbán fülébe, hogy a meleg szeretetet nagyon nagyra értékeli. És viszont.

Egészségére, miniszterelnök úr! A párokat üdítős üvegek váltják, de a szivárvány színei maradnak a cég reklámkampányában. Mint ismeretes, a fideszes Boldog István múlt hét végén bojkottra szólított fel mindenkit, miután a Coca-Cola azonos nemű párokkal is reklámozza üdítőitalát. A cég szerda délelőtti közleményükben arról ír, új plakátokkal hirdetik a #loveislove kampányukat. Semmi baj, szeretünk így is, Coca-Cola. Pukkadjon meg a Boldog!

*Idézetek: Vavyan Fable, Stephenie Meyer, Alyson Noel, Szilvási Lajos, Hillary Jordan

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.