Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Jó, ha tudja kend, hogy lincselés előtt nincs se nemzeti konzultáció, se népszavazás

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

[email protected]

Tárgy: mennybemenetel

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

Ne mozduljon! Ott is lapítson, ahol van, és tagadja erősen, hogy kend ingyenszékelymagyar. Mert a sok gyűlölettől habzó szájú elszabadult keresztény könnyen a tyúkszemére lép, ha megint előhozakodik az érdekmentes honszerető puritán székelységével, de az sem kizárt, hogy az udvari szolgálatban acsarkodó sváb migráns KESMA telepes túlbuzgó labancmagyarként megkínálja kendet is egy fordított norvég bika ingyen rodeóval. Mert most már nincs proletárinternacionalizmus. Győzött a felcsúti gazdatestből kiáradó és szabadon szárnyaló magyarnarancskeresztény internacionalizmus, vagyis a testreszabott Petinek és Toncsinak perkált pénzért akárki magyar lehet. Majd ők tudják melyik euróemésztő rokon a soros a pénzmosásban. 

Most egy hosszabb zárójeles rasszista mondat kívánkozik ide, de nem teszem zárójelbe, mert a valósággal, és velem együtt itt már minden zárójeles. Szóval a Mancika néni szerint a budai villák kínai lakói máris ferde szemmel néznek a dollármilliókkal fertőtlenített etnikai tisztogatáskor véletlenül ott ragadt néhány magyar viceházmesterre, és mi lesz még itt, ha az ország háza is megtetszik nekik, és az ideológiák között pávatáncoló gazdánk a Rákosi idézet után Mao Ce – tung vörös könyvecskéjéből citál jövőre a térden csúszkáló híveinek a román nemzetállamból harminc esztendők alatt kiszopogatott nyáltól pocsolyás földdarabon? 

Visszatérve a fő csapásra. Kend tudja, hogy magyar narancskeresztény templomtámaszpontok tartják szemmel (és világnemzetként hirdessük büszkén; sakkban) a Föld népeit, Vietnámtól Venezueláig? Na, ugye! És az ott szolgáló bevásárolt magyar szavazók nem kukoricáznak. A hitetlenekre rögvest ráeresztik a tusványosi medvét. Átmenetileg. Majd, ha a menetrendszerinti német tankok megjönnek, akkor azokat is. Nem dísznek vettük. Azt is jó, ha tudja, hogy az orosz tankok mióta kimentek, azóta készenlétben állnak a bejövetelre. És a medve meg valójában metafora (nem tudom mit jelent ez a szó, meg miért pont orosz a medve, mikor Amerikában medvéből is nagyobb a választék (az ajakos medve például kifejezetten cuki). És az USA tankok itt is vannak, az orosz tankok németek által magyarokkal eredetileg német tankoknak ásatott lőállásában a keresztényszabadságból kifolyólag, mint a többi szomszédnál. A sertéspestis meg felakadt a határon a szögesdrótba, ezért emeli a disznó árát megint az óvó néni. Úgyhogy fogalmam sincs, mi hogyan van! Ezért jobb, ha nem kíváncsiskodik, mert a saját kútfejemből én nem tudok kendnek okosat mondani, más meg hivatalból hazudik!

Hanem azt tudom én, és tudatom kenddel is, hogy a nagyiéknak happy van! Nem aggódnak. Minden udvari krónikás hírül adta, hogy Tusványoson mennybe ment a magyar. Rögvest ki is kapcsolt minden hírforrást a tata, mert sejtette, hogy ez a felemelkedés is képviseleti úton megy, mint a pacalpörkölt fogyasztás. Nekünk jó keresztényként minden nap húsmentes péntek, nekik heti hét nap pacalpörköltes vasárnap, Csíki sörrel. Az önsajnálatot megelőzendő, a tata kicsábította a famíliát a hírmentes pusztába, a keresztapámék hobbijára és ott, azóta minden fűvel-fával-veteménnyel beszélgetnek, mert azok csak nőnek, fejlődnek szépen és meghálálják a gondoskodást és nem kérkednek azzal, hogy győzni akarnak, hanem csak szerényen nyomatják a tepedelem sok vitamint. 

Én meg valamelyiktől csalános leszek. De ez nem biztos. A nagyi szerint keresztallergia, amit a tata rögvest helyeselt, mert tényleg utálok a templomba kuksolni. Viszont a nagyi leintette, és nem úgy van. Most azután napi „vitamin beviteli lajstromot” kell vezetnem, és majd a nagyi megállapítja. Sorszám nélkül.

Hanem sok a segítség ám a magyar pusztában. Indiai fejőgulyások, nepáli kertészek, ukrán és román ácsok, kőművesek, mindenféle nációjú kukoricacímerezők és muszlim kanászok termelik a magyar GDP- t. (na, ezt se tudom mi, de fontos lehet, mert folyamatosan hamisítják, márpedig tudott dolog, hogy általában csak a márkás cuccot szokták, a GDP túl kivéve még a magyar életszínvonalat és az átlagbért, mert azok nívón aluliak, mégis hamisítják).

Olyan bábeli karattyolás megy sötétedés tájékán, az árokpartokon, meg a lepusztult téesz istállók előtt, ahol ezek a szerencsétlenek vackolnak, mint régen, amikor még a békák kuruttyoltak a rizsföldeken. 

Béka már rég nincs, ami nem lenne baj, mert anyu iszonyodik tőle. Viszont a sok szúnyog miatt most már nem bánná, ha lenne. 

Azt mondja az apu, azért hozatják a földesurak ide ezt a vegyes népet, mert ezek nem fecsérlik a drága időt evéssel, alvással. Naponta egyszer esznek, és napkeltétől napnyugtáig gyűrik a munkát. A Gazsi bácsi úgy véli, mi vagyunk itt az őslakos indiánok, ezek az udvari embercsempészek által idehozott sokféle rabszolgák pedig a négerek. És a földesurak közpénzből mindent megtesznek, hogy utáljuk egymást a jövevényekkel, mert ha a nyomorúságunkban össze találunk fogni, akkor a cselédkonyhán hizlalt kápóikkal egyetemben puskástól, tankostól kimagozva a cefrébe aprítjuk őket. 

De ez se így van sterilen a tata szerint. Mert neki a mestere mesélte, hogy ’56-ban, a körúton, a Madách színház előtt a tömeg felakasztott egy embert a lámpavasra, mert barna félcipő volt a lábán, mint amilyet az ÁVH-s tisztek viseltek. És ő ismerte azt az embert a gyárból, az udvart seperte naphosszat. Tüdőbeteg volt, nyeszlett, még sorkatonának se vitték el, nemhogy ávós tiszt lett volna a nyomorult, de mire a tata mestere a csődület közelébe ért, akkorára már halott volt. Bizony. Jó, ha tudja kend, hogy lincselés előtt nincs se nemzeti konzultáció, se népszavazás. 

Hoppá! Helyzet van! A családban a nagyinak van a legtöbb foga. A gyáriak –már ami maradt- hibátlanok, de az előző diktatúrában SZTK-ra kinőtt se égen, se földön. Pedig a tata már sok fogmosásnál leintette, hogy ne vegye ki, és ne akarjon fogmosás közben fütyörészni, mossa együtt a többivel. Bizonyára megbocsájtja kend, hogy magára hagyom a billentyűzetet. Történelmi küldetésem van: keresztény szabadságra szökött a nagyi műfoga! Megyek a kerti csap alá a fűbe matatni, és amíg meg nem lesz a nagyi foga, addig egy sort se várjon tőlem! 

Észnél kell ám lenni! Mi lesz, ha ez az emberi civilizációtól elszabadult narancskeresztény hungarikum a fogatlan nagyira boszorkányt kiált? Mert a nagyi készülődik a soproni templom elé. Abban bízik, hátha tud a hiányos német nyelvtudásával a Merkel néninek szólni, hogy ne arra figyeljen, amit a Mennyország és a budai vár között liftező mond. Nézze a csápjait, meg a táncos lábaival eltiport népet, és megnyugtatásunkra legalább itt is adja elő az otthon már jól bevált hidegrázást, ha már néhány olcsó autó alkatrészért, és a még olcsóbb magyar búza ellenébe hagyja a magyar népet a középkorba visszaszuszakolni.

Bütyökfalva, 2019. augusztus 1.                                          

Mirtill

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.