Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Ma már inkább nem néz a szemembe, vagy elkerül az, aki eddig röhögött rajtam

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Járjatok be minden földet,
Melyet isten megteremtett,
S nem akadtok bizonyára
A magyar nemzet párjára.
Vajon mit kell véle tenni:
Szánni kell-e vagy megvetni? –
Ha a föld isten kalapja,
Hazánk a bokréta rajta!
Oly szép ország, oly virító,
Szemet-lelket andalító,
És oly gazdag!… aranysárgán
Ringatózik rónaságán
A kalászok óceánja;
S hegyeiben mennyi bánya!
És ezekben annyi kincs van,
Mennyit nem látsz álmaidban.
S ilyen áldások dacára
Ez a nemzet mégis árva,
Mégis rongyos, mégis éhes,
Közel áll az elveszéshez.
S szellemének országában
Hány rejtett gyöngy és gyémánt van!
S mindezek maradnak ott lenn,
Vagy ha épen a véletlen
Föl találja hozni őket,
Porban, sárban érnek véget,
Vagy az ínség zivatarja
Őket messze elsodorja,
Messze tőlünk a világba,
Idegen nép kincstárába,
És ha ott ragyogni látjuk,
Szánk-szemünket rájok tátjuk,
S ál dicsőséggel lakunk jól,
Hogy ez innen van honunkból.
Ez hát nemes büszkeségünk,
Melyről annyiszor mesélünk?
Azzal dicsekedni váltig,
Ami szégyenünkre válik!…
Csak a magyar büszkeséget,
Csak ezt ne emlegessétek!
Ezer éve, hogy e nemzet
Itt magának hazát szerzett,
És ha jőne most halála,
A jövendő mit találna,
Mi neki arról beszélne,
Hogy itt hajdan magyar éle?
S a világtörténet könyve?
Ott sem lennénk följegyezve!
És ha lennénk, jaj minékünk,
Ezt olvasnák csak felőlünk:
„Élt egy nép a Tisza táján,
Századokig, lomhán, gyáván.” –
Oh hazám, mikor fogsz ismét
Tenni egy sugárt, egy kis fényt
Megrozsdásodott nevedre?
Mikor ébredsz önérzetre?

Petőfi Sándor: A magyar nemzet
Pest, 1846. december

Tízezrével lépnek le az országból az értelmes fiatal (most már nem csak a fiatal), nyelveket beszélő, kreatív, művelt és tanult elmék. A magyar kormány dilettáns nemzethy politikájának, tehetetlenségének és persze ezáltal – erőlködésének jóvoltából pedig ide jönnek a keleti, ázsiai ukrán, kínai, vietnami és egyéb munkás kezek. Jó csere és gondolom hasznos is. Ja, nem.

Az egészségügy állapotát naponta érezzük, tapasztaljuk, és a még nem a kormány kezéből közpénzt zabáló sajtó jóvoltából olvassuk is, mi megy szerte az országban. Ugyanez mondható el az oktatásról is, amihez egy kis adalék, hogy a magyar gazdaság éves szinten saját és uniós forrásból azaz uniós támogatásból (ami a magyar GDP kb. 9%-a) vért izzadva csinál 4-4,5%-os éves GDP növekedést. Namost, ebből az évi 4-4,5%-ból sportra elkölti kb. az egyharmadát. Sportra, azaz szórakozásra. Sportra éves szinten 328 milliárd forintot költ az ország, plusz 100 milliárdot a TAO-ból. Ez a magyar felsőoktatási költségvetés kétszerese. Biztos nem én vagyok a hülye. Ha egy ország jobban preferálja a sportot, mint a kiművelt emberfők képzését – ami hosszútávon a legjobb gazdasági beruházás, hiszen GDP-t termel, ellentétben a semmi hasznot nem hozó sporttal, ami éves szinten csak viszi a közpénzt -, az egy elcseszett ország. Ha egy országnak fontosabbak az állami csecsen tartott stadionok és a focisták, a sport, mint az oktatás és a diplomás emberképzés, akkor annak az országnak nincs jövője. Csak a remény, hogy a felszínen tud maradni, és nem süllyed el. Nem véletlen, hogy az egykori KGST-tagállamok mára sorra hagynak le bennünket.

Itt lenne az ideje feltenni a népnek a kérdést: továbbra is fontosabb Soros és a kerítéses rettegtetés, vagy fontosabb az oktatás és az egészségügy ami, egy nemzetnek a jövője. Mert csak egészséges, kiművelt emberfők képesek felvirágoztatni, jómódba segíteni egy nemzetet.

A megoldatlan devizahiteles játékról már nem is beszélek, amelynek köszönhetően családok ezrei lesznek földönfutók, hála pártunk és kormányunk családbarátságának. Folytathatnám, mi rohad még az országban de a folytatást ezúttal az olvasóra bízom.

Nos, van egy töketlen és dilettáns országvezetés amely Soros és az illiberalizmus, pardon, a keresztény értékek mentén határozza meg az ország jövőjét. Újabb 15 évre harcot hirdet a liberalizmus ellen. Megfűszerezve egy töketlen ellenzékkel, amely 9. éve nézi szinte tétlenül az ország rombolását. A nép hathatós nemcselekvése mellett. Ok, okozat. Mert ez a nép a saját egója fényezés mellett (mert ugye ez a 10 millió agysebész és futballprofesszor országa) ezt bírta kitermelni. Ezért aztán ott tartunk, ahol. A rohadás felé vezető úton. A reformok működnek, csak a végeredmény siralmas. Igaz, ez is működés. A kormány valójában nem hazudik, hisz a szanaszét rohadás folyamata is működés. Mentálisan padlón az ország. Aki teheti, menekül amíg teheti. Akik meg maradnak, azok hallgatnak. Ki ezért, ki azért, de asszisztál ehhez a rothadáshoz. Hogy nem érzi jól magát? Hogy naponta ömlik minden irányból az elkeseredettség, amiről nem szólnak a hírek? Érdekel itt bármi is valakit? Emberek tízezrei élnek aprópénzen, katasztrofális helyzetben lévő iskolák harcolnak a túlélésért, ahol a gyerekeink elvileg a jövőt tanulják. Azt a siralmas jövőt, ami vár rájuk. Gyerekek tízezrei maradnak ki a felsőoktatásból, mert a szülők a közmunka bérből képtelenek taníttatni őket. Esélyük sincs. És a nép még mindig tapsol, mert a reformok működnek. Kormány oldal és ellenzék egy célért harcol. MINÉL JOBBAN ROHADJON AZ ORSZÁG, miközben Tiborcz Istvánok, Mészáros Lőrincek és a többi tolvaj röhögve lopja szét a nép pénzét és vagyonát. Csak mert képtelenek vagyunk összefogni, kimenni az utcára, és egy egészséges forradalom közepette az egész tetves csürhét elzavarni a nyakunkról a francba.

Annyi balfaszság ömlik naponta a nyakunkba a Fidesz részéről, hogy ennek a tizedéért már lógott volna Gyurcsány, és minimum lángolna újra Budapest. Ezek meg tapsvihar/hallgatás mellett lopják szét és teszik tönkre az országot és annak jövőjét. Ha megdöglök se fogom megérteni ezt a népet, és már kínomban és dühömben viccrohamom van.

Ahogy látom, még mindig ezt akarja ez a nép, hát szagolja. 2010-ben a diktatúrára szavazott, és immár harmadszorra kétharmaddal megerősítette akaratát. Mire a holnap eljő, a lopott pénzt elverik a semmire, haszontalan ingyenélők fognak gazdagodni belőle, mert ti icipici kaliberű szolgalelkű emberek vagytok. Az unokáitok nem azért lesznek külföldön majd, mert oda vágynak, hanem mert miattatok meg fog szűnni a ma ismert Magyarország ebben a formájában.

A nagy trianonozásnak, a mellveregetős ősmagyar mellény hordásának, a most hatalmasra generált nagy magyar kereszténységnek, az újból felszított nemzeti gyűlöletnek az lesz majd az következménye, hogy az elcsatolt területek ma még hűségesnek látszó, ámde tájékozatlan lakóinak gyerekeit az ottani kormányok és közösségek fogják olyan szinten elszigetelni, elzárni és gyűlölni miattatok, hogy már nem lesznek sem rajongók, sem hűségesek, ellenben a magyarságukat is le fogják tagadni, csak hogy befogadják őket meg a gyerekeiket ott, ahol még lesz mit enni akkor, amikor itt már nem lesz.

Ebben az országban 5-6 millió lepusztult koldus fog maradni a Fidesz rombolása után, akik nem fogják érteni, mi történt, nem fogják érteni, miért németül beszél az EU-ból ideküldött kijelölt miniszterelnök, nem fogják érteni, hogy hol értették félre a nagy magyar álmotokat, nem fogják érteni, hogy lehetett az Orbán-családtól mához 25 év múlva elvenni és lefoglalni mintegy 5-10.000 ingatlant, komplett megyényi földeket, több ezer céget, nem fogják érteni a híveitek és azok gyerekei, mi történik körülöttük.

Magyarország meg fog szűnni a jelen formájában. Miattatok. Akik magyarnak hazudják most magukat, és a kokárdájukat csókolgatják a téren az emelvényed előtt, Viktor, te barom. A sors iróniája, hogy azok fogják megszüntetni.

Mert egyesével tapsolták végig az elmúlt 10 év minden gazemberségét, és amilyen primitív, gyűlölködő, gusztustalan emberek, de ráadásul gondolkodni is képtelenek, a következő 10 évet is végig fogják tapsolni.

Csak ahogy Európa erős embere nem lettél, úgy a Magyarország felvirágoztatása rész is el fog maradni. El fog maradni a fellendülés, sőt a felzárkózás (ahogy eddig is), el fog maradni a magyarság összefogása (ahogy eddig is), el fog maradni a gyarapodó létszámú magyarság (ahogy eddig is, sőt), el fog maradni minden, amit hazudtatok, de a barmok már nem fognak emlékezni, hogy ki is hazudta ezt a sok faszságot, mert már csak arra emlékeznek majd, hogy bármit mondasz Viktor, az felülírja még a TE SAJÁT tegnapi mondataidat is.

Így múlik el a magyarok sosemvolt dicsősége, így lesz újra igaz, hogy a történelem nagy igazságtevő, és a leghangosabban magyarkodó ostoba parasztok törik végleg össze, basszák végleg szét, és szüntetik meg az önálló Magyarországot.

Mi pedig, akik végig itt voltunk, végig magyarként viselkedtünk, gondolkodtunk, éltünk, tanítottuk a gyerekeinket, mi majd elmegyünk az utolsó szálig, mert minket itt már kb. 20 éve nem tekintenek magyarnak a magyarkodó, hangoskodó gecik.

Ti tudjátok. Szerintem már visszafordíthatatlan a folyamat, de abban biztos vagyok, hogy néhány millió magyar újabb 10 év múlva fog először komolyan elgondolkodni ezen az egészen. Addig engem és a hasonlóan gondolkodókat majd lehurrogja, kineveti a sok ostoba, tanulatlan és gondolkodni képtelen nemzeti bugris, ahogy tette 2010-ben is, amikor diktatúráról kezdtünk beszélni. Bár azért ma már nem sokan nevetgélnek rajtunk emiatt, ma már inkább nem néz a szemembe, vagy elkerül engem, aki emiatt röhögött rajtam.

Ugyanez lesz az egész ország sorsával is, és ugyan nem tekintenek magyarnak, én magyarként azért nagyon sajnálom, hogy a gyerekeim és unokáim nem élhetnek majd anyám és nagyanyám földjén, hogy majd turistaként fogják talán egy másik nyelven megtanulni, hol éltünk, hol nőttünk fel, hol szerettünk, hol gyűlöltek minket.

De mind tudni fogják tőlem, hogy kik és miért és hogyan szüntették meg Magyarországot. Mind megtanulják majd, hogy a gőg ostobasággal és gyűlölettel keverve hova vezet.

Mind eszükbe vésik majd, miért kell rendes emberként felnőni, gondolkodni, viselkedni, és hogy hova jutnak végül a szar emberek, a szolgalelkű parasztok és a nyomorult, elvtelen szarháziak.

És már ezért is megéri majd hazalátogatni nekik az egykori Magyarország területére.

És érezni egy kis elégtételt a kurva nagy szomorúság mellett, hogy ostoba, nulla emberek, mit csináltak az országunkkal. Remélem, bujkáltok majd még valahol a családotokkal, és eszetekbe jut, hogy ti csináltátok ezt a kibaszott kokárdacsókolgatás, a nagy álkeresztény magyarkodás és az undorító kivagyiságotok közepette.

Magyarország, nyugodj békében!

Czotter József

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.