Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A félműveltnek is alig mondható elnyomórendszer váltókezelői a demokrácia helyett a kapitalizmust importálták

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

[email protected]

Tárgy: szállásmesterek

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

Jó, hogy eddig nem jött kend. Most ne is jöjjön egy darabig, mert kuszaság van itten. A Tamás bácsi engem már felvilágosított (mikor a löttyedt barackból szedtük ki a magot, mert ciánt tartalmaz és se a lekvár, se a pálinka nem kívánja ezt az ízesítést). De a felnőttek biztos nem tudják, amit most már én is tudok (jó, a ciános infót biztos, mert mindenki él, aki evett-ivott a nagyiék főzte műalkotásokból). A mostani, itteni diktatúra mibenlétéről tudok én olyan okosságot a Tamás bácsitól, amit a felnőttek biztos nem. Mert ha tudnák, akkor a várlakó kazamatáiban diétáztatnák a pohos migráns arab, kínai, azeri stb. cimbijeit és nem a határon azokat a nyomorultakat, akik a pénzemberek mohósága elől menekültek. Vélem én.

És ez a tudás (mindjárt kikeresem a megfelelő szót) dehonesztáló az elnyomórendszert váltókra nézvést. Az történt ugyanis, hogy a félműveltnek is alig mondható elnyomórendszer váltókezelői a demokrácia helyett a kapitalizmust importálták, ami tudvalevőleg a kisebbség diktatúrája a többség felett. Méghozzá a vadkapitalizmust!  Bizony. A külföldi tőke hazai szolgáit hizlaljuk, akik a nép szívatására nemzeti képviselőset, és parlamentesdit játszanak.  

Amíg hihetően adják elő ezt a műsort, addig korlátlan tejhatalmat garantál számukra a bennszülött alattvalók fölött az igazi gazda, a multinacionális tőke. Na. Erre mit lép kend?

Ne mondja már, hogy nem így van! Ez tény. A Tamás bácsi szerint már csak az a kérdés, hogy hatalommániás, pénzéhes, sötét bunkóként, vagy csak pénzéhes aljadékként adták rabszolga sorba az ország népét? Jó. Persze a hazaáruló, az hazaáruló. De az igazi indíték és a valódi megbízó kiléte most fog kiderülni a Tamás bácsi szerint. (Mert ha nem tudná kend nekünk is van ám Esze Tamásunk, csak vezérlő fejedelmünk nincs, meg kasza, kapa, vasvilla hordozó).

Ha a szapora szőke néni az Unió élén tovább játssza az eddigi ejnye-bejnyét, mint az elődei, akkor nyilvánvaló a suskus! Ezek hazaárulók, a kapitalizmus szálláscsinálói, a multinacionális tőke helytartói és a tetejében még vastagon Lucifer bérencei is. A mi pénzünkön „búcsúcédulaként” külföldön osztogatott templomokkal szítják itthon a vallásellenességet! 

Úgy bizony! Mert a Tamás bácsi iskolázott ember; kérdezni is tud. Így aztán ez a sok nyikhaj hiába veri a nyálát, meg prolizik, mintha valakik lennének. Sima senkiházi tolvajok, akik a prolik szájából már a protézist is kilopták. Ez van. Ez van? Nézzen már majd utána kend is, ha ideje engedi. Csak bölcsebben olvas kend nálam. A demokrácia és a kapitalizmus definíciói fenn vannak a neten. Külön.

Bütyökfalva, 2019. július 26.

Mirtill

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.