Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

Ordítok Blog


Hogyha a főúri társaság megél pacalzabálásból, szotyolaköpködésből és lopásból, az alattvalók se akarjanak okosodni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Végre megérkeztünk, helyünkön vagyunk. Még néhány fazonigazítás, aztán már erőlködni sem kell, hogy úgy fessen az ország, mintha Európához tartoznánk. Mi vagyunk a szándékosan elveszített civilizáció. Már persze, ha valaha is volt mit elveszíteni.

Mostantól, miután sikerült bedarálni a Magyar Tudományos Akadémiát (is), tényleg nem kell már úgy tenni sem, mintha ez nem egy nyíltszíni diliház lenne, önjáró birodalmi lépegetővel megspékelve. A fociakadémiák sokkal több pénzt kapnak, mint a frissen államosított kutatói hálózat. Konkrétan háromszor annyiból rúghatják a falábúak a bőrt a fűtött gyepen, mint amennyit tudományra szán a kretének kormánya. Sőt, jóval többet kapnak Orbán Viktor elvetélt gyerekkorának hősei, mert a kutatók például nem kapnak taót, ezek meg de. Focizzanak szépen, ügyesen. Nem baj, hogy a tudományos élet elsorvad, itt amúgy sincs rá igény. Semmi másra sincs, amihez az ember általában az agyát használja. A kormány úgy van ezzel, hogyha a főúri társaság megél pacalzabálásból, szotyolaköpködésből és lopásból, az alattvalók se akarjanak okosodni. Meg lopni se, az csak a NER felkent lovagjainak jár, a póroknak nem. Vagy a proliknak, ahogy a földbuta, előgerinchúros propagandisták titulálják azokat, akiknek azért fel szokott tűnni, hogy lopnak ezek, mint a kurvaélet.

Szóval a kutatóhálózat nem nagyon kap pénzt, de semmi gond, majd jön az erre szánt uniós támogatás. Azt is el lehet lopni, nyugi, el is fogják. Miközben mi összeadjuk a pénzt arra, hogy az éberkómás gyerekét gondozó anyát mégse dobják ki az utcára, a keresztül-kasul keresztény magyar kormány magyar minisztériuma azt sem tudta megoldani, hogy a leszakadt kezű édesanya – őt mostanában lakoltatják ki a gyerekével – visszakaphassa a nyomorult húszezer! forintos rokkanttámogatást. Amit elvettek tőle, merthogy egy kézzel is remekül lehet dolgozni, nem jár neki a támogatás. Amúgy tényleg lehet egy kézzel is dolgozni, sőt, kurvasokat keresni. Ha miniszterelnöki különmegbízott, vagy mi a franc az ember. És Szili Katalinnak hívják. De aki a két keze munkájából élt eddig, az az egy keze munkájából nem fog tudni megélni. De sajnos nincs rá kibaszott húszezer forint a költségvetésben. Meg a 24 órás gondozást igénylő családtagot ápolók százezer forintjára sincs pénz.

Szerencsére kikötőépítésre van 42 milliárdocska, azt valahogy összespórolta a kormány. Mert tengeri nagyhatalom leszünk, az kurvaélet. Már csak az hiányzott a boldogságunkhoz, semmi más. A templomok már faszán fel vannak újítva, a papok szépen gömbölyödnek és hálából minden csinnadrattásan átadott földutat és madárfészket megszentelnek, a külhoni magyarok kapják a magyarországi adófizetők pénzét nagykanállal, stadionokkal jól állunk, Vidnyánszky is meg tudja tölteni a színházát ingyenjegyesekkel, a Balatont már zsebrevágta a pereputty, kell valami kis változatosság. Például egy tengeri kikötő 42 milliárdért – nyugi, ez most ennyi, hamarosan a többszöröse lesz -, megmég vizes vébét is fogunk rendezni.

Az isten pénze nem elég a kibaszott nagy fejlődésre, de győzzük szusszal, hasítunk és száguldunk, mindenkit támogatunk. Már persze, ha a határon kívül él, akkor. Mert ha belül, akkor kilakoltatjuk, eltiporjuk, pontosabban a pacalzabáló, szotyolaköpködő úri elit tiporja el. Egy kibaszott óvodai vécékagylót is tizenöten adnak át, közben azt is az Unió fizeti. Egy szaros földutat legalább két pap szentel fel. Földutat, a huszonegyedik században. Hogy az mihez képest fejlődés, arról koncepcióm sincs.

Szépen haladunk, detényleg. A tudathasadás tovább reped, a méla sötétség szétterül a szögasdróton belül. A migránsokat úgy riasztjuk el, mint régen a parasztok a seregélyeket. Akkor a kerítésre szögeltek pár madarat, azt gondolván, a többiek akkor elkerülik a gyümölcsöst. Az európai DNS őrizője meg szerencsétlen nőket és gyerekeket éheztet a tranzitzónának nevezett bugyorban, frissen operált asszonyt bilincselnek napokra a kórházi ágyhoz és hasonló remek módokat találnak keresztényék az ország megvédésére.

Szóval jó itt nekünk. Ehhez tényleg tök felesleges tudományos élet. Bármi felesleges, amihez értelem szükséges. Foci kell ide, kikötő, vizesvébé, békemenet. Nem véletlen, hogy Mészáros Lőrinc az ország leggazdagabb emberének látszó tárgy mifelénk. Ő is, a gazdája is éppen olyan, amilyenné ezt az országot teszik éppen. Pont olyanok.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.