Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Hűbéri kézcsók végbélen keresztül

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

[email protected]

Tárgy: bünti 2

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

Nademostaztán ne mozduljon kend sehová! Még jobb, ha leül/fekszik. Beveszi a szívgyógyszerét és felcserért küld. Mert én most rövid, de velős hírrel vagyok.

Kitudódott!!! Írtam én azt kendnek ugye, hogy milyen nyakas tud lenni a nagyi? Elannyira, hogy fürdőt írt neki a doktor. Mivel egyedül nem megy a fel- és a leszállás (mert a busz, az tömegközlekedési eszköz és nem öregszállító, ha nem tudná kend) valaki kell, aki fel- és lecibálja. Ebből a szempontból én is valaki vagyok!

Na és lóg a nagyi a nyakánál fogva abba a piszkos vízbe, én hallótávolságban ülök és olvasok. A nagyi szótlanul tűri a kiképzést, hanem a mellé telepített szalmakalapos MTI kirendeltség tepedelem mód süketel. Biztos el volt maradva, mert hadart, ezért nem is figyeltem. Mikor megcsihadt, akkor meg felhangosodott. Nem kellett volna, mert ránk hozta a frászt. Mert ő biztosan tudja! Mert a húga együtt takarít egy budai villában egy nagyon befolyásos kínainál egy Fülöp-szigeteki lánnyal, akit Boszniából vásárolt magának a gazda a nyelvtudása miatt és az lefordította, amit ezek a bevásárolt kő gazdag migránsok beszélni szoktak egymás közt.

Röviden, nem szó szerint, a lényeg: Mi, magyarok büntiben vagyunk. A Merkel asszonyság, a Putyin és a Soros még akkor, amikor az a Horn, vagy kicsoda elvágta az előző szöges drótot a határon, na, már akkor megegyeztek, hogy megszívatják a magyarokat. Miért? 

Miért azért, mert mi mindig marakodunk. Egymást bántjuk, utáljuk azokat, akik segítenek nekünk, mert élvezettel támadjuk hátba és áruljuk el a szövetségeseinket, utoljára a zsidókat, a németeket és az oroszokat. És a Soros megígérte, hogy ha a Merkel asszonyság a Putyinnal megfaggyúzva a nyakunkba ülteti őket, akkor ő hajlandó ösztöndíj formájában finanszírozni a magyarszívató különítmény kiképzését. És pedagógiai okokból eltűrik a látens zsidózást, a lakosság uszítását, de még a Sorosozás miatt se perlik le róluk a gatyát.  

Azt mondta ez a hírforrás néni, hogy amíg meg nem jön a nép magához való esze, addig ez már így marad, és hogy ne legyen kétségünk felőle kibökte (nagyon csúnyán, de muszáj hitelesen idézni, mert azt vélheti kend, hogy félrehallottam): „jobb, ha tudjuk, az 572 milliárdos német fegyvervásárlás az ezeknek az ösztöndíjasoknak a szokásos hűbéri kézcsókja végbélen keresztül a gazdáiknak!” 

Jó. Máris megyek, kimosom a szám, közben végighallgatom az anyu csúnya beszéddel kapcsolatos prédikációját, mert nem hajlandó elfogadni az idézőjel használattal kapcsolatos álláspontomat. Bezzeg a bátyám idézőjel nélkül is nyomathatja! Macsó világ!

Lényeg a lényeg: Ne jöjjön haza!   

Mirtill

Bütyökfalva, 2019. július 13.                

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.