Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Katonás botrány után sumákolás. Aki békében sem tudja megvédeni a gyerekeinket, annak pofa be

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek.

„Németh “Koleszterinkirály” Szilárd a mai sajtótájékoztatóján a “Gyurcsány-család táskahordozójának” nevezett. Diákként sokféle munkát végeztem, de londiner soha nem voltam, bár tutira tiszteletre méltó munka. A véletlenül a hadsereg közelébe került pacalhuszár azt bezzeg nem mondta el, hogy se a közszféra (benne a honvédségi dolgozók) béremelését, se a minimálnyugdíj emelését nem támogatta. Javaslom, hogy inkább ropogtassa a báránychipset. Abban szakértő ő, nem másban!”

Nagyon jó, frappáns válasz Németh Agytröszt Szilárdnak Vadai Ágnestől. Így van az, amikor a szabad madárból – Sziszike SZDSZ alapító volt – rikkancs papagájjá átalakult fidesznyik megszólal, mert nem bírta ki, sőt kötelezően csacsogta a leckét. Leragadva a szutyokba migránsozott: hamar kiderült, nem csak az afrikai, ázsiai meg csak ő tudja ki, menekültek szaggatják Orbán kerítését. Csak az a nagy baj, hogy ez a szögesdrótos rémálom nem mindenre jó, nem mindenkire érvényes, pedig

„Magyarországon is van mi ellen védekezni.”

Ez konkrétan így van, már kilenc éve, de hát agytröszt szabad elvtárs nem magára és szárnyaló vércséire gondolt, hanem most éppen a Demokratikus Koalícióra. Nevezetesen Vadai Ágnesre, aki benyújtott egy olyan módosító indítványt a parlamentben, amely arról szólt, hogy 120 milliárd forintot vonjanak el a Magyar Honvédség fejlesztéséből, és ezt a teljes ellenzék támogatta.

Csak hát Németh bakát meglegyintette a háború szele, félti az országot az ellenségtől, ezért megjegyezte,

„Vadai Ágnes, „a Gyurcsány-család táskahordozója” korábban honvédelmi államtitkár is volt. Ezalatt 18 ezer fővel, csaknem felére csökkent a honvédség létszáma, laktanyákat zártak be, és több mint 50 ezer haditechnikai eszközt „szórtak szét” a világban.”

Erre válaszolt fentebb Vadai Ágnes, eléggé finoman. Így aránylik az eszement hazugság meg Németh ideiglenesen pacalevő baka agya és a hat nyelven beszélő képviselőnő mondanivalója. Bezzeg majd a magyar hadsereg – pontosan 37 600 hivatásos katona meg 20 ezer tartalékos katona – megvédi kis hazánkat, ha jön az ellenség. Ebben is a legjobbak vagyunk, a NATO pedig le szarva. Rohadt hisztijükkel akarják hergelni az embereket a békében Fidesz-hősök. Kell a hazafias agy már az iskolában is, jobb ha tudja a kölök, hogyan kell forgatni a fegyvert: Fidesz-egységbe magyar emberek, kétségbeesni ráértek később is!

Németh Szilárdnak is már régen ki kellett volna takarodnia a minisztériumból

Ha ezzel most végeztünk volna, Németh úr, hogyan is van az, hogy elementáris erejű szónoklatában példaként említette a honvéd középiskolák újranyitását. Tetszik lenni büszke rá. A debreceni honvédiskola kollégiumában szexuálisan zaklattak egy tanulót.

„A Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség intézményeiben semmiféle bántalmazást, megalázást nem tűrnek el, az ellen a lehető leghatározottabban fellépnek. A konkrét esetben az iskolában lezajlott a fegyelmi eljárás, azonnali elbocsátások voltak, az illetékes helyettes államtitkár pedig feljelentést tett.”

Ez a fideszi cinizmus, hogy nem szégyellik magukat! Minimum, de egy ilyen ügy és eltusolása után fognia kellene bugyrukat, és kitakarodni a minisztériumból. Némethnek és Benkő Tibor miniszternek. Hiszen az eset még májusban történt, és a minisztérium csak újságírói kérdések után tett rendőrségi feljelentést.

Mert ugyan, miért a hvg.-nek kellett kinyomozni a brutális esetet?

Miért csak ez után tettek feljelentést?

Miért nem tudott a miniszter az esetről?

Miért hallgatott az iskola vezetése?

Ha mégis tudtak a történtekről, még nagyobb a baj.

Rohadó családbarát kormány. A Kratochvil Károly Honvéd Középiskolájukban egymás lefogásával, lekötözésével szórakoztak a tizenéves diákok, aztán egy éjszaka az egyik 9. osztályba járó fiút egy idősebb, 10. évfolyamba járó társa análisan zaklatott, kihasználva, hogy a többiek lefogják.

Felkészül a hódmezővásárhelyi és a székesfehérvári iskola, mert a „debreceni példa jól mutatja, hogy nagy szükség és igény van a honvédelmi nevelésre a fiatalok körében”.

Barátaim élményeiből tudom, hogy a katonaság sosem volt angyalka nevelde. De jól látjuk, ennek a mocsári, keresztény-konzervatív bandának a sunyi hallgatás a legfőbb tudománya. Parancsra van pofa be!

„Erős honvédség nélkül nincs erős ország, nincsenek biztonságban a magyar emberek.” Igen, nincsenek biztonságban a magyar fiatalok békében sem, ezért aztán takarodjanak el a közelükből, aljas, hazug banda! Ők a magyar emberek legfőbb ellenségei.

Az önök véleménye

Normális országban a siker alapja a tudás. Nem normális országban a siker alapja pártállás+talpnyalás. (Zebike)

Mindig kéznél van nálam a Mengyelejev féle periódusos rendszer.Sokszor kell a keresztrejtvényhez.Gyorsan előkaptam és átbogarásztam újra, hátha csal az emlékezetem,de nem.Nincs benne Kun Gábor! Tudtam én, hogy ez a kémia egy rohadt dolog! Nem is értettem soha! (Ilona)

Uram! Ön beteg?-nem!-nem baj majd az lesz,és én meg fogom operálni.(Elátkozott part) Rejtő Jenő. (janos)

A kémia, az. Annak meg kell lenni. Magyarról magyarra fordítva, ha megvan a kémia, az egyenlő a szerelemmel. Fideszről magyarra fordítva pedig annyit tesz: Olyan szerelmes lettem, hogy örömmel várom a közpénzt a havertól. (zsoltix)

Megmondta már nagyeszű Harrach is, ha úgy nézzük, a stadion egészségügyi létesítmény. Stadion, meg tízparancsolat együtt és már senkinek semmi baja, ha meg mégis, az azt jelzi, hogy isten nem szereti őket, tehát megérdemlik a szenvedést. Egyébként, tartok tőle, hogy ez a temérdek stadion okkal épült, ha majd durvul a helyzet, ugyanúgy hasznát tudják venni, ahogy Pinochet, Chilében, majd a szerbek Boszniában. És még tovább fejlődik is a helyzet, hisz olimpia nélkül is, ugyanazokat a megalomán épületeket felhúzzák, amit olimpiára szántak. Megy a melldöngetés, az utólag a tízszeresére drágult nedves vb-ről, hogy mekkora nagy világszenzáció volt. Azt követően, két hét múlva Londonban is volt egy atlétikai világbajnokság, szerintem, senki egy betűre sem emékszik abból. Ezért aztán érdemes. (agador)

Palkovics nem csak most hazudott, folyamatosan azt teszi. Már hónapokkal korábban is visszaírtak a németek, kikérték, hogy ne hasonlítgassa az általa szorgalmazott átalalkítást a Max Planck intézethez. Valóban, ott is vannak kormányzati emberek az irányítótestületben, de csak 25 %, nem 50 és a döntnök elnököt sem az ottani miniszterelnök csinálja fel a posztjára.
Mindenesetre Palkovics léte önmaga is igazolja az átalakítás szükségességét, hisz évekig vett fel havi 800 ezret, mindenféle teljesítmény nélkül.. (agador)

orbán először a fejére teszi a koronát, megáldatja a fene tudja melyik magyar főpappal, azután új egyházat csinál, kinevezi magát a felház nevű egyház fejének, majd üldözni kezdi a kereszténységet, akár a középkori Angliában. Aztán felébred arra, hogy bilibe lóg a keze. (Transzporter)

Azon gondolkoztam, hogy miert adtak el egyáltalán a T -Sistem-et …meg is van a válasz :hogy már a választási szoftverrel se kelljen annyit “ bíbelődni “, meg az állampolgárokat is gond nélkül megfigyelhetik…innentől kezdve mindent szabad..nekik. A kisember meg majd a levegő vételéhez is kérelmet nyújt be…az eszem megáll .. (Krisztina)

Szerintem már csak a teljes összeomlás hozhat változást, és az is hirtelen kell, hogy jöjjön, mert ehhez a tudatos, fokozatos züllesztéshez nagyon jól hozzászokik a hülye magyar. Egy gazdasági válság, tetézve a fidesz hozzá-nem-értésével, orbán kézivezérlésével. Hiperinfláció. Akkor már hiába mondaná, hogy soros-gyúcsányi-migrács. Akkor talán lenne egy forradalom. De lehet, hogy csak optimista vagyok, és még akkor sem. (Fatkavakkan)

Bár Kósa Karolina tudomásom szerint orvos, hát hogy a fenébe ne értene – már így 57 éves korára, főleg, ha a szükség úgy hozza, mert minden kötél szakad – a gabonatermesztéshez! Is. (Gábor)

Az én unokám szeptemberben fog kezdeni, már előre félek. Egy csomó tanár hiányzik az iskolájából, nem tudnak sem szünetben, sem az ebédlőben sem a tanítás vége után figyelni rájuk, de ott kell maradniuk 4-ig. Sajnos a szülők sem tudják előbb elhozni a gyereket, mert dolgoznak. 1-sőstől a 8.-ig együtt vannak a tanórákon kívül a gyerekek, a nagyobbak terrorizálják a kicsiket és nincs aki ügyeljen rájuk. Nem tudom szegény, hogy fogja bírni. (Transzporter)

Azt is elmondta, mint célkitűzést, hogyha Távol – Keleten építenek kórházat, akkor a hazai betegek közül kevesebb veszi igénybe az utogondozast. MERT MEGHALNAK, MIVEL NEM. JUTNAK IDŐBEN MŰTÉTRE, KEZELESRE.
Vagy ezzel a sportolási móddal nem hencegett???? NAHÁT!!!!! (Vali)

Ezért,bármelyik magyar kórházban fekvő,bármelyik nyelvet beszélő beteg részére,biztosítjuk a megfelelő nyelven íródott bibliát.Tora és Korán,később. (janos)

Ez itt kérem Orbánisztán a csúti vajda birodalma ! …… az a gond, hogy a 17 éves lány már soha többet nem bízik, ebben az elb@szott országban ! …….és ne is higgyen! Nem mondom, hogy usgyi vegye az írányt nyugat felé , de a narancskómából rugdossa fel a magyar birkákat! Kormányablak ? Mitől lenne különb ?……. sajnos most eszembe juttatott néhány kellemetlen ’emlékemet ami miatt ….. …..de megyek is hányni ! (Vera)

Mállik szét a teljes állami adminisztráció 🙁 (glorianna)

Már szétmállott ! …..NAV ?……az az igazi hatalmas sz@rkupac !…a Posta ? …megyeszékhelyen lakom, hetente egyszer hozzák ki a leveleket ! (Vera)

Így írtunk mi

Egy reggel arra fogunk ébredni, hogy Orbán Viktor kinevezte magát az egyház fejének

Még jó, hogy ilyen tehetséges családdal áldotta meg a magyar embereket a sors, mint a Kósa-féle

Tudjuk, hogy az emberek változást akarnak

Magántanulói státusz eltörlése: szót kérnek a szülők

Manyika néni és a lepel

Az alapoknál kellene kezdeni, Kásler doktor

A győri közösség példát mutatott sokunk számára

Az egy botrány, ami a Kormányablakokban zajlik! / Luca ajtaja

Gyöngy volna

Mióta a magyar kormány markában van a világ ütőere, még Vancouverben is a focistánk lába nyomát csókolgatják a magyarnyugdíjas ukránok

Jó hír: a fideszesek sem fogják megúszni

A nap kommentje:

Ezt hogyan lehet megengedni, hogy magán vagy fideszes kézbe kerüljön a választásokon használt informatikai berendezés? Ez ellen az ellenzéknek igenis nagyon hangosan fel kell lépnie. Ez ellen tüntetést kell szervezni. Ha nem, akkor a választások teljesen ellenőrizhetetlenek lesznek. (Transzporter)

Kis kiegészítés: a bankok a hitelképességet vizsgálják, erkölcsi bizonyítványt nem kérnek. Szóval Tiborcz akármilyen hétpróbás gazember, amíg szabadlábon van és tudja garantálni a hitelek visszafizetését, addig mindig kapni is fog. Ennyi ingatlanvagyon mellett hogy a fenébe ne lenne hitelképes?! Hogy kap mellé kamatkedvezményt és egyéb bónuszokat, azt meg mind tudtuk, csak nem sejtettük… (Madárlátta)