Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Nem, ezek még mindig nem mi vagyunk

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A Bild nevű német lap közzétett 16 olyan bizonyítékot, melyek szerint a kormányzó párt visszaél hatalmával, bűnözői csoportokkal tart fenn szoros kapcsolatokat, és maffia jellegű, az egész országot behálózó korrupciós rendszert épített ki. Hangfelvételekről és telefonbeszélgetések átiratairól van szó. Ezek azt bizonyítják, hogy a kormányzó párt rengeteg csalást követett el a legutóbbi önkormányzati választásokon. Iskolaigazgató fenyeget tanárokat kirúgással, ha nem arra szavaznak, akire kell. Egy rendőrtiszt elismeri, hogy tömegesen buszoztattak szavazókat. Az egyik képviselő egy drogkartell támogatásának köszönheti a parlamentbe való bejutását.

Egyre többen követelik az utcákon a miniszterelnök lemondását, hetek óta belpolitikai válság van az országban.

Nos, ez nem Magyarországon történik. Hanem Albániában. Ahol június 30-ra voltak kiírva a soron következő önkormányzati választások, de a nehéz helyzet miatt a köztársasági elnök úgy látja, nincs lehetőség tisztességes körülmények között megtartani a választásokat, így elhalasztotta a voksolást.

Nem Áder Jánosnak hívják az elnököt, talán ezért ilyen bátor. Mert ha az lenne a neve, hasonló aggályok miatt nem szavaznánk idén ősszel, különös tekintettel a május 26-i, nem kicsit ciki esetek után. Amikor is a magyar – ukrán határon rendőrök segítettek abban, hogy az Ukrajnában élő szavazók minél előbb elérhessék a magyarországi urnákat, és szavazhassanak – EU-képviselőkre. Úgy tudom, Ukrajna nem tagja az Uniónak, vagy átaludtam volna a csatlakozásukat? Mi keresnivalójuk is volt Magyarországon akkor? Ja, persze, kellett az ismételten nagyon nagy felhatalmazás a Fidesz további romboló ténykedéséhez.

Tiranában az ellenzéki Demokrata Párt felhívására kezdődtek el a tüntetések, amelyek előrehozott parlamenti választásokat követelnek. De a parlamenti többséggel rendelkező kormányfő nem ismeri el az államelnök választásokat elhalasztó döntését. Szép kis kalamajka, mondhatom. De legalább történik valami a visszaélések megállítására. Az elnyomott, elzárt, sokak által lenézett Albániában.

Mert egy német lap rávilágított a tényekre. Az elzárt…stb albánok meg elolvasták. Talán még a hegyekben lakók is. Talán már 5G-jük is van. És nem tetszett nekik, amit olvastak, oszt elmentek tüntetni. Napok óta ezt teszik.

Mimagyarok meg elvagyunk a seggnyaló média vezért és társait dicsőítő szemenszedett hazugságaival. Mert ugyan láttuk azt, hogy busszal hoztak tömegeket szavazni, de milyen kedves segítség ez a nagyoktól, hát nem? Azt is tudjuk, nem külföldi lapokból, hogy 100 kilométeren belül nincs sem orvos, sem kórház, de hát istenem, kicsi falucska a miénk, nem lehet mindenünk. A fiatalok nem maradnak itt, mert nincs munka, sem segély, sem támogatás, csak jó nagy átverést jelentő családtámogató lufi program. Lassan már gyerek sincs. A rokkant Sanyi bácsitól elvették a kemény 24 ezer forintját? Nem szép, tényleg, de kell a pénz másra, például arra, hogy a késes migránsok ellen megvédjen minket azorbánviktor..

És mindegy, mit írnak tényfeltáró, oknyomozó újságírók. Mindegy, mit mondanak szakemberek. Nem külföldiek – honfitársaink. Mindegy, hány millió forinttal lesz minden nap gazdagabb az a néhány ember, akit a magasságos vezér erre érdemesnek talál. Az is mindegy hány millió forintot vesznek el minden nap több millió ember megélhetéséből. Mert már azokat is utáljuk, akik csak egy kicsit is ki akarják nyitni a szemünket.

Mimagyarok megszenvedjük keresztény mártíromságunkat, de majd a túlvilágon megjutalmaznak érte. A pap megígérte, meg az a Zsolt is. Mi nem tüntetünk. Sem a falunkban, sem Budapesten. Mi nem fogunk össze senkivel: akivel lehetne, azt is inkább hátba szúrjuk.

Mimagyarok óvjuk az értékeinket. Az albánok meg csúnyán viselkednek, kész, pont.

Horn Anna

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.