Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Csak a kezemet figyeljétek!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Mondja a bűvész, miközben nagy átverésünkre készül.

Ugyanezt kell tennünk fideszékkel is, mert csak arra kell figyelni, amit csinálnak – amit mondanak, abban már a kötőszó is hazugság.

Az a brancs veszi a bátorságot ünnepelni Nagy Imrét, amelyik az éj leple alatt eltüntette szobrát a Kossuth térről. Talán még a szemük is könnyezett az újratemetés évfordulóján. Gondolom, saját nagyszerűségük tudatától.

Az a brancs riogat országot elárasztó menekülthullámmal, amelyik a határnál lévő ideiglenes tartózkodási helyen, leánykori nevén tranzit-zónában, nem ad enni mind a 3 menekültnek. Lehet, hogy már öten is vannak? Nem számít, mert ki lett rendelve ezer katona – pluszban – az eddig szolgálatot teljesítő rendfenntartók mellé. Nekik tutira lesz mit enniük.

Az a brancs beszél családtámogatásról, amelyik csak a saját családját támogatja. Igaz, azt nagyon. Akkor is, ha közük van 28 külföldi állampolgár Magyarországon elszenvedett balesetéhez és halálához.

Azok beszélnek ízléstelenségről, akiknek a családtagja sz@ros pelenkát dob ki külföldön az út szélére a több tízmillió forintos autójából. Nem fussa szemetes zacsira, világos, meg a legközelebbi kuka is messze lehetett.

Az a brancs beszél Európa jövőjéről, fordulatról a nem tudom, cca fasizmus felé, amelyik a legtöbbet teszi azért, hogy szétverje az Uniót. Putyin cár sugallatára és segítségével. Ha már nem sikerült meghatározó európai politikai erővé válni, vissza kell kullogni az utált EPP-be a gyűlölt Brüsszelben. Azoknak mégis csak lesz befolyásuk, Salvini-Le Pen stb. bandával ellentétben.

Az a brancs beszél gazdasági dübörgésről, amelyik 4 év alatt elherdált 7 évre jutó EU-támogatást.

Az a brancs beszél kereszténységről, amelyik börtönnel bünteti, ha teheti, a hajléktalanokat.

Az a brancs beszél hazaszeretetről, amelyiknek a haza a zsebében van. Legalábbis a gyárai, földjei, ingatlanai, üzleti vállalkozásai.

Az a brancs beszél értékekről, amelyik történelmi jelentőségű freskókat tüntet el a budai Várban, 56′-os Intézetet a pribékjei cégében.

Az a brancs beszél balliberális média-túlsúlyról, amelyik 78%-ban uralja a magyar médiát (ha nem több azóta.)

Az a brancs beszél az életünkről, amelyiknek már régóta nincs semmi köze a magyar emberek életéhez. Fogalmuk nincs róla, hogyan élnek azok a népek, amelyek nem tartoznak a brancshoz.

Az a brancs beszél. Ideje lenne befogni a szájukat, és a vádlottak padjára ültetni őket.

Horn Anna

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.