Április 18,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

Ordítok Blog


Ott fog ülni a vádlottak padján és rárohad a műanyag bilincs

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

88 éves asszony könyörög a gyerekének. Hozza haza az unokáját Angliából, mert ott háború van. A migránsok leölik a fehéreket. Félti az unokáját, a meg sem született dédunokáját. Haza kell őket hozni. Ide, a biztonságba. A kerítés mögé. Itt van munka, jól meg lehet élni, kapnak pénzt is a kormánytól, vehetnek házat. De főleg biztonságban lesznek, az unoka felesége is. A terhes felesége, akit bármikor megerőszakolhatnak, talán a magzatot is kivágják a hasából. Késsel, mert késsel járnak és ölnek. Csak ölnek.

Sír, rémült, retteg. A tévében mondták, ma is, tegnap és minden kibaszott kurva napon mondják és az idős asszony, aki szinte semmit nem fog már fel a külvilágból – nem a kora, hanem az állapota miatt -, sírva kel és sírva fekszik, mert megölik a dédunokáját, akit még nem is láthatott. Megölik a vadak. Késsel. Mondták a tévében.

Mikor lesz ennek vége? Mikor lesz olyan bíróság, amelyik kimondja: a kormány tudatosan és szisztematikusan hazudik, tudatosan és szisztematikusan pánikot kelt? Mikor lesz olyan, amikor nem kétszázan hanem kétszázezren megyünk ki az utcára, hogy véget vessünk ennek az őrületnek? Hány idős áldozata van ennek a tetvedék bűnbandának? Hány ember retteg reggeltől estig, estétől reggelig? Hány olyan ember éli le halálos félelemben utolsó éveit, aki valamiért már nem tud eligazodni a világban, aki nem képes különválasztani az igazságot a hazugságtól? Meddig lehet ezt csinálni ezzel az országgal? Meddig lehet csinálni azokkal a honfitársainkkal, akik nem lustaságból és nem saját hibájukból, de tökéletesen kiszolgáltatottak a rohadékoknak? Akiknek hiába próbálja elmagyarázni a családjuk, hogy nem úgy van. Hiszen a család nem lehet ott mindig mellette, de a tévé, az ingyen bedobált újság ott van és abban az van, hogy meg fogják gyilkolni az unokáját. Az van benne, hogy csak Orbán Viktor védheti meg a szeretteit. Hogy rá kell szavazni. Hogy aki Orbán Viktor ellen van, az az ő unokáját, a még meg sem született dédunokáját akarja meggyilkolni.

Belegondolt valaki abba, hány ilyen szavazója van ennek a geciláda csürhének? Tudja valaki, kik és miről győzik meg például az idősotthonok lakóit, amikor be kell húzni az ikszet? Tudja valaki, hogy a pap mit prédikál a templomban azoknak az idős híveknek, akik hiszik minden szavát? Azt tudja valaki, hogy a nagyon elmaradott térségekben, ahová nem jut el más, csak a köztévé, ahonnan nincs kiút, mert a buszjegy is megfizethetetlen, ott hányan szavaznak azért a maffiára, mert halálosan rettegnek?

Mutasson nekem valaki még egy olyan európai országot, amelynek a kormánya bűnszervezetben fosztja ki a saját polgárait, amelyben meg lehet azt tenni, hogy miközben milliók élnek a nyomorszint alatt, a kormánytagok pereputtya milliárdos lesz, bármi saját teljesítmény nélkül! Mutasson nekem valaki még egy olyan európai országot, melynek lakói szó nélkül eltűrik, hogy halálfélelemben tartsa egy bűnözői csoport a szüleit, nagyszüleit! A közpénzből kitömött médiakurvák naponta hazudnak bele a védekezésre képtelen öregek arcába, aztán röhögve felveszik a kibaszott fizetésüket és szarnak arra, hogy a mocskos, központilag kiadott hazugságaik mit okoznak. Szarnak a 88 éves asszonyra, aki zokogva retteg, félti az unokáját. Azoktól. A vadaktól. Mert háború van, látta a tévében. Ma is látta, tegnap is és egy hete is. Mert a Fidesz népszerűsége megrogyott, rossz irányba mentek a dolgok, sorra derültek ki a szemétségek, a közhangulat bármikor fordulhatott és akkor valaki rátalált a megoldásra. A migránsok. És ez megy azóta is, minden nap kell egy kicsit nagyobb dózis, stimulálni kell a félelmet. És a közpénztévék, a pártlapok naponta basznak rá egy lapáttal. Arról soha egy kurva szó nem esik, ha fajmagyar férfi erőszakol, késel, gyilkol, ha hófehér magyar nő veri agyon az idős szüleit, ha gyönyörű magyar házaspár erőszakolja halálra a gyerekét, tartja disznóólban, eteti patkánnyal és ürülékkel. Ezek éppen úgy részei a mindennapoknak, mint a migránsok által elkövetett bűnök. Nem kisebb arányban öl fehér fehéret, benszülött benszülöttet. Ezekről soha nem beszélnek, csak arról, ami a maffia érdekét szolgálja.

És az öregjeink rettegnek. Félelemben élnek. Ezek miatt a tetvek miatt. És én kurvára remélem, hogy amikor eljön az ideje, az összes mocsok, amelyik csak a fizetési csekket nézi és oda ül estéről estére a kamera elé és halálra ijesztgeti ezt a 88 éves asszonyt, ott fog ülni a vádlottak padján és rárohad a műanyag bilincs.

Úgy legyen!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.