Április 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Olyan fennkölten írtak erről a mindent elborító mocsokról, hogy a végén még a Teréz anyának is kedve szottyan diktatúrát csinálni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

[email protected]

Tárgy: Csúcs

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

Most aztán tényleg kár lenne kendnek hazajönni. Csúcsra jár a Nemzet Elnyomó Rendszer. És igazmagyarosch, körkörös védelem van a csúcs körül. Egymásba ér a nyelvük, ahogy kell. A narancsködszóró masinák csúcsra járnak. V4 csúcs van. A csúcs is csúcson van. A csúcs árnyékában az EU máris engedélyt kért a meghunyászkodásra. Lapít. Mire az egyik egyszemélyes magyar gyökér hatalmi ág rögvest kitüntette a másik egyszemélyes magyar gyökér hatalmi ágat, amiért sikerült nekik közös erővel kitüntetethetővé subickolni az Uniótól egyik legtöbbet lopó harmadik magyar gyökér csicskát. (Bár a vezetéknevük alapján nagyon úgy néz ki a szófejtő Lajos bácsi szerint, hogy Árpád apánk vérét az őseik labancként, inkább kívül, kesztyű nélkül, a kezükön hordták, mint artériásan.)

Persze kend ebből semmit se ért. Velem együtt. Mond az magának valamit, hogy a cégadatokat majd csak pénzért, sok pénzért lehet kikérni? Mert a gyökér csicskák vagyona nem közérdekű adat, mivel önös érdekből íratta a kegyúr a mi tulajdonunkat átmenetileg az ő nevükre a sajátjaként. Érti? Mert én nem. De az Ági néni azt mondta, három a felcsútimagyar igazság most: hatalom+hírnév+vagyon!

Hát ez az! A szociális terror rafinált természetrajzában kend nem járatos. Én meg nem tudom a saját eszemmel megmagyarázni kendnek, mert én még annyira se konyítok ezekhez a manipulációkhoz. Inkább csak a dallamukból néhány hangfoszlányt lekagylózok. No. Pindurit talán sejdítek, mint BTM-be sorozatosan visszaeső SNI-s (az történt ugyanis, hogy „kritikus témáról nyílt párbeszédet kezdeményeztem” az egyik osztálytársamnál, vagyis lépten-nyomon leköptem, mert nem azt gondolta, amit én. Márpedig a leköpés úri kiváltság, a magamfajta csórikának meg a felköpést is tiltja az Alaptörvény).

A megsejtéseim csak cafatkák, morzsák és nem maga a szakszerűen csúcsra járatot RENDSZER műszaki leírása. A fogalmazásból ötös Szépírók Társasága, meg az Akadémia elnöke viszont olyan fennkölten, európai nyelven írtak erről a mindent elborító mocsokról, hogy a végén még a Teréz anyának is kedve szottyan diktatúrát csinálni, pedig a kultúra elefántcsont tornyába emigrált művelt hölgyek és urak éppen hogy az úri önkény ellen emeltek volna szót. Állítólag. Csak ilyen behódolósra sikeredett, mert félnek, hogy a Nagyúr egyetlen szemöldökráncolásától az alsó néposztályba pottyannak árokpartot gereblyézni. Márpedig ők aztán nem vegyülnek a demokratikus módon földönfutóvá tett prolikkal, akik az előző diktatúrában uralkodó osztályként a tanulmányaikat finanszírozták!

Errefelé váltógazdaság van, ha nem tudná kend. A szovjet katonák helyett amerikai katonák vigyázzák a helytartók diktatúráját és halmazati büntetésből még imádkozni is kell az elnyomottaknak. Térdelő testhelyzetben, merőlegesen, felfelé. Na, most mondja! Hát nem az innováció csúcsa az is, hogy a győri fideszes plakáttépő hapsik szelektív hulladéktárolóba hordják az mszpés plakátokat önként? Ez ám a környezetvédelem! Csúcs! Már a nyelvével is szolgál a rendvédelem. Olyan cuki!

„Magyarország nem a kilakoltatott emberek országa” mondotta volt 2017-ben a Nagyúr. Igazat szólt, mert ’18-ban még csak alig tízezernél több embert lakoltattak ki a stabil szavazóbázisból. Versengenek is a többiek türelmetlenül a kilakoltatásra beváltható hétszemélyes autó matricáért, bár a CSOK pályaelőnye tetemes.

Vagy itt van például a minap mellékesen említett spájz polcaink esete. Értetlenkedik kend. Eltüzeltük a télen. Semmirekellő, pazarló népség vagyunk a kend régimódi életszemléletű megközelítésében, mert fogalma sincs a központilag kézi vezérelt sunyi népirtásról. Így hát felteszem a kérdést kendnek, hogy mi a franckarikának nekünk a polc tavasszal, ha előtte télen megfagyunk? Mert megfagytunk volna. Az tuti! Úgy is volt központilag ütemezve. Csakhogy nekünk ott voltak a polcok, meg a multi boltok reklám fecnijei, az uniós országok kegyadományaiként osztogatott Afrikát megjárt használt ruhák, cipők. Mind éghető. A PET palack és a hungarocell hulladék is alkalmasabb a tojás nélküli rántott leves főzésre, mint a ki nem osztott tűzifa utalvány.

Bizony mi a központi tervgazdaság számítási hibájaként maradtunk meg. Már csak a csúcs közeli gőg narancsköde takar bennünket. A Szarvasölő be is jelentette, hogy se a nagyiék, se én, mint hivatalosan fogyatékkal élő kiskorú, nem akarunk nyaralni, mert nem is vagyunk. Szociális üdülés, mi? Naná! A Taigetoszon! Hogy az nem csúcs, hanem szakadék. A nagyi is mondta. Hogy akkor most mi van? Az van, hogy kend ott jó helyen van!

Nem! Kend csak ne akarjon se itt, se a csúcson lenni! Tudja kend miért ciki a csúcson lenni? A tata megmondta: Mert onnan minden út lefelé vezet.

Bütyökfalva, 2019. június 15.

Mirtill

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.