Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Aki nem lép egyszerre

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Mondjuk mondjuk daráljuk daráljuk széphazánk honvédelem nemesnemzet büszkenép legyél fiam katona békeidő van mindig sosem volt lesz veszély nem emlékszünk semmire két nemzedékkel korábbra nem nyúlik vissza a kollektív emlékezetünk de még egy generációval ezelőttig sem mert hiányzik a szótárból hogy hadirokkant háborús bűnös értelmetlen mészárlás veszteség itt mindenki hős és aki nem az csak parancsra cselekedett és mi nem láttuk nem láttuk nem láttuk az utcákat borító holttesteket és a romokat és a bombákat mi nem féltünk és nem éheztünk és nem fáztunk és nem gyászoltunk és nem voltunk ott és nem mi csináltuk és nem mi hallgattunk és nem mi hagytuk és nem mi voltunk nem mi voltunk nem mi voltunk mi hősök vagyunk és bátrak vagyunk és csak jó parancsra cselekszünk és minden parancs jó parancs mert a jók mi vagyunk és mit számít a mások holtteste és romjai és éhezői és gyásza amikor hí a haza mert talpramagyar és horthymiklóskatonájavagyokén és kossuthlajosaztüzente és fehérvárihuszárok meg amúgy is a pacifizmus idegen szó és idegen eszme és kardkikard és igenis nem elég az élned-halnod kell mert ölnöd-halnod kell és mondd fel egy szuszra az eszmét újra meg újra meg újra és ne gondolkodj csak gyűlölj és ölj ha az a parancs parancs parancsparancsparancs…

Innen már az írásjelek is menekülnek.

Goitein Vera

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.