Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mert az euró forint árfolyamkülönbség miatt ott egyrészt olcsóbb a szer és GMO mentes a szotyola

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

[email protected]

Tárgy: Gagyi

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

Várjon már kend a hazajövetellel! Hova siet annyira? Csak a kutya veszik meg a jómódba. Na meg itt most a kegyencek a böhöm terepjárójukban. De nem ez a téma, nem is ragozom. A kend ottani élete goa parti ahhoz képest, amiben mi fuldoklunk itt.

Ezt nem én mondom, hanem a kerekesszékes konzultáció zárónyilatkozatában hallottam. Tudtam. Előre tudtam, hogy nem követi naprakészen a fejlődésünket kend. A nemzet határtalan burjánzását. A szerbiai bírkozócsarnoktól a romániai katonai temetőig.

Jó. Segítek. A goa partis chilelés, amikor az úri kegyencek a nemzeti javakból feldúsított bankszámlájuk által aktivizált tudatmódosító szerek hatására külföldön, a jachton/meccsen/bárban lazulnak, mert az euró forint árfolyamkülönbség miatt ott egyrészt olcsóbb a szer és GMO mentes a szotyola. Másrészt itt minden az övék és majd az uradalmi intézők jelentik, ha elkészül az újabb kastélyuk vagy stadionjuk, harmadrészt pedig itt már olyan mérvű a kincstárilag adagolt keresztényalapúgyűlölet, hogy a magyarosszenteltvizet sósavval hígítják az elkötelezett hívők és már az uszítást sem kell saját maguknak végezni.

De juszt sem hagyom magam eltéríteni a mondandómtól. Kend onnan, kívülről látja és tudja, hogy itt nyílt elnyomás és gátlástalan kizsákmányolás van. Az EU is tudja. Még pénzeli is. Tehát erre kár is szót vesztegetni. Én ugye ennek a felismeréséhez is buta vagyok. A nagyi vígasztal, hogy nem is! Csak fiatalka, tapasztalatlan/naív/hiszékeny stb. (a kend szerint helyesnek tartott válasz aláhúzandó).

A tata meg azt mondja, hogy amikor ő ilyen idős volt, mint most én, akkor még a négy elemit végzett tanyasi zsellér felnőttek is két lábon, magabiztosan álltak és a valóságos világot látták és lepergett róluk a Szarvasölő félék ájtatos dumája, mint a lábujjuk közül a bakamák. Stabil személyiségként álltak, a kor színvonalán, többnyire mezítláb és legfeljebb a csendőr, a jancsiszöges talpú csizmájával esetenként felújította a csendőrpertut, aratósztrájkok idején. Most meg az akadémikusok is bereccsentenek, ha valamelyik kis urasági csicska rájuk mordul és világgá szaladnak.

Itt minden gagyi, Kedves Kelemen bácsi! Ezt az információt most momentán a multi áruház mozgáskorlátozott parkolójában tartott konzultáció erősítette fel számomra. Az történt ugyanis, hogy a két, szabályosan parkoló autó közé nem fért be egy kerekesszék, pedig kettő is volt. Természetesen a tata a rossz lábával rögvest oda balettozott harmadiknak, hogy segítsen kikászálódni a néninek, és a spontán sánta-összejövetelből olyan hosszú konzultáció kerekedett, hogy attól lehetett tartani, hogy rögvest ránk küldenek egy TEK tankot a gyülekezési tilalom megszegése miatt, vagy olyan sokáig beszélgetnek, hogy ott fogok bepisilni. Esetleg mindkettő. ( A tata szerint a tank jövetele valószínűbb, mint az, hogy a multi áruházak nyilvános WC-t nyissanak, ebből is látszik, hogy a szegény magyar bennszülöttnek fizikailag képtelenség a multinacionális tőkére tojni.)

Igen. Jól tetszik érteni. Nem csak a kormány, a kegyencek siserehada, az oktatás/eü és a többi, az elnyomórendszerváltás utáni új kreáció gagyi, hanem benne mi, bennszülött alattvalók is azzá lettünk (a nagyi szerint én még nem, de nincs választási lehetőségem, ha csak az az élet van előttem, amit ezek engedélyeznek).

Nade most tényleg nem riogatom én kendet. Azt írom, amit/amiket halottam. Én aztán igazán nem tehetek arról, hogy ilyesmiket hallok:

  • a szegények 13 évvel kevesebb ideig élnek,
  • az Alkotmánybíróság szerint senkinek sincs joga szegénynek lenni,
  • a bíróság szerint nem verték meg eléggé a képviselőket az MTVA székházban.

Nem folytatom, mert kend képes rá és ijedtében még messzebbre hurcolkodik. Pedig van ám még. Mást ne mondjak például, mint, hogy a Viking rámászott a Hableányra, víz alá nyomta és utána még ment egy kört a Dunán, mert megteheti.

Szóval nem árt, ha kend türtőzteti a hazavágyódását. Szeretjük mi kendet, és ha marad, akkor holnap is szerethetjük, de nem tudjuk van-e a Vikingnek szárazföldi változata és azt se, merre kószál.

Bütyökfalva, 2019. június 8.

Mirtill

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.