Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

Ordítok Blog


Sigmund mester megint kikönyökölt a muskátlis ablakon

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Romániába látogatott Ferenc pápa. A KDNP ezt Magyarországon úgy kommunikálta, mintha kimondottan a párt vagy inkább a magyar kormány lenne a vendéglátó, mintha a pápa kifejezetten Orbán Viktor támogatására ejtette volna útba Erdélyt. Erdély változatlanul nem Magyarországhoz tartozik, akármennyi magyar él ott. Még akkor sem, ha Kövér László bömbölve siratja Szent István Magyarországának szétesését.

Miközben naponta értesülünk arról, hogy ez itt Mária országa (ha igaz, nem Schmidt Máriáról van szó) és a kereszténység védőbástyája, valamint az üldözött keresztények megmentője, a határtalanul vallásos kormány végtelenül vallásos vezetője nem méltóztatott elfáradni Erdélybe, hogy személyesen hallgassa meg a keresztény egyház vezetőjét. Valahogy fontosabb volt elröppenni Madridba (őszintén remélem, hogy mi fizettük ezt az utat is. Természetesen nem fapados járatra, hanem magánrepülővel, ötven testőrrel, ahogy az ilyen nagy embernek dukál).

Tehát miközben Csíksomlyón Semjén Zsolték könnyes szemmel hallgatták a pápát, Orbán Viktor Spanyolországban köpködte a szotyolahéjat az előtte ülők nyakába, a székelyek végtelenül boldogok és meghatottak voltak az egyházi eseménytől, a magyarországi hazafiak agya járását nem lehetett olyan tempóban átállítani, ahogy a helyzet megkövetelte volna. Meg is értem, hiszen egészen idáig azt tudták a pápáról, hogy migránssimogató sőt, maga is migráns. A nemzet aranytollú keresztes költőjétől arról is értesülhettek, hogy nem más, mint demens vénember. Nem csoda, ha hirtelenjében összezavarodtak, hogy most meg kéne hatódni vagy utálni kell nagy erőkkel. A tájékozódásban nem segített a miniszterelnök szotyolázása, párhuzamosan az Áder-Semjén páros meghatott misehallgatásával, vagy amit ilyen alkalmakkor szokott tartani a keresztény egyházfő.

Így fordulhatott aztán elő az a hungarikum (mindjárt a szalonnával töltött kürtőskalács és az akácmézzel ízesített pacalpörkölt után), hogy miközben a PestiSrácok stábja nagy erőkkel kivonult (remélhetőleg László Petra nem rémült meg a tömegtől és nem rúgott fel senkit ez alkalommal) Csíksomlyóra és  borzongatóan meghatott beszámolóban mesélte el, milyen is volt, amikor százezernyi torokból hangzott el a székely himnusz, a lelkes törzsolvasók egészen más irányt vettek a komment szekcióban. Mutatom mindjárt, de előtte egy nagyon jellemző mondatot emelek ki az egyébként is nyúlfarknyi PS cikkből:

 Ferenc pápát több mint százezer ember várta, és mivel hivatalosan a román állam látja vendégül, a misén több miniszterével együtt részt vett Viorica Dăncilă kormányfő.

Sigmund mester megint kikönyökölt a muskátlis ablakon. Hivatalosan a román állam látja vendégül (ezért pofátlankodott oda a román kormányfő), de azért mimagyarok tudjuk jól, ki a valódi házigazda. Ugyi? Hánaná.

És akkor most jöjjék a nép hangja, akik még sikeresen leragadtak a demens vénembernél. Több mondanivalóm nincs is ebben a témában.

Hát, nem ezt a pápát vártuk az ősszmagyarság egyik szent helyére!

Ha lett volna lehetőségem, sem mentem volna el erre a Muszlim simogató megmagyarázkodásra. Az üldözött és meggyilkolt Keresztényekért a Trianon előtti Magyar határokról, az Erdélyi megalázott Magyarságért kellett volna, szót ejteni …

A Keresztenyekert nem tesz semmit ez a Papa.Elkuldtem egy cikket Ofelsegenek,amelyben ezrevel gyilkoljak az Afrikai keresztenyeket.Nem jott valasz.

Köszönjük most már elég a “pápából”,könyökünkön jön ki már ez a beteges imádatra való kényszerítés,térjünk vissza a valóságba! Az is röhej hogy testőrök meg golyóálló autó kell neki, talán nem bízik abban hogy Isten megmenti őt bármiféle támadástól?

Ennek a Pápának nincs igaza és sohasem lesz igaza, mert azt a sunyiságot támogatja, hogy a bevándorlót hamisan menekültnek nevezik, és mindezt szemrebbenés nélkül mosolyogva teszi.
Dél-Európa ifjúságának fele munkanélküli, és a gyilkos munkanélküliséget növeli a bevándorlás, mert ugye a bevándorló kapja a ő munkáját.
Becsületes ember nem megy a Pápa látogatásra , de azt aki protokoll miatt megy,.. még megértem.
F. Pápa a libálisok (liberálisok) talpnyalója, és ezen az sem változtat , hogy mosolygásával megpróbál jónak jóságosnak tűnni .
Ő a gyilkos munkanélküliséget okozó liberálisok támogatója.
Számtalan homályosan és sokértelműen megfogalmazott mondata is azt bizonyítja hogy nem jár egyenes úton.

Hogy mégse a kommentekkel érjen véget a cikk, eltöprengtem azon, ki és mennyit próbálkozhatott diplámáciai úton elérni, hogy a pápa fogadja Orbán Viktort? Ez csak magánmorfondír, de úgy vélem, ha sikerrel járt volna az akció – már ha volt akció – akkor őfényessége nem meccsre ment volna. Annyira azért nem bonyolult ember ő.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.