Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Építhetnénk ellen-kisvasutat Felcsútra

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Újabb öröm csapott bele a NER propagandagépezetébe, mint villám a csalándba. Ahová amúgy sose, legfeljebb alkalmanként, de akkor nagyon. Az összneres öröm és boldogság oka nem más, mint az, hogy Tóta W. Árpádot nem jogerősen  400 ezer forint sérelemdíj, valamint 176.400 forint perköltség megfizetésére kötelezte a bíróság. A PestiSrácok cikkének címe szerint magyargyűlölő kijelentésekért. Most szólok, nem láttam az ítéletet, sem az indoklást. Nem a perről fogok most beszélni, csak és kizárólag arról, ami a PS cikkében megjelent és arról, én milyen következtetéseket tudok levonni ezekből. ITT lehet elolvasni az alapművet.

Tehát a cikk alapján úgy ítélte meg a bíróság (nem jogerősen), hogy Tóta W. Árpád HVG-n megjelent publikációja érzelmeket és főleg emberi méltóságot sért, ami miatt két magánszemély beperelte az újságírót. A PS szerint ezt a szövegrészt kifogásolták a méltóságukban sértett polgárok:

Árpád fejedelem sem állította hadbíróság elé az Európát végigfosztogató vitézeit, hanem kitüntette őket. A rablást, gyújtogatást és erőszakot – “kalandozást” – pedig nem jogi határozatok állították le, hanem az augsburgi csata. Ott az történt, hogy a büdös magyar migránsok ugyan váltig állították, hogy ők bűncselekmény hiányában, sőt mellőzésével dúlják éppen a falvakat és kolostorokat. Ám az európai lovagok telibe szarták az ő játékszabályaikat és illiberális világképüket, és seggtől szájig beléjük állították a pallost. Ezután a magyar banditák bátran hazaszaladtak, és elújságolták, hogy kurva nagy verés jár most már a kalandozásért.

Az idézet a Magyar ember nem lop, csak kalandozik című cikkből való. A PestiSrácok szerint:

„büdös magyar migránsok” és „magyar banditák” jelzős szerkezetekkel illette azt a népet, amelyhez elvileg ő is tartozik. A bíróság május 30-i ítélete szerint Tóta W. valóban megsértette a felperesek emberi méltóságát, mert a kifejezései egy egész népre, egy egész közösségre vonatkoznak sértő, megbélyegző értelemben.

Ha ez igaz és a bíróság valóban sértőnek találta a két felperesre nézve azt, amit Tóta W. az augsburgi csata kapcsán írt le – nyilván átvitt értelemben -, akkor itt sokkal nagyobb a baj, mint amit rémálmomban is gondoltam. Ha valóban van olyan magyar bíróság, amelyik úgy véli, hogy a most élő honfitársaink joggal bántódtak meg, amiért vélt vagy valós eleiket nem a legnagyobb tisztelet hangján emlegette az újságíró, akkor nekem lenne most egy javaslatom. Alapítsunk (vagy alakítsunk) pertársaságot. Bizonyára van az olvasók között jónéhány ügyvéd, talán hajlandóak segíteni.

Amennyiben van ma Magyarországon olyan bíróság, amelyik elismeri két kortársunk jogos fájdalmát azért, mert egy 1109 évvel ezelőtti csata kapcsán beletiportak az ő magyarságába, keressük meg azt a bíróságot és pereljünk. Náluk persze, nem őket. Hiszen – ha nem is egy egész népet, de annak jókora részét – naponta aláznak porba, naponta rágalmaznak, tudatos hazugságokkal uszítanak ellene.

Például itt egy Fidesz közlemény. Ha ez nem rágalmazás és tudatos uszítás, akkor semmi nem az.

Gyurcsányék megerősítik szövetségüket a bevándorláspárti erőkkel, őket szolgálják majd az új Európai Parlamentben is. Gyurcsány itthon, Gyurcsánynémeg az Európai Parlamentben fogja Brüsszel birodalmi törekvéseit képviselni. Az a céljuk, hogy Magyarországra erőltessék a bevándorlók betelepítését, a keresztény kultúra és a nemzeti szuverenitás feladását.

Aztán Orbán Viktor liberális maffiázása:

A Soros-féle alapítványi rendszer, civil szervezetek, liberális médiahálózat által évek óta támadott országok vezetői szerepeltek a legsikeresebben.

Azt pontosan nem tudom, mi szerkesztőségileg melyik halmazba tartozunk, mert egyikbe sem. Az a pici freudi kikönyöklés azonban rendkívül tetszik: országok vezetői. Kizárt, hogy valaki is Orbán Viktorra szavazott volna. Ő nem indult a választásokon.

Huth Gergely moszatnak nevezi az ellenzéki szavazókat, de valójában ő valóságos úriember ahhoz képest, amit az elvtársai művelnek. Bayer Zsolttól Kövér Lászlóig több kamionnyi peranyagra valót össze lehetne szedni percek alatt. Olyasmiket, amiktől én, te, bárki sértve érezheti magát, hiszen talán baloldali, talán liberális, talán egyszerűen csak kormányváltást akar, talán nő, talán meleg, talán nem lehet gyereke. Nincs a társadalomnak olyan csoportja, amelyikbe páros lábbal, ordenáré módon bele ne szállnának minden egyes napon. Nem több mint ezer évvel ezelőtt feltételezett ősökbe, akinek a nevében ma jól meg lehet sértődni. Ma élő emberekbe, csoportokba gyalogolnak bele. Mégpedig tudatosan és célzottan.

Ha létezik valóban az a bíróság, akkor ott a helyünk. Jelentsük fel mindazokat, akik napról napra, folyamatosan, ismétlődő módon uszítanak, sértenek meg tömegeket. Pereljük le róluk a gatyát is. Nem tudom, minek mi az ára. Nem tudom, a 400 000 forinthoz hogy viszonyul egy hazaáruló vagy mennyit kóstál egy soros-ügynök. Biztosan be lehet árazni valamilyen módszerrel. Vajon hány stadion jönne ki a – hogy is? – sérelemdíjakból? Építhetnénk ellen-kisvasutat Felcsútra. Esetleg vehetnénk egy csinos repülőgépet, hogy legyen mivel meccsre járni. Vagy talán vásárolhatnánk néhány letelepedési kötvényt. Hátha akkor értékesebb polgárai lehetnénk ennek az országnak. Pardon, nem az országnak. A Fidesznek.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.