Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nem kellene megkérdezni a nőket?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Divatos – önmagát kereszténynek és konzervatívnak valló újságírók és közéleti szereplők esetében – mármár kötelező téma az abortusz. Pontosabban annak tilalma. A megfogant magzat védelme felkerült a zászlóra és hurcolják mindenhová. Akár kell, akár nem. Hálás téma is, hiszen a legtöbb – kizárólag Magyarországról beszélek – cikk szerzője nem felejti el beletuszkolni a műbe a megfellebbezhetetlen kijelentést: a baloldaliak, a liberálisok küzdenek az abortuszért. Tehát gyerekgyilkosok. Mind, egytől egyig, hiszen rendes keresztény (természetesen az ilyenek mind a Fideszt támogatják) tiszteli az életet.

Éppen most olvastam az egyik propagandaoldalon egy könnyesbús cikket ebben a témában. Hozta az elvárásokat, volt benne gyilkos hajlamú liberális, elrettentő példának olyan amerikai állam is, melyben a születés pillanatáig megengedett az abortusz. Nem tudom, valóban létezik-e ilyen törvény bárhol a világon. Ha igen, ott is van baj gazdagon. Nem állítom, hogy nem fontos erről beszélni, mert úgy gondolom, hogy nagyon is fontos. Lehetőleg politikai hovatartozástól és Orbán Viktor iránti szeretettől teljesen függetlenül, mert a világon semmi köze nincs és nem is lehet sem a miniszterelnöknek, sem a pártjának ehhez a kérdéshez. Az elég sajnálatos, hogy a fideszes propaganda mint mindent, ezt is igyekszik felhasználni az ellenzék lejáratásának szent küldetésében.

A magzat és a magzati élet védelmének érdekében, pontosabban erre hivatkozva, a legnagyobb baromságok is felszínre kerülnek. Kezdve onnan, hogy a fogantatás pillanatától gyilkosságnak minősüljön az abortusz egészen odáig, hogy az erőszak áldozatának is ki kell hordania és meg kell szülnie a bűncselekményben fogant gyermeket. Egyetlen dolog marad ki a vitákból: annak a nőnek a bármihez való joga, akinek a méhe fölött zajlik a huzakodás. Róla – az apáról sem, de az ő esetében más szempontokat kell(ene) figyelembe venni – valahogy nem esik szó. A nőről, akinek a testéről, az egész életéről éppen úgy dönteni akar harcos magzatvédő és harcos abortuszpárti egyaránt.

A tudomány mai állása szerint ahhoz, hogy egy magzat fejlődni tudjon, szükséges egy anyaméh. Mégpedig egy olyan anyaméh, amely szerv egy élő ember testében található. Férfiak egyelőre még nem képesek a magzat kihordására. Még a politikusok sem. Még akkor sem, ha a miniszterek elnöke utasításba adja nekik. Az anyaméh jelenleg női tesben lelhető fel. És nem választható külön attól a női testtől, mert abban a pillanatban életképtelen lesz, többé nem fejlődhet benne sem magzat, sem semmi más.

Azt már tudjuk – amennyiben olvasunk propagandakiadványokat és olvasunk ilyeneket, mert munkaköri kötelességünk -, hogy a baloldaliakat és a liberálisokat (valamint a migránsokat, a melegeket, Soros Györgyöt és a brüsszeli bürokratákat, a feministákat és vasárnap óta a zöldeket is) azért kell gyűlölni az eddigieknél is jobban, mert magzatgyilkosok. Azt is tudjuk ugyanezekből a propagandaanyagokból, hogy aki a kormánypárt oldalán áll, az elkötelezett magzatvédő. Az imént olvasott cikkből én már azt is tudom, hogy a kormánypárti szülő sokkal jobban szereti a gyerekét is, mert a nem-kormánypártiak akár azért is képesek elvetetni a magzatot, mert félnek az elhízástól vagy a szülés utáni depressziótól.

Nem én túlzok, valóban erről szól a cikk. Egyetlen mondatot idézek belőle:

„A liberális csoportok dühödt erővel vetik magukat a politikai harcba, mert veszélyben forog az elmúlt negyven év legfontosabb liberális vívmánya, a magzatgyilkossághoz való jog”. Miután fideszéknek sikerült ezt a kérdést is a saját politikai haszonszerzésük oltárára felkalapálni és megerőszakolni, nem lehetne esetleg meghallgatni azokat a nőket, akiknek a teste és az élete fölött óhajtanak dönteni? Mert szerintem meg kellene kérdezni őket. És még valami, amit fontosnak érzek. A már megszületettek jogaival mi a helyzet? Az élethez, az egészséghez, a tanuláshoz, a tisztességhez, a méltósághoz, a szabadsághoz való jogukról beszélek. De beszélhetek akár a napi háromszori étkezéshez, a fűtött lakáshoz, a megfelelő és legalább alapszinten emberinek minősülő élethez való jogról is. Ezek a jogok miért nem fontosak? Vagy amint kibújt a gyermek a szülőcsatornából, máris elveszítette a védelmet? Akkor már nem számít, mi van vele? Mert ha így áll a helyzet, akkor felesleges annyira harcolni azért, hogy feltétlenül és minden esetben szülessen meg, még a nem kívánt gyermek is. Mert minek?

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.