Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Tartsák tiszteletben az európaiak döntését!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Bayer Zsolt – úgy tűnik – kissé kiborult azon a tényen, hogy szeretett Orbán Viktora nem törhet világuralomra az EP választásokat követően, sőt, elég rossz helyzetbe került. Komolyan hitte ugyanis, hogy a szélsőjobboldali politikusok képesek lehetnek megszerezni az Európa feletti uralmat és végre azt tehetnek, amit csak akarnak. Nos, mint az vasárnap kiderült, a szélsőjobb nem győzött, Orbán pedig ezzel igen komoly gondba került, ami Bayert mélyen érintheti, hiszen ő az egyik legnagyobb csodálója. A szélsőjobb megerősödése helyett a zöldek erősödtek meg kontinens-szerte, így hát adta magát, hogy ők lesznek a következő ellenség, akikbe bele kell szállni. Az ötös számú párttagkönyv tulajdonsának 2 napjába telt, hogy megszülessen „leleplező” cikke, amely Alex Joneshoz, Bayer amerikai megfelelőjéhez hasonlóan nem fukarkodik az összeesküvés-elméletekkel.

Bejegyzésében „szakértők” sorát idézi és ez – véleménye szerint – megalapozza azt a tényt, hogy klímakatasztrófáról hazugság beszélni, sőt, szerinte nemhogy katasztrófa nincs, de még csak klímaváltozásról sem beszélhetünk. Bayer szerint az időjárás mindig is változott a Földön, az emberektől teljesen függetlenül, mint ahogy teljes állatfajok is haltak már ki korábban is, ezért teljesen fölösleges azon izgulni, hogy mi lesz a Föld sorsa. Mint ahogy a zöld energiába is teljesen fölösleges pénzt ölni, hiszen az nem megfelelő hatékonyságú és amúgy is, csak egy jó üzlet bizonyos körök számára. Na de lássunk konkrét gondolatokat is az ország egyik legmocskosabb szájú propagandistájától:

Az időjárás mindig is érdekelte az embereket, de az időjárási változások, változékonyság még nem klímaváltozás. Hajlamosak vagyunk a saját parányi életszakaszukra leegyszerűsíti ezt a jelenséget. Az éghajlat állandóan változik az emberiségtől teljesen függetlenül is. Bármily kiábrándító, de túl kicsik vagyunk ahhoz, hogy befolyásoljuk a bolygó saját terminusait, saját ciklusait.. A fajok eltűnése vagy áttelepülése természetes velejárója a bolygó saját éghajlatváltozásainak. 

Itt még azonban messze nem hagyta abba, sőt:

Amikor bemondók, szövegírók minden szakmaiságot nélkülözve, tényként beszélnek a médiában a klímaváltozásról, akkor a kommunikáció már megágyazott a politikának.

Minden szakmaiságot nélkülözve? Mégis miről beszélsz? A klímakutatók 97%-a egyetért abban, hogy az elmúlt száz évben tapasztalt átlaghőmérséklet-emelkedés minden bizonnyal az emberiségnek köszönhető. A legnagyobb intézetek értenek egyet ezzel a kijelentéssel és próbálják meg felhívni az emberek figyelmét egy közelgő katasztrófára. Ezek nem KSH adatok, ezek valós tények. Mutatom is:

Forrás: NASA

Azonban még ez sem volt elég Bayer Zsoltnak, úgy érezte, több marhaság is belefér a bejegyzésébe, íme:

A klímapolitika, amely jó szándékú fiatalokat mozgósít világszerte, mélységesen erkölcstelen, mert mögöttes politikai érdekből kisajátította a környezetvédelem eszméjét. A liberális zöldpolitika ráadásul nem ellensége, hanem sokkal inkább kenyérevője a globalista cégeknek, a profit érdekében támogatója a környezetszennyezésnek, háborúknak, embercsempészeknek, népvándorlásnak. A jóhiszemű tömegek szavazatait pedig egy felmagasztalt cél mögé bújva sikeresen begyűjtik.

Értem én, hogy fáj Orbán Viktor veresége, de lehetne ezt csendben is tűrni, ahelyett, hogy ökörségekkel gazdagítod az internetet. A zöldek legyőzték a szélsőjobbot az EP-választáson – jelen állás szerint, pártszövetségek ugyanis még alakulhatnak –, ami egy jel az EU felé arról, hogy a környezetvédelem bizony olyan fontos téma, amellyel foglalkozni kell. Még akkor is, ha Bayer szerint minden mögött Soros György és a szabadkőművesek állnak. Ha valami erkölcstelen, az a szélsőjobb hazug, nacionalista eszméje, amely mögé bújva még a szemét is kilopják az európai polgároknak.

Európa egyértelműen nem kér a fasisztoid szélsőjobboldaliakból, kér viszont a természetvédőkből. Orbán Viktor szeret folyton egy mondatot ismételgetni, amikor valaki megkérdőjelezi cselekedeteit, ezért most ezen mondatnak az átalakított változatával üzennék én is:

Tartsák tiszteletben az európaiak döntését!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.