Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Jóreggelt Európa!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Döcögve és botladozva, de megindultunk végre az új portállal – persze még kell rajta bütykölni -, bár öregedtünk tíz évet hirtelen. Így van ez. Az embernek vagy pénze legyen, vagy türelme. Vagy Szalonnázója. Holnap délig ingyenesen elérhető a portál mai száma, szeretettel hívunk mindenkit, akit érdekel, egy kis látogatásra.

Újdonság a várva várt rádióadás indulása. Most ezt ajánlom a figyelmetekbe, remélve, hogy majd a cikkeinkbe is belenéztek. Nyitva az ajtó, gyertek. Ropi, kóla nincs, de az élet soha nem fenékig tejszínhabos kaviár.

Adástükör 1.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.