Október 30,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Jóreggelt Európa!

Döcögve és botladozva, de megindultunk végre az új portállal – persze még kell rajta bütykölni -, bár öregedtünk tíz évet hirtelen. Így van ez. Az embernek vagy pénze legyen, vagy türelme. Vagy Szalonnázója. Holnap délig ingyenesen elérhető a portál mai száma, szeretettel hívunk mindenkit, akit érdekel, egy kis látogatásra.

Újdonság a várva várt rádióadás indulása. Most ezt ajánlom a figyelmetekbe, remélve, hogy majd a cikkeinkbe is belenéztek. Nyitva az ajtó, gyertek. Ropi, kóla nincs, de az élet soha nem fenékig tejszínhabos kaviár.

Adástükör 1.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!